Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  19.03.2018     16.02.2018     11.01.2018  
.
  DOBILI SMO NOVE KOMADE PO PROMO CIJENAMA     Electro-Voice ELX200 serija aktivnih i pasivnih kutija     NOVO! KORG PA700 profesionalni aranžer  
 

PROMO CIJENE su specijalne snižene za prve, najbrže kupce. Provjerite šta smo sve dobili, nema čega nema! Studio & recording, ozvučenje, gitare, klavijature, bubnjevi, DJ, radio TV & broadcast...

   
Najnovija serija Electro Voice zvučnika ELX200 nudi profesionalni audio kvalitet, preciznu kontrolu zvuka i robusne EV komponente u ultra-laganom paketu – i kao takva je idealna kombinacija performansi i prenosivosti. Kao i uvijek, tu je prepoznatljivi savršeno čist EV zvuk, a sve u odgovarajućoj veličini , zavisno od vaših potreba: sa 10-inčnim, 12-inčnim i 15-inčnim dvosistemskim kutijama i 12-inčnim i 18-inčnim subwooferima. Pored aktivnih sada su dostupni i pasivni modeli kutija.
   
Novi Korg Pa700 nastavlja tradiciju uspješnih aranžera koji već decenijama nalaze mjesto kod muzičara u studiju i uživo na bini. Pa700 sadrži preko 370 muzičkih stilova i preko 1700 zvukova. 61 poluotežana dirka, 128 glasna polifonija, 256 MB memorija, MicroSD slot za karticu, USB, 148 song/sound efekata, 45 gitarskih efekata, 16 kanalni sekvencer, MP3 snimanje, nova Nuance Control zvučna mašina omogućava dodavanje prirodnih nijansi na tonove, 7“ TFT touchscreen displej u boji za laku navigaciju, poboljšani Guitar Mode 2 sa odličnim zvukom gitara, ugrađen MP3 plejer sa transpose i tempo promjenama...

 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  20.11.2017     10.11.2017     18.08.2017  
.
  NOVO KLOTZ profesionalni instrumentalni kablovi LaGrange & FunkMaster     Nova Dynacord L serija pojačala je stigla!     Native Instruments AKCIJA do 1. oktobra.  
 
Instrumentalni kablovi su veoma često potpuno zapostavljana stavka u gitarskom lancu gitarista i bassista, čak i onih naprednih. Uglavnom se fokusiraju da kabl ne šuška i ne prekida. Ali to je samo jedna karakteristika koja se podrazumijeva i kod najjeftinijih kablova. Ali ako kablu dodamo karakteristike: Super brzi odziv, ultra-dinamika, minimalna kompresija, detaljan i transparentan ton, felsibilan i zgodan az rukovanje onda ćemo shvatiti da kabl generalno uveliko utiče na ton vašeg instrumenta. Klotz LaGrunge supreme i signature T.M. Stevens FunkMaster profi kablovi u Artistu. POgledajte snižene Artist cijene i modele koje imamo.
   
Dynacord, kao jedan od lidera u proizvodnji PA i instalcijskih sistema, je opet otišao korak dalje sa novom serijom pojačala- L serija. Moćan dizajn, izuzetno linearnog frekventnog odziva, sa funkcijama koje donose stvarne profesionalne performanse , a sve za pristupačniju cijenu. Dynacord L serija pojačala su projektovana kako bi se obezbjedio najbolji „alat“ za gotovo sve aplikacije. Idealni su podršku zvučnih sistema kod rental i produkcijskih kompanija, za instalacije u klubovima, konferencijskim salama, u sportskim objektima. Kao i sva Dynacord pojačala L serija je izrađena od visokokvalitetnih komponenti , te zajedno sa novom tehnologijom pruža korisniku izuzetan kvalitet zvuka i stabilan rad, čak i u najzahtjevnijim okruženjima.
   
Native Instruments AKCIJA do 1. oktobra 2017. Uz svaki kupljeni TRAKTOR KONTROL S4 dolazi i specijalni timecode paket sa 2 x control vinyl ili 2 x control CD-ovima. Aktivirajte svoje gramofone ili CD dekove. Pokrenite TRAKTOR KONTROL S4 kontroler sa TRAKTOR SCRATCH PRO 2 softverom i radite sa digitalnim fajlovima na klasični način. Prilikom registracije svog novog S4 jednostavno dobijate besplatan download TRAKTOR SCRATCH PRO 2 softvera.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath QU-32 Chrome Edition
QU MIKSER je kompaktni digitalni mikser namjenjen za live, studio i ostale instalacije. Najnoviji član Allen&Heath digitalne porodice je rješenje na zahtjev bendova, malih klubova i instalacija kojima je potrebno da imaju istu stabilnost i opcije kao na iLive i GLD konzolama, ali u manjem formatu i još pristupačnijoj cijeni.


 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Digitalne miksete

Artist cijena: 5755,00 KM

Cijena: 8.195,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tanglewood Union TWU Folk
Akustična gitara folk/orchestra oblika tijela potpuno građenog od mahagonija (leđa, strane, vrat, gornja ploča-puno drvo). 19 pragova postavljeno je na Eboncore prstohvat sa nultim pragom širine 43 mm. Dužina skale 650 mm, kobilica od crnog oraha, livene hromirane mašinice, prirodni satenski finiš.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare

Artist cijena: 350,00 KM

Cijena: 413,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tanglewood Union TWU D
Akustična gitara dreadnoght oblika tijela potpuno građenog od mahagonija (leđa, strane, vrat, gornja ploča-puno drvo). 19 pragova postavljeno je na Eboncore prstohvat sa nultim pragom širine 43 mm. Dužina skale 650 mm, kobilica od crnog oraha, livene hromirane mašinice, prirodni satenski finiš.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare

Artist cijena: 350,00 KM

Cijena: 413,00 KM
  Kliknite za više informacija     Miguel Almeria Europa spruce 4/4
Klasična gitara sa najlonskim žicama namjenjena djeci školskog uzrasta i počenicima. Gornja ploča o probranog komada smreke za topao i ugodan ton. Super precizna izrada za maksimalan ugođaj u sviranju, kvalitetne mašinice, perfektna intonacija.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Klasične gitare

Artist cijena: 269,00 KM

Cijena: 325,00 KM
  Kliknite za više informacija     Alesis ASP1 sustain pedala
Pedala za produžavanje zvuka sa prekidačem polariteta za upotrebu kod svih vrsta klavijatura.


 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Pedale

Artist cijena: 35,00 KM

Cijena: 49,00 KM
  Kliknite za više informacija     Nord Electro 5 HP
Novi electro sa mnogo noviteta u sebi. Poboljšane split i layer funcije sada sa sve tri sekcije sa kontrolom, 1GB memorije za NordPiano i 512MB sample biblioteku, Dual Organ mod, veća polifonija.....Verzija 73klavirske tipke.

 
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Stage
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Sintesajzeri
Kategorija: Klavijature / Orgulje
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Nord Electro 6D 73
Novi electro sa mnogo noviteta u sebi. Poboljšane split i layer funcije sada sa sve tri sekcije sa kontrolom, 1GB memorije za NordPiano i 512MB sample biblioteku, Dual Organ mod, veća polifonija.....Verzija 73 tipke.

 
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Stage
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Sintesajzeri
Kategorija: Klavijature / Orgulje
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Nord Electro 6D 61
Novi electro sa mnogo noviteta u sebi. Poboljšane split i layer funcije sada sa sve tri sekcije sa kontrolom, 1GB memorije za NordPiano i 512MB sample biblioteku, Dual Organ mod, veća polifonija.....Verzija 61 tipka.

 
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Stage
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Sintesajzeri
Kategorija: Klavijature / Orgulje
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Rode M1 Live
M1 mikrofon već 10 godina koliko postoji nazivaju "rock and roll" mikrofonom, jer on to zaista i jeste. Dizajnom sa klasičnom loptastom glavom poput SM58, ali sa ozbiljnim konstrukcijskim rješenima da bi opravdao slogan koji ga prati. M1S je dinamički vokalni mikrofon koji ima pažljivo iskrojen frekvencijski odziv za prijatan i topao vokal koji čak malo podsjeća i na studijski kvalitet glasa sa mnogo detalja, za razliku od klasičnog live mikrofona. Proizveden u Australiji.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Dinamički mikrofoni

Artist cijena: 154,00 KM

Cijena: 181,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M1S live
M1 mikrofon već 10 godina koliko postoji nazivaju "rock and roll" mikrofonom, jer on to zaista i jeste. Dizajnom sa klasičnom loptastom glavom poput SM58, ali sa ozbiljnim konstrukcijskim rješenima da bi opravdao slogan koji ga prati. M1S je dinamički vokalni mikrofon sa prekidačem koji ima pažljivo iskrojen frekvencijski odziv za prijatan i topao vokal koji čak malo podsjeća i na studijski kvalitet glasa sa mnogo detalja, za razliku od klasičnog live mikrofona. Proizveden u Australiji.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Dinamički mikrofoni

Artist cijena: 177,00 KM

Cijena: 227,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M3
M3 je kondenzatorski multifunkcionalni mikrofon za rad na bini ili u studiju. Njegova opcija napajanja na 9V bateriju daje i mogućnost upotrebe na terenu bez izvora napajanja strujom. Sadrži 19 mm kondenzatorsku kapsulu kardioidnog šablona kupljenja zvuka. Pored baterije napaja se tipičnim phantom 24-48V napajanjem. Ugrađen high-pass filter (-12dB/octave @ 80Hz). Trostruki pad (0, -10dB, -20dB) za podešavanje atenuacije signala. M3 zvuči čisto, jedro, puno i uglađeno i bez problema će se nositi sa svim izazovima u studiju ili na bini. Gitare, bubnjevi i perkusije, čak i vokali, sve dobro zvuči na M3 i sa njim bez problema možete ući u bilo koji projekat.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni

Artist cijena: 169,00 KM

Cijena: 204,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer HA8000 Powerplay
Powerplay HA8000 je 8-kanalno profesionalno studijsko ili stage pojačalo sa distribucijom za slušalice sa velikom izlaznom snagom. 8 nezavisnih stereo pojačala, 2 main glavna ulaza, / nezavisnih Direct ulaza, 8-dijelno LED mjerač izlaza po kanalu, mono/stereo prekidači po kanalu, TRS (6,3,, džek) ulazi na prednjoj i zadnjoj ploči. Powerplay HA8000 V2 je nezamjenjiv alat u studiju i live situacijama. Rekovska ugradnja.

** Cijena na Rasprodaji 239KM**


 
Kategorija: Studio & Recording / Slušalice i pojačala za slušalice / Pojačala za slušalice
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
Kategorija: Ozvučenje / Monitoring & In-Ear Monitoring
Cijena: 315,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey TVX 410 bass kabinet
Bez obzira što ulaze u boksove niže cjenovne klase, TVX se našao u i rigovima poznatih bassista poput Vince Hornsbyja iz Sevendusta. TVX™ bass kabinet je dizajniran za maksimalan preformans , sa 4 x 10" konfiguracijom i prednjim otvorima, sa tweeter visokotoncem sa L-pad atenuatorom za tweeter i strujnim kolom protekcije kabineta. Snaga 350W konstantno (RMS), a maksimalno 700W. Sheffield® zvučnici, 30 Hz - 15 kHz frekvencijski raspon. Impedansa 8 Ω. Masa 46 kg.

**Cijena na Rasprodaji 494 KM**

Rasprodano

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Bas kabineti
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
Cijena: 919,00 KM
  Kliknite za više informacija     Denon A-100 stereo pojačalo
HI-FI pojačalo izvanrednog kvaliteta snage 2x45W u 8Ohm-a i 2x70W u 4Ohm-a sa A/B selektorom zvučnika i tropojasnim ekvilajzerom pogodno za kućne upotrebe kao i manje ugostiteljske objekte.

**Cijena na Rasprodaji 485 KM**

Rasprodano

 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI komponente
Cijena: 685,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer B2520 Pro Eurolive
Za Veliku Žurku Vam Trebaju Velike Kutije : )
Zvučna kutija sa duplom petnaestkom u basu i 1,75" visokim - čistih 550 wati RMSa.
CIJENA JE ZA PAR!!!

**Cijena za par na Rasprodaji 1540 KM**


**Cijena na Rasprodaji 265 KM**
Rasprodano

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
Cijena: 2.170,00 KM
   
  Behringer   
.
  Europower PMP500  
  Behringer Europower PMP500  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Cameo  
.
  Strobe 1  
  Cameo Strobe 1  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  PMP4000 Europower  
  Behringer PMP4000 Europower  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  Raptor Plus EXP  
  Peavey Raptor Plus EXP  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sonor  
.
  S Classix Stage 1 BlueOyster  
  Sonor S Classix Stage 1 BlueOyster  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Marantz Professional  
.
  PMD561 ručni profesionalni audio snimač  
  Marantz Professional PMD561 ručni profesionalni audio snimač  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Washburn Guitars  
.
  T14B  
  Washburn T14B  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sonor  
.
  AS07 1305 Earth  
  Sonor AS07 1305 Earth  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rode Microphones  
.
  K2  
  Rode K2  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com