Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Rasprodaja i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  14.11.2017     10.11.2017     10.10.2017  
.
  Native Instruments :: SEPCIJALNA PONUDA 50% popust update/upgrade KOMPLETE 11 i KOMPLETE 11 ULTIMATE     Nova Dynacord L serija pojačala je stigla!     Softube POKLON svakom starom i novom kupcu M-AUDIO M-Track C-Serije interfejsa  
 
Native Instruments akcija od 14. novembra do 30. novembra :: 50% popust na update/upgrade Komplete 11 i Komplete 11 Ultimate. Kliknite foto za detalje o svim Native Instruments specijalnim ponudama.
   
Dynacord, kao jedan od lidera u proizvodnji PA i instalcijskih sistema, je opet otišao korak dalje sa novom serijom pojačala- L serija. Moćan dizajn, izuzetno linearnog frekventnog odziva, sa funkcijama koje donose stvarne profesionalne performanse , a sve za pristupačniju cijenu. Dynacord L serija pojačala su projektovana kako bi se obezbjedio najbolji „alat“ za gotovo sve aplikacije. Idealni su podršku zvučnih sistema kod rental i produkcijskih kompanija, za instalacije u klubovima, konferencijskim salama, u sportskim objektima. Kao i sva Dynacord pojačala L serija je izrađena od visokokvalitetnih komponenti , te zajedno sa novom tehnologijom pruža korisniku izuzetan kvalitet zvuka i stabilan rad, čak i u najzahtjevnijim okruženjima.
   
“Sharpen Your Sound” sa M-Audio C-Series audio interfejsima!
Novi korisnici (ali i stari kupci koji već koriste) M-Track 2X2, 2X2M ili 2X2 Vocal Studio Pro mogu da ostvare besplatan download (uz registraciju proizvoda) Softube-ovog Passive-Active Packa u vrijednosti od oko 260 KM ($160).
Softube Passive-Active Pack je kolekcija tri različita tipa ekvilajzera, potpuno različitih karaktera, dizajniranih i ukombinovanih u ovaj paket sa namjerom da muzičarima i producentima obezbjedi ultraintuitivne alate za oblikovanje savršenog miksa. Iskoristite ovu pogodnost do 31. decembra 2017. do kada će download biti moguć. Srećno miksanje!
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  13.09.2017     18.08.2017     12.08.2017  
.
  Behringer KM :: Nova serija kompakt profesionalnih stereo pojačala     Native Instruments AKCIJA do 1. oktobra.     Turbosound Performer TPX152 :: nova pasivna zvučna kutija 250W RMS  
 
Nova serija profesionalnih stereo pojačala iz Behringera. Ako tražite jednostavna pojačala sa svim potrebnim konekcijama da pokrenete svoju instalaciju ili mini razglas, BEHRINGER KM serija je sigurno mjesto gdje trebate početi potragu. KM serija daje nam dva portabl modela opremljena sa ATR (Accelerated Transient Response) tehnologijom koja unapređuje brz odziv tranzijenata čak i na velikim snagama tako da je efikasnost pojačala na najvišem mogućem nivou. KM750 je stereo pojačalo koje isporučuje 200W u 8 Oma (400W u 4 Oma, BRIDGE režim do 750W), dok model KM1700 isporučuje 500W u 8 Oma (800W u 4 Oma, BRIDGE do 1700W). Pojačala su obezbjeđena višestrukim zaštitama kako bi bila pouzdana i u teškim uslovima ekploatacije.
   
Native Instruments AKCIJA do 1. oktobra 2017. Uz svaki kupljeni TRAKTOR KONTROL S4 dolazi i specijalni timecode paket sa 2 x control vinyl ili 2 x control CD-ovima. Aktivirajte svoje gramofone ili CD dekove. Pokrenite TRAKTOR KONTROL S4 kontroler sa TRAKTOR SCRATCH PRO 2 softverom i radite sa digitalnim fajlovima na klasični način. Prilikom registracije svog novog S4 jednostavno dobijate besplatan download TRAKTOR SCRATCH PRO 2 softvera.
   
Iz nove Turbosound serije PERFORMER koja je namjenjena tržištu povoljnijih zvučnih kutija dolazi nam TPX152, pasivna dvosistemska kutija punog frekvencijskog opsega i RMS snage 250W. Opremljena je sa 15“ bass zvučnikom i 1“ visokotoncem. Idealna je za ozvučavanje manjih događaja poput prezentacija, manjih svirki, uličnih performansa, za side monitoring i bilo koju drugu situaciju kada vam treba pouzdan full range zvučnik. Konstrukcija 18mm iverica, obložena crnim itisonom, gril maska farbana zaštitnom crnom bojom, a masa je 25kg. Zbog drvene konstrukcije daje topliji fokusiraniji ton za razliku od sličnih kutija u cjenovnoj klasi koje su građene od plastike. PROMO CIJENA ZA NAJBRŽE KUPCE klikni za detalje.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 78 aktivni sistem Turbosound iQ12B + iP82
Aktivni subwoofer iQ12B sa satelitom iP82. Aktivni 600W subwoofer sa pojačalima za satelit 2x200W u 4Ohm. Ugrađen napredni KLARK TEKNIK DSP procesorom za podešavanje tipa i pozicije zvučnika i 3-kanalnim digitalnim mikserom. Jednostavna kontrola sa rotirajućim dugmićem i LCD displejem. Daljinska kontrola preko iPhone/iPad i bluetooth bežično puštanje muzike. 35 mm šolja za stalak za satelite. Izgrađena od šperploče breze sa mat crnim premazom za zaštitu i dugotrajnu upotrebu. Masa 22 kg. iNSPIRE iP82 fullrange zvučna kutija namjenjena je za upotrebu sa malim lako prenosive PA Turbosound iP12B i iP15B sistema . RMS kontinuirana snaga 150W (maksimum 600W). 8“ bass zvučnik sa 1“ visokotoncem, 4Ohm.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Promo cijena: 1797,00 KM

Cijena: 2.320,00 KM
  Kliknite za više informacija     Denon DJ HP600 profesionalne DJ slušalice
HP600 su sklopive DJ slušalice sa bogatim i utegnutim bass frekvencijama specijalno popularne kod DJ-eva ali i za kućne producente i ostale koji žele da slušaju muziku sa dobrim tonom. Dinamički 40mm drajveri isporučuju 10 Hz do 28 kHz frekvencijskog opsega i trpe do 1300mW. Kabl sa 3.5mm konektorom i 6.35mm adapterom obezbjeđuje povezivanje na sve vrste opreme. Poptuno su skopive i veoma se lako rukuje sa njima i zauzimaju malo mjesta u torbama kod transporta.

 
Kategorija: DJ / Slušalice

Artist cijena: 187,00 KM

Cijena: 195,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 83 Behringer B215XL + WB215 nosač
2-sistemska zvučna kutija sa 15" bass wooferom i 1,75" visokotoncem. Snage 250W RMS (1000W peak), frekvencijskog raspona 55Hz-20kHz. Masa 18kg. Kvalitetna preofesionalna kutija odličnog zvuka, male mase, a pristupačne cijene. U paketu dobijate i zidni nosač.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 487,00 KM

Cijena: 532,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 82 Behringer B212XL + WB212 nosač

2-sistemska zvučna kutija sa 12" bass wooferom i 1,75" visokotoncem. Snage 200W RMS (800W peak), frekvencijskog raspona 65Hz-18kHz. Masa 10kg. Kvalitetna preofesionalna kutija odličnog zvuka, male mase, a pristupačne cijene. U paketu dobijate i zidni nosač. 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 387,00 KM

Cijena: 427,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 81 M-Audio Oxigen 25 IV + Alesis Elevate 5MK2
Paket za svaki kućni studio. M-Audio je davno postavio standard kada su u pitanju manji USB MIDI kontroleri. Novi Oxygen nudi još više kontrole, još bolju softversko-hardversku integraciju i kvalitetno je izgrađen. 25 velikih dinamičkih tipki, dodjeljiv fader, 8 roto knobova, transport dugmići za kontrolu DAWa bez miša. Alesis Elevate 5 studijski zvučnici omogućavaju vam preslušavanje miks i medijskih sadržaja, a da za to ne morate izdvojiti velike sume novca. Idealni su za kućni studiom video montažu, snimanje muzike. 5" bas zvučnik sa 1" visokotoncem isporučuju bogat, utegnut ton sa uglađenim i čistim detaljima. 2 x 40W snage, RCA (činč) i 1/4" džek (6,35mm) ulazi.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 387,00 KM

Cijena: 487,00 KM
  Kliknite za više informacija     Aston Microphones paket br. 80 Aston Origin + Aston HALO
Aston Origin + premium Aston Halo reflection filter. Origin je kardioid kondezatorski mikrofon visokih performansi. Raspolaže sa pozlaćenom 1“ kapsulom. Dovoljno je svetran da ga možete koristiti kod ozvučavanja većine instrumanata i vokala. Proizveden je u Britaniji, prema tome standardi kontrole kvaliteta su izuzetno visoki. Frekvencijski odziv 20Hz – 20kHz, nivo šuma 18dB A-Weighted, osjetljivost 23.7mV/Pa, max SPL 127dB, PAD -10dB, LOW CUT FILTER 80Hz, 48V phantom napajanje potrebno. Zvuk ORIGIN-a je direktan, uglađen i intiman za prirodno i transparentno snimanje. Proizvedeno u Velikoj Britaniji.

 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Kategorija: Studio & Recording / Dodatna oprema i pribor / Pribor
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 895,00 KM

Cijena: 1.296,00 KM
  Kliknite za više informacija     ADAM paket br. 79 Triple 7 Bundle subwoofer + monitori
Uštedite novac sa Adam Audio Triple 7 Bundle paketom sa dva F7 monitora i jednim Sub7 subvuferom. Adam Audio monitor paket koji je dizajniran samo sa jednim ciljem na pameti: postizanje apsolutne preciznosti i autentičnog prirodnog zvuka u reprodukciji. Sub je dizajniran da radi sa serijama manjih monitora poput AX i F. Njegov kompaktan dizajn omogućava da se ukopi i u manje prostorije.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 1333,00 KM

Cijena: 2.121,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 76 Turbosound iQ15 + navlaka
iQ15 je aktivna dvosistemska zvučna kutija maks. snage 2500 W sa drajverom 15" i KLARK TEKNIK tehnologijom digitalnog procesinga zvuka i ULTRANET umrežavanjem. Namjenjena iQ15 je kod potrebe za prenosivim razlasom za muziku ili govor ili kod fiksnih instalacija. iQ15 raspolaže sa dvokanalnim mikserom sa line/mic selektorom, odvojenim izlazima po kanalu i mix izlazom. KLARK TEKNIK DSP procesor je opremljen detaljnim podešavanjima koji iQ15 čine svestranom aktivnom zvučnom kutijom spremnom za sve situacije u radu. ULTRANET sistem omogućava da kutiju umrežate u sistem sa drugom opremom koja je ULTRANET osposobljena kao što su digitalni mikseri ili monitori ili druge iQ zvučne kutije ili subovi. iQ15 je izgrađena od ojačanog fiberglasa, ima dvougaonu šolju za montažu na stalak i više tačaka za vješanje u prostoru. Masa 26kg. Originalna Turbosound navlaka.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 1385,00 KM

Cijena: 1.515,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 77 Shure GLXD Advanced/SM58 + WA610 kofer
Legendarni mikrofon SM58 u novijem digitalnom GLX-D Advanced izdanju. Shure GLX-D digitalni bežični system kombinuje savremenu LINKFREQ Automatic Frequency Menagment tehnologiju sa najjačim sistemom punjenja litijum-jonske baterije u svojoj klasi kako bi isporučio besprijekoran audio signal uz komfor i pouzdanost u višesatnoj upotrebi. GLX-D® Advanced serija automatski skenira, upravlja i ažurira vezu predajnika i prijemnika pri postavljanju i tokom upotrebe. To znači da ćete imati slobodu da se potpuno prepustite izvođenju dok tehnologija radi za vas. Izuzetno čist audio signal sa prijemnikom za instalaciju u „rack” stalke kada trebate više mikrofona u sistemu na jednoj bini ili bilo gdje kada trebate pouzdan bežični prenos. Prijemnik se po potrebi ugrađuje u rack kućište. U Paketu dolazi premium Shure WA610 kofer.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.332,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 75 Peavey VIP2 + Sanpera I
40W snage, promjenjivo predpojačalo prilagođeno za električnu, bas i akustičnu gitaru. Modeling pojačalo sa 36 modela pojačala, 6 bass, 6 akustičnih, 26 efekata, looper, tap tempo za delay. Jednom riječju, Peavey VIP 2 je pojačalo na kojem možete kreirati bilo koju vrstu gitarskog tona koji postoji na planeti, plus sa ovolikim izborom efekata i pojačala imate priliku kreirati i one potpuno nove. U paketu broj 74 dolazi i Peavey Sapera koja nudi kontrolu Whammy/Volume/Wah/Pitch Shiftera sa expression pedalom i 4 prekidača za kontrolu. Također daje kontrolu Loopera.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 575,00 KM

Cijena: 620,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 74 Peavey VIP3 + Sanpera I
100W snage, promjenjivo predpojačalo prilagođeno za električnu, bas i akustičnu gitaru. Modeling pojačalo sa 36 modela pojačala, 6 bass, 6 akustičnih, 26 efekata, looper, tap tempo za delay. Jednom riječju, Peavey VIP 3 je pojačalo na kojem možete kreirati bilo koju vrstu gitarskog tona koji postoji na planeti, plus sa ovolikim izborom efekata i pojačala imate priliku kreirati i one potpuno nove. U paketu broj 74 dolazi i Peavey Sapera koja nudi kontrolu Whammy/Volume/Wah/Pitch Shiftera sa expression pedalom i 4 prekidača za kontrolu. Također daje kontrolu Loopera.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 696,00 KM

Cijena: 797,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode VideoMicro kompakt mikrofon za kamere
Kompaktan dimenzijama dužine 800mm, male mase od samo 42g, metalne konstrukcije, VideoMicro je mikrofon za upotrebu sa velikim izborom kamera. Visokokvalitetna kondenzatorska kapsula daje odličan audio kvalitet. Mikrofon je usmjerenog dejstva i fokusira se na ton koji dolazi ispred objektiva kamere. Izuzetno prirodan ton i kada snimate u zatvorenom prostoru. Nije potrrebna baterija za rad (napaja se preko kamere), Rycote Lyre vješanje protiv buke od rukovanja, deluxe „čupavac“ vjetrobran u paketu. Dizajniran i proizveden u Australiji.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Setovi (kompleti)
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni

Artist cijena: 115,00 KM

Cijena: 130,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer MIC500USB lampaško predpojačalo
Jednokanalno lampaško (1 x 12AX7 lampa) mikrofonsko predpojačalo sa modeling tehnologijom za nastup uživo ili studio. Ugrađeni digitalni USB audio interfejs za direktno snimanje na računar. Ugrađeni prekidač prilagođava režim rada predpojačala svim instrumentima i vrstama izvora zvuka; vokal, el. gitare, ak. gitare, bass, klavijature, perkusije, piano. Kontrole GAIN knob, prekidači za -20dB PAD atenuaciju ulaznog signala, 48V phantom napajanje, LOW CUT filter za eliminaciju nižih frekvencija, PHASE REVERSE obrtanje faze, OUTPUT knob. XLR mikrofonski ulaz, Hi-Z ulaz (gitare, bas gitare) LINE ulaz, izlaz za slušalice, USB izlaz. Adapter za napajanje 12 VDC, 1000 mA u paketu.

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Mikrofonska predpojačala
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Procesori / Mikrofonska predpojačala

Artist cijena: 119,00 KM

Cijena: 147,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 67 Dynacord CMS1000-3 + poklopac LID1000
Ako ste ljubitelj aktivnih zvučnih kutija ili rada sa pojačalima ovo je idealan mikser za vas. Naravno, sve je tu kao i na Powermate: dupli efekt procesor sa nezavisnim podešavanjem parametara, izlazni EQ, dva fx izlaza, dva aux izlaza, dve monitorske linije sa anti-feedback kontrolom, 10 mikrofonskih kanala sa legendarnim Dynacord pojačalima visokog kvaliteta, Phantom napajanje, veoma maloi šumi, 4 stereo mic/line ulaza, USB2.0 konekcija. Made in Germany. U Artist Paketu br. 67 dobijate LID1000 originalni Dynacord pokopac za siguran transport i skladištenje.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Rack" i male miksete (do 16 kanala)
Kategorija: Rasprodaja i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 2644,00 KM

Cijena: 2.672,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer MicroMix MX400
Ultra Low-Noise 4-kanalni Line Mixer

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Rack" i male miksete (do 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Analogne miksete

Artist cijena: 54,00 KM

Cijena: 65,00 KM
   
  Marantz Professional   
.
  MPM-1000U USB studijski mikrofon  
  Marantz Professional MPM-1000U USB studijski mikrofon  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sonor  
.
  GSP 3 Giant Step  
  Sonor GSP 3 Giant Step  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  Alpha Thin Crash 18  
  Paiste Alpha Thin Crash 18  	 
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Native Instruments  
.
  Traktor Kontrol Z1  
  Native Instruments Traktor Kontrol Z1  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  MUSIKBOUTIQUE  
.
  Olovka grafitna, muzičke teme  
  Musikboutique Olovka grafitna, muzičke teme  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  Artist paket br.55 B112 mp3 + ULM100 USB  
  Behringer Artist paket br.55 B112 mp3  +  ULM100 USB  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  Eclipse THREE  
  Tannoy Eclipse THREE  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  KSM9 CG/SL  
  Shure KSM9 CG/SL  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rane  
.
  TTM57SL  
  Rane TTM57SL  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com