Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Posljednji komadi i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  06.07.2016     02.07.2016     01.07.2016  
.
  Druga generacija Focusrite Scarlett interfejsa :: PROMO CIJENE     Electro-Voice CASHBACK promocija ELX i EKX zvučnih kutija     Stentor violine :: vosiki kvalitet po pristupačnoj cijeni  
 
Druga generacija Scarlett audio interfejsa donosi mnogo unapređenja. Nova manja latencija daje vam još više smjelosti u performansu dozvoljavajući da snimate sa efektima u monitoringu. (Latencija zavisi od odabranog sample rate, vrste i broja aktivnih plug-inova, muzičkog programa, operativnoh sistema i karakteristika računara). Poboljšana predpojačala, poboljšani Direct Input kanali.Nove metalne kapice volume kontrole i nova metalna šasija još su više unaprijedili industrijski dizajn koji omogućava dugotrajnu upotrebu u bilo kojim uslovima. Scarlett USB sada radi na sample rate do 192kHz. PROMO CIJENE u Artistu - vremenski ograničene!
   
Počela je Electro-Voice EKX i ELX CASHBACK promocija! Kupovinom kutija od 1. JULA do 1. SEPTEMBRA 2016 dobijate povrat novca u iznosima od 25-75 EURa u zavisnosti koju ste kutiju kupili. Jedan kupac može dobiti CASHBACK povrat za maksimalno 4 kutije. Nakon kupovine posjetite www.promo-ev.com i ukucajte kod: LX6D , ispunite obrazac i dobićete povrat u iznosu od 25 EUR za svaku pasivnu Live X kutiju, 50 EUR za svaku aktivnu Live X i EKX kutiju, 75 EUR za svaku pasivnu EKX kutiju. Čekamo vas sa vašim pitanjima.
   
Stentor su kvalitetne violine koje pokrivaju potrebe svih, od početnika i učenika u osnovnoj školi, preko srednješkolaca i studenata sve do naprednijih muzičara. Građene su od finih komada punog drveta sa pažljivo biranim kvalitetnim dijelovima i zadovoljavaju svačiji ukus na kojem god da ste sviračkom nivou. Niske cijene u Artistu za tri modela Student (1/2, 3/4, 4/4), Graduate 4/4, Conservatoire 4/4. Posjetite nas, probajte Stentor.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  30.06.2016     20.06.2016     07.06.2016  
.
  Kurzweil M210 Digitalni Piano :: Nova super cijena     Adam Audio AX-serija studijskih monitora     Behringer X32 digitalne konzole ARTIST najniže cijene  
 
Digitalni piano sa 88 klavirkih tipaka, i 128 tonova polifonijom. Posjeduje 20 visoko-kvalitetnih zvukova, 12 muzičkih stilova , 50 demo pjesama i mogućnost podjele klavijature. Ulaz za dvoje slušlica i MP3 ulaz sa kojeg jednostavno uključujete MP3 plejer ili jednostavno telefon pomoću kabla koji dobijate uz klavir. Pored standardnih ulaza i izlaza tu je i USB MIDI priključak za povezivanje sa računarem. Stolica dolazi uz klavir i ulazi u cijenu. Proizvodi se u SR (smeđoj) i WH (bijeloj) boji.
   
AX-serija ADAM Audio studijskih monitora nudi široki raspon modela aktivnih monitora za razne aplikacije od monitoringa u reportažnim kolima i radio stanicama, do naprednih kućnih ili profesionalnih studijskih soba. Njihov odličan odnos cijene i performansi čini ih možda i najpoželjijim studijskim monitorima za korisnike koji prelaze na viši, napredniji nivo rada. Niske cijene u Artistu.
   
Behringer je super poznat po proizvodima koji za male novce omogućavaju rad u svijetu profesionalaca muzičara ili tonaca i producenata. Sada već legendarna, X32 serija digitalnih miks konzola je napravila revoluciju u svijetu profesionalnog live miksanja i Behringer dovela na listu opreme profesionalaca koji se bave visokom produkcijom. U cjenovnoj klasi X32 ne postoji alternativa koja daje iste ili bar približne karakteristike, Behringer je u ovom segmentu suvereni vladar tržišta. NOVE NISKE CIJENE U ARTISTU, KLIKNI!
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Contest MiniSet (lightshow set)


 
Kategorija: Rasvjeta / Koncertna / Rasvjetna tijela
Kategorija: Rasvjeta / Club & DJ / Rasvjetna tijela
Kategorija: Rasvjeta / LED rasvjeta
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 494,00 KM

Cijena: 625,00 KM
  Kliknite za više informacija     American DJ Inno Pocket Spot LZR
Inno Pocket Spot LZR je mini moving head sa 12-Watt LED izvorom svijetla plus laser od 30mV. Njegova kompaktnost i izuzetna lakoća ga čini idealnim za mobilne zabavljače, male klubove i barove, diskoteke itd. Uz 7 boja plus bijela, 7 gobosa plus spot i odvojen točak za boje i gobo, sa Inno Pocket Spot LZR će te dobiti čiste i brze promjene boja i oblika.
Može raditi kao stand alone sprava, aktivna na zvuk sa 4 ugrađena preseta, ili koristiti DMX kontroler za stvaranje vlastitih svjetlosnih efekata.

 
Kategorija: Rasvjeta / Club & DJ / Rasvjetna tijela
Kategorija: Rasvjeta / Club & DJ / Laseri
Kategorija: Rasvjeta / LED rasvjeta
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 655,00 KM

Cijena: 845,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey VYPYR PRO 100
Poslije revolucionarne VYPYR i VYPYR VIP serije, dolazi nam Peavey VYPYR Pro 100, evolucija najnaprednije modeling serije pojačala na planeti. VYPYR Pro 100 nastavlja tradiciju, koristeći najnoviju "four stage" TransTube tehnologiju, za stvaranje najrealnijeg lampaškog zvuka.
Sa više od 500 memorijskih mjesta na raspolaganju i više od 100 različitih modela pojačala, reverba,delay i ostalih efekata, VYPYR Pro 100 je najinovativnije i najnaprednije modeling pojačalo na planeti.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 1150,00 KM

Cijena: 1.400,00 KM
  Kliknite za više informacija     American DJ ELS GO 15BT aktivna kutija/mikser/USB/Bluetooth
Aktivna dvosistemska zvučna kutija muzičke snage 200W, sa 15 inčnim basom i titanijumskim drajverom sa posebnim pojačalima i sa punjivom baterijom koja omogućava rad na terenu gdje nema mogućnost napajanja iz mreže. Integrisani 5-kanalni mikser plus USB dock, SD card dock, Bluetooth, pleyer sa displejom i dugmićima za kontorolu muzike. ugrađen echo efekat. Do 6 sati rada na bateriju sa jednim punjenjem (zavisi od glasnoće). 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 484,00 KM

Cijena: 675,00 KM
  Kliknite za više informacija     Cameo MOONFLOWER CLMOVER1 TRI colour LED efekat
9 W TRI color LED svjetlosni efekat. Ovo rasvjetno tijelo ostavlja ogroman utisak. Svjetlosni izvor raspolaže sa 6 leća i stvara oštre snopove svjetla koji će se prostirati sobom. Raznobojni, živahni i jarki i uvijek u dobrom tempu zahvaljujući ugrađenom mikrofonu za kontrolu putem zvuka. Tu je i DMX protokol (3-pin XLR) sa 4 kanala za master/slave režim. Mala potrošnja struje od tek 30 W. Masa 4 kg.

 
Kategorija: Rasvjeta / Club & DJ / Rasvjetna tijela
Cijena: 296,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey PVI 2
Mikrofon sa prekidačem ... Dolazi sa kablom i torbicom.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Dinamički mikrofoni

Artist cijena: 68,00 KM

Cijena: 80,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey Composer Ukulele
Jedinstven rezonantni otvor na Composer-u daje mnogo bolji odziv nižih frekvencija. Gornja ploča tijela je od smreke, a leđa i strane od sapele. Vrat je standardni “C” profil od sapele i rosewood prstohvata. Livene mašinice boje crnog hroma. Odličan ton i veličina ukulele Composer-a čine ga idealnim muzičkim kompanjonom kojeg želite voditi sa sobom svugdje.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Kategorija: Ostali instrumenti / Ostali instrumenti

Artist cijena: 150,00 KM

Cijena: 199,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey PVi 100
Solidan mikrofon za malo novaca...isporucuje sa kablom


 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Dinamički mikrofoni

Artist cijena: 44,00 KM

Cijena: 55,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey 6505+ 112 combo
Nakon petnaest godina proizvodnje agresivnog sound-a 6505® Series combo gitarskih pojacaja, zbog sve vecih zahteva, sada je po prvi put dostuno i u 112 kombinaciji.


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti

Artist cijena: 1270,00 KM

Cijena: 1.575,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey Bandit 112 TransTube
Legendarni gitarski TransTube combo sa jednom 12-kom i 80W sirove snage. Neuništiva zvjerka za vaše probe i svirke!

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 590,00 KM

Cijena: 690,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey VIP 3 Vypyr
Koliko puta smo svi pomislili da su sve moguće ideje za gitarsku opremu ispucane, potrošene? Izgleda da nisu još. Peavey Vypir VIP je nastavak izuzetno popularne serije pojačala, a novitet je da Vypir VIP ima promjenjive preampe, pa ovaj put na istom pojačalu možete da svirate i električnu i akustičnu i bas gitaru. Za razliku od stare Vypir serije V.I.P. ima još više efekata, još više modela pojačala, dodani su kul virtuelni instrumenti poput sintisajzera, električne violine, bariton gitare, 12 žičane gitare, resonator gitare ili bass gitare i sve to da svirate na svojoj električnoj gitari.
Naravno, opcije zavise od modela VIP1, VIP2 ili VIP3, ali i najmanji VIP1 (20W) će vas oduševiti sa zvukom koji nudi. Kruna ovog pojačala je USB konekcija koja omogućava kontrolu pojačala preko računara, snimanje audio signala direktno na računar bez dodatnog interfejsa. Software koji dolazi uz VIP pojačala omogućava online share preseta ili čak uzimanje lekcija iz gitare.
Iako su u biti zanosvani na istoj platformi, VIP1 (20W), VIP2 (40W) i VIP3 (100W) se razlikuju u opcijama i kontrolama koje nude. Sva tri Vypir VIPa imaju 25 efekata dostupna na pojačalu, 36 kanala modela pojačala od toga 6 akustičnih i 6 za bass, looper koji se aktivira preko Sampera kontrole. VIP1 raspolaže simulacijom bass i akustične gitare dok VIP2 i VIP3 daju više modela instrumenata: akustične gitare, 12 žičana gitara, mandolina, 7 žičani model gitare, bariton, resonator, električna violina, bass gitare.
Pored neuporedivo veće 100W snage od VIP1 i VIP2, VIP3 ima i LCD displej za brzi pregled i odabir od preko 400 gotovih preseta sa kojima iz Artista možete direktno na svirku.


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 550,00 KM

Cijena: 680,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey VIP 2 Vypyr
Koliko puta smo svi pomislili da su sve moguće ideje za gitarsku opremu ispucane, potrošene? Izgleda da nisu još. Peavey Vypir VIP je nastavak izuzetno popularne serije pojačala, a novitet je da Vypir VIP ima promjenjive preampe, pa ovaj put na istom pojačalu možete da svirate i električnu i akustičnu i bas gitaru. Za razliku od stare Vypir serije V.I.P. ima još više efekata, još više modela pojačala, dodani su kul virtuelni instrumenti poput sintisajzera, električne violine, bariton gitare, 12 žičane gitare, resonator gitare ili bass gitare i sve to da svirate na svojoj električnoj gitari.
Naravno, opcije zavise od modela VIP1, VIP2 ili VIP3, ali i najmanji VIP1 (20W) će vas oduševiti sa zvukom koji nudi. Kruna ovog pojačala je USB konekcija koja omogućava kontrolu pojačala preko računara, snimanje audio signala direktno na računar bez dodatnog interfejsa. Software koji dolazi uz VIP pojačala omogućava online share preseta ili čak uzimanje lekcija iz gitare.
Iako su u biti zanosvani na istoj platformi, VIP1 (20W), VIP2 (40W) i VIP3 (100W) se razlikuju u opcijama i kontrolama koje nude. Sva tri Vypir VIPa imaju 25 efekata dostupna na pojačalu, 36 kanala modela pojačala od toga 6 akustičnih i 6 za bass, looper koji se aktivira preko Sampera kontrole. VIP1 raspolaže simulacijom bass i akustične gitare dok VIP2 i VIP3 daju više modela instrumenata: akustične gitare, 12 žičana gitara, mandolina, 7 žičani model gitare, bariton, resonator, električna violina, bass gitare.
Pored neuporedivo veće 100W snage od VIP1 i VIP2, VIP3 ima i LCD displej za brzi pregled i odabir od preko 400 gotovih preseta sa kojima iz Artista možete direktno na svirku.


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 398,00 KM

Cijena: 494,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey VIP1 Vypyr gitarsko pojačalo
još jednom je Peavey napravio revoluciju u tehnologiji gitarskih pojačala. VIP modeli na kojima možete svirati električnu , bas ili akustičnu gitaru. Ovaj model ima snagu od 20W sa 8 inčnim specijalno izrađenim zvučnikom.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 314,00 KM

Cijena: 375,00 KM
  Kliknite za više informacija     Line 6 AMPLIFi TT Table Top bluetooth gitarski FX
Line 6 AMPLIFi TT je odličan novi način da vježbate ili snimate gitaru kod kuće kada nemate prostora da postavite regularan guitarski setup sa pojačalom i pedalama. Amplifi TT omogućava da ga spojite na bilo koji audio uređaj u kući i preko njega reprodukujete gitarski ton. To znači da gdje god se nalazite moći ćete iskoristiti bilo koji sistem sa zvučnicima ili slušalice. AMPLIFi TT se ponaša i kao bluetooth prijemnik, pa na njega možete direktno slati muziku preko Line 6 AMPLIFi iOS ili Android applikacije. Ugrađeni USB interfejs omogućava snimanje na računaru. Samo upalite svoj DAW program za snimanje i snimajte demo snimke bez potrebe za drugim audio interfejsom.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori
Cijena: 424,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey Classic 30
Izuzetno cijenjen od blues, rockera i country gitarista, ovaj all-tube combo daje puni tonski opseg od vintage do modernog bez problema. Ton Classic 30 je potpuno karakterističan za pojačala koja su bazirana na 3 x 12AX7 i 4 x EL84 lampama. Opcije poput 3-pojasnog EQ, foorswich-om promjenjivi kanali, aktivna Rpesence kontrola i reverb ga zaista čine svestranim. Classic izgled, classic ton, Classic 30!

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 1300,00 KM

Cijena: 1.595,00 KM
   
  Paiste   
.
  Alpha China 16  
  Paiste Alpha China 16  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Schertler  
.
  SP gitara rosewood  
  Schertler SP gitara rosewood  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Kurzweil Music Systems  
.
  KS-40A  
  Kurzweil KS-40A  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Kurzweil Music Systems  
.
  Adante CUP110  
  Kurzweil Adante CUP110  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  MUSIKBOUTIQUE  
.
  šal, tema notni zapis  
  Musikboutique šal, tema notni zapis  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rode Microphones  
.
  NT2-A  
  Rode NT2-A  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  C4 dva uparena mikrofona  
  Behringer C4 dva uparena mikrofona  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  Q99  
  ElectroVoice Q99  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Dynacord  
.
  SL1800  
  Dynacord SL1800  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com