Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  14.11.2014     05.11.2014     01.11.2014  
.
  Novitet iz Kurzweila :: Forte stage piano     Fujigen J Standard serija sa Seymour Duncan pikapima     Stigao je Orange - promo cijene  
 
Novi ručno selektovani njemački i vintage japanski koncertni grand klaviri, kao i novi Rhodes, Wurlitzer, Clav, Harpsichord, Orchestral Percussion, Celeste, Glockenspiel, Chimes, Bells i Crotales klaviri zajedno sa širokom selekcijom dodatnih zvukova. FlashPlay™ tehnologija oprema Forte klavijaturu sa zadivljujućom snagom procesora. 16GB sample sadržaja sa trenutnim učitavanjem. Promo cijena u Artistu...
   

Od prvog pojavljivanja J-Standard serije, FGN gitare su postale omiljene kod gitarista koji su za nešto niže budžete tražili kvalitetnu gitaru proizvedenu u razvijenim zemljama sa visokim standardima kontrole kvalitete. Nakon brojnih želja od kupaca, FGN je uveo novu liniju J-Standard gitara sa Seymour Duncan pikapima. Mi smo dobili prve tri, FGN Odissey J-Standard serije. Rade fenomenalano! FGN Made in Japan
   
Stigao je Orange! Direktno iz društva najpopularnijih pojačala na svijetu, poznata britanska marka karakterističnog tona i prije svega prepoznatljivog dizajna - legendarni narandžasti tolex sa pletenom mrežom preko zvučnika. Orijentisani na rock muziku, Orange predstavlja svojevrsni prestiž kada je u piitanju odabir pojačala i krasi bine najvećih svjetskih muzičkih imena.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  30.10.2014     17.10.2014     08.10.2014  
.
  Ableton Push :: Novi kontroler iz Ableton-Akai kolaboracije     Dynacord VA 312-200 :: malen, lagan, efikasan sistem. Artist paket     Stigao je novi Allen&Heath Xone:23C mikser za zvučnom kartom  
 
Ableton Push nije samo novi kontroler koji je urađen na Maschine-kao šemi. Push je potuna kontrola harmonija, melodija, bitova, samplova i kompletnih pre-programiranih sekvenci. Sve pod prstima, sve sa kvalitetnim padovima i sve staje u ruksak sa tvojim laptopom. Napakovan sa zvukovima, Push daje stdijski radni prostor prepun raznih instrumenata i efekata koje kontrolišete sa Push kontrolerom. Osmišljen u Abletonu, a izgrađen u Akai, Push vam daje fundamentalne elemente ga stvarate muziku.
    >
Malen, lagan i ekstremno efikasan-to je najkraći opis za Dynacord komplet sa 2 x TS 200 plus PowerSub 312. Ne sudite po veličini, ovaj sistem će vas ostaviti bez teksta. Sa svojih 1000W i 128 db, ovaj sistem je idealan za solo svirače, manje bendove, pa čak i neke dj varijante, za publiku do 200 ljudi. Izrada i pouzdanost u Dynacord kvaliteti, made in Germany.
   
XONE:23C mikser sa zvučnom kartom visokih performansi. Xone:23C objedinjuje dve najbitnije stvari iz svijeta digitalnog i konvencionalnog miksanja u jednoj spravi. Ovaj DJ mikser visokih performansi opremljen je sa premium internim 96kHz 24bit audio interfejsom sa 4 stereo kanala i daje plug n’ play konekcije preko X:LINK za Xone:K seriju kontrolera i tako stvara perfektnu centralnu spravu za DJejeve koji rade digitalno miksanje, ali ne žele da se odreknu nezamjenjivog osjećaja kada su im ruke na klasičnom analognom mikseru.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Komplete Kontrol S49
Sav potencijal najmoćnijeg instrument softvera na svijetu pod vašim prstima. Komplete Kontrol S49 kontroler sa Fatar poluotežanim dirkama sa aftertouch i novim Light Guide sistemom i Clear View jedinstvenim displejom.

 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 988,00 KM

Cijena: 1.169,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Music Creation Suite studijski set
PreSonus Music Creation Suite set zasnimanje je kompletno rješenje za učionice, školske laboratorije i naravno kućne studije. Ovaj sistem objedinjuje poznati AudioBox USB interfejs sa Studio One® Artist softverom za muzičku produkciju, Notion music programom za komponovanje, PS49 USB MIDI klavijaturom, HD3 monitoring slušalice, M7 kondenzatorski mikrofon velike dijafragme. besplatan Nimbit nalog, USB hub, i sve kablova kako bi sistem funkcionisao.

 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature do 49 tipki
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 988,00 KM

Cijena: 1.169,00 KM
  Kliknite za više informacija     Sonor Smart Force Stage2 SMF11
Akustični bubanj za početnike koji u startu žele čvrst i pouzdan instrument sa uravnoteženim zvukom. Školjka od topole obezbjeđuje maksimalnu čvrstoću sa dosta zvučne snage. Izgrađena je u 9 slojeva Sonorovom CLST tehnologijom koja će osigurati dugogodišnju upotrebu ovog instrumenta.

 
Kategorija: Bubnjevi / Akustični bubnjevi

Artist cijena: 787,00 KM

Cijena: 1.110,00 KM
  Kliknite za više informacija     Sonor Essential Force Stage3
SONOR Essential Force serija je dizajnirana za napredne bubnjare koji ne žele da se odriču svoje slobode u svirci. Šest-slojne brezine školjke su baza Sonor Essential Force serije. Gromoglasan, ali dinamičan ton – sa naglašenim srednjim i visokim frekventnim pojasom i definisnim nižim frekvencijama osobina je ovakcih školjki. Sa visoki sjaj finišom, Essential Force je zaista izuzetan bubanj na bini.

 
Kategorija: Bubnjevi / Akustični bubnjevi

Artist cijena: 1696,00 KM

Cijena: 1.999,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer Podcast Studio USB
Samo vam je ovo potrebno da se pojavite u eteru! Sve što vam je potrebno za digitalno snimanje glasa te ostalih zvučnih izvora u kućnoj produkciji nalazi se unutar ovog paketa.Postanite dio digitalne broadcast revolucije i pobrinite se na najbolji način da ostatak svijeta čuje za vas.

 
Kategorija: Studio & Recording / Dodatna oprema i pribor
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Software, dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 222,00 KM

Cijena: 277,00 KM
  Kliknite za više informacija     Alesis GuitarLink Plus
GuitarLink Plus je jednostavni paket koji sadrži Alesisov guitar-to-USB kabel i LE verziju softvera Guitar Rig, praktično sve što vam je potrebno da snimite vaš zvuk gitare direktno na računalo.

 
Kategorija: Studio & Recording / Dodatna oprema i pribor / Pribor

Artist cijena: 45,00 KM

Cijena: 55,00 KM
  Kliknite za više informacija     RCF SUB 705-AS
SUB 705-AS je moćan subvufer ne velikih dimenzija.opremljen je jednim 15" high power wooferom sa 3" voice coil i 700 W Digipro digital pojačalom.SUB 705-AS kutija je izgrađena od čvrste Baltičke breze, visoko kvalitetnih mehanika i superiornog akustičnog dizajna koji isporučuje moćan dubok bass za bilo koju upotrebu.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 1877,00 KM

Cijena: 2.252,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey HIsys H15 aktiva kutija sa DSP
Proizvedena u Italiji, pivijeva nova kompakt HIsys H15 je dizajnirana da bude male mase i svestrana što je više moguće kako bi bila kutija visokih performansi, a izuzetno lagana za rukovanje. HIsys je full range kutija, bi-pojačana sa 500W + 100W RMS snage, sa 133dB SPL i opsegom 49 Hz - 19 kHz. 1” driver kao i 40-bit, 96kHz DSP (Digital Sound Processing-digitalni procesor zvuka) pomoći će da sistem prilagodite uslovima u radu. Kao dodatak tome svaki satelit ima četiri preseta- unaprijed podešene postavke za četiri uslova rada: standard, indoor(za zatvoren prostor), monitor i low cut koji omogućava da satelit uparite sa HIsys sub-om.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 1455,00 KM

Cijena: 1.735,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey HIsys H18 Sub aktivna
Proizvedena u Italiji, Pivijeva nova HIsys H15 SUB je dizajnirana da bude male mase i svestrana što je više moguće kako bi bila kutija visokih performansi, a izuzetno lagana za rukovanje. HIsys je sub woofer, sa 1000W RMS snage, sa 135dB SPL i opsegom 41 Hz - 112 Hz. Idealan par sa Peavey HIsys satelitima.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 2145,00 KM

Cijena: 2.425,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey HIsys H15 Sub aktivna
Proizvedena u Italiji, Pivijeva nova HIsys H15 SUB je dizajnirana da bude male mase i svestrana što je više moguće kako bi bila kutija visokih performansi, a izuzetno lagana za rukovanje. HIsys je sub woofer, sa 1000W RMS snage, sa 133dB SPL i opsegom 45 Hz - 120 Hz. Idealan par sa Peavey HIsys satelitima.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 1925,00 KM

Cijena: 2.125,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey HIsys H12 aktiva kutija sa DSP
Proizvedena u Italiji, pivijeva nova kompakt HIsys H12 je dizajnirana da bude male mase i svestrana što je više moguće kako bi bila kutija visokih performansi, a izuzetno lagana za rukovanje. HIsys je full range kutija, bi-pojačana sa 500W + 100W RMS snage, sa 131dB SPL i opsegom 54 Hz - 19 kHz. 1” driver kao i 40-bit, 96kHz DSP (Digital Sound Processing-digitalni procesor zvuka) pomoći će da sistem prilagodite uslovima u radu. Kao dodatak tome svaki satelit ima četiri preseta- unaprijed podešene postavke za četiri uslova rada: standard, indoor (za zatvoren prostor), monitor i low cut koji omogućava da satelit uparite sa HIsys sub-om.


 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 1345,00 KM

Cijena: 1.535,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey HIsys H10 aktiva kutija sa DSP
Proizvedena u Italiji, pivijeva nova kompakt HIsys H10 je dizajnirana da bude male mase i svestrana što je više moguće kako bi bila kutija visokih performansi, a izuzetno lagana za rukovanje. HIsys je full range kutija, bi-pojačana sa 500W + 100W RMS snage, sa 129dB SPL i opsegom 59 Hz - 19 kHz. 1” driver kao i 40-bit, 96kHz DSP (Digital Sound Processing-digitalni procesor zvuka) pomoći će da sistem prilagodite uslovima u radu. Kao dodatak tome svaki satelit ima četiri preseta- unaprijed podešene postavke za četiri uslova rada: standard, indoor (za zatvoren prostor), monitor i low cut koji omogućava da satelit uparite sa HIsys sub-om.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 1145,00 KM

Cijena: 1.335,00 KM
  Kliknite za više informacija     Line 6 James Tyler JTV-59 Variax
Djelo vrhunskog graditelja električnih gitara - Jamesa Tylera! Šta kažete na mogućnost trenutne promjene štima i mogućnosti da imate zvuk bilo koje druge svijetski poznate gitare? JTV-59 je nevjerojatna gitara izrađena po specifikacijama svijetski proznatog kalifornijskog graditelja gitara Jamesa Tylera.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1757,00 KM

Cijena: 2.992,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynacord PowerMate 600-3
PowerMate najmanja verzija je dobila pojačalo od 2x1000Wati od starije braće kao i sve ostale novitete. 6mono i 2stereo kanala + još jedan AUX..


 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Power" miksete

Artist cijena: 2494,00 KM

Cijena: 3.331,00 KM
  Kliknite za više informacija     DigiTech Vocalist Live3
Nikad nije bilo jednostavnije: uključite gitaru i mikrofon u Vocalist Live 3 , pojačajte i imate savršene prateće vokale kad god to poželite, i zahvaljući MusicQ tehnologiji, nikada ne griješe ! Dodajte na to još mnoštvo efekata, kompresor, eq i imate spravicu skojom će te izmamiti aplauz, a vama donijeti čisto uživanje... a možda i profit.

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori
Kategorija: Mikrofoni / Dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 333,00 KM

Cijena: 595,00 KM
   
  Line 6   
.
  Crunchtone Overdrive pedala  
  Line 6 Crunchtone Overdrive pedala  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Yamaha  
.
  YDP-142 Arius  
  Yamaha YDP-142 Arius  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  X32 digitalna mikseta  
  Behringer X32 digitalna mikseta  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Washburn Guitars  
.
  D49SPK  
  Washburn D49SPK  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  LiveX ELX115  
  ElectroVoice LiveX ELX115  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  DigiTech  
.
  Hardwire HT-6 Polyphonic Tuner  
  DigiTech Hardwire HT-6 Polyphonic Tuner  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  American Audio  
.
  AC-MCC 16/4/30  
  American Audio AC-MCC 16/4/30  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  PMP 1000 Europower  
  Behringer PMP 1000 Europower  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  B1520DSP Aktivna  
  Behringer B1520DSP Aktivna  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
ElectroVoice
Shure
Allen&Heath
Line 6
Washburn Guitars
Peavey
M-Audio
Kurzweil Music Systems
Behringer
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od godinu dana i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com