Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  26.09.2020     15.09.2020     11.09.2020  
.
  Schecter Solo II Custom Gloss Natural     Numa Compact 2 :: svestrana, funkcionalna, kompaktna i odličnog tona     Kali Audio IN-8 Independence  
 
U pravom smislu riječi Custom, na ovoj gitari su uključena mnoga poboljšanja i modifikacije koje su klasični i tradicionalni pretvorili u napredni instrument. Zapravo, možemo reći da je Solo II Custom gitara klasičnog izgleda, ali sa poboljšanjima u kontrukciji za ugođaj u rukama i tonu. Izrađena od najpopularnije kombinacije drveta za ovaj tip gitare, od mahagonija (tijelo i vrat) sa gornjom pločom od predivnog figuriranog burl javora. Tanki „C“ vrat i prstohvat od ebonovine sa promjenivim radijsuom od 16“ – 12“ zajedno sa X-Jumbo pragovima daju osjećaj moderne gitare perfektno prilagođene zahtjevnijim gitaristima. Mašinice sa zaključavanjem, dodatno usječen cutaway sa zadnje strane, Ernie Ball Nut, Tone Pros kobilica i Pasadena Schecter Custom Shop USA pikapi izuzetno artikulisanog i definisanig tona čine ovaj instrument super vrijednim i u studiju i na bini. Izuzetna izrada.
   

Numa Compact 2 je potpuno redizajnirana klavijatura. U veoma kompaktnom kućištu male mase integrisan je zvuk koji je derivat dokazano moćnih profesionalnih klavijatura. Numa Compact 2 je veliki korak naprijed u kvalitetu zvuka i digitalnom procesingu efekata i potpune MIDI kontrole. Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i pojačalu, Numa Compact 2 je postala fleksibilna i pogodna za bilo kakve muzičke akcije vježbu, komponovanje, snimanje ili binu. Ugrađena je Fatarova Tp9 tipka s aftertouch što je prava rijetkost u ovom cjenovnom razredu klavijatura. 128 polifona, sa pojačalom i zvučnicima od 10W, a postoji i mogućnost nadogradnje firmwarea. Ako nam se desi da slučajno zaboravimo adapter, tada možemo napajati ovaj instrument putem USB porta, ali tad nam neće raditi pojačalo i zvučnici, te se može koristiti kao midi kontroler.
   
Kali Audio su dodali još jedan novi monitor u svoj studijski asortiman. U pitanju je IN-8 INDEPENDENCE trosistemski aktivni monitor sa takozvanom „hiperrealističnom“ projekcijom koju omogućava kombinacija koaksijalnog srednjetonca i visokotonca koji su pozicionirani sa istim akustičnim centrom. Takva arhitektura omogućava „point source“ izvor zvuka iz sistema monitoringa što će naglasiti prostorne informacije u miksu iz pozicije preslušavanja. Monitor je opremljen sa class D pojačalom ukupne snage 140 W raspoređene po zvučnicima sa 60W u 8“ bass, 40 W u 4“ srednjem i 40 W u 1“ visokotoncu i zajedno dostižu 114 dB maksimalnog zvučnog pritiska. Frekvencijski odziv je 37 Hz – 25 kHz (- 10 dB), dok su skretnice podešene na sljedeći način: bass-srednji skretnica na 330 Hz, srednji-visoki skretnica na 3000 Hz. Preporučena idealna udaljenost slušanja je 2.8 m.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  01.09.2020     31.08.2020     07.08.2020  
.
  Uz EV EVOLVE 30M uzmite POKLON EV mikrofon     SONNET 120 :: premium ton akustične gitare i vokala     BABYFACE PRO FS :: 24-kanalni 192 kHz profi interfejs  
 

Od 01. septembra 2020. do 31. oktobra 2020. godine svi kupci Electro-Voice EVOLVE 30M razglasnog kolumna sistema dobijaju na poklon EV mikrofon. Ako kupite jednu kolumnu EVOLVE 30M dobijate EV ND76S dinamički vokalni mikrofon sa kardioidnim šablonom kupljenja zvuka i NEODIMIJUMSKOM kapsulom. EVOLVE 30M je i perfektno dizajniran – izgleda atraktivno, moćno i sofisticirano. Tajna sistema je u 8-kanalnom mikseru sa pretpojačalima i efektima studijskog kvaliteta, naprednom QuickSmart DSP procesoru koji optimizuje svaki aspekt vašeg tona i njegovoj daljinskoj kontroli pomoću QuickSmart Mobile aplikacije. Sistem je u provjerenom EV „kolumna“ formatu i sastoji se od miksera sa DSP procesorom, pojačala snage 1000W, 10" Bass woofera i kolumna satelita sa 6 x 2.8" zvučnika.
   
"Sve što ćete čuti iz Sonneta je VAŠ zvuk“. Riječi su legendarnog akustičara Jon Gomm-a, koji zajedno sa ekipom iz Blackstara stoji iza ove serije pojačala. Čujte prirodni ton vašeg akustičnog instrumenta kroz jedinstven Natural 120 zvučnik. Od ulaza na pojačalu imate ulaze za instrument, vokalni mikrofon, MP3 / Line In i Bluetooth povezivanje za bežičnu reprodukciju zvuka. Sva 4 ulaza se mogu koristiti odjednom.Odvojene kontrole ekvalajzera za dva kanala, sa perfektnim odzivom u svim frekvencijama. Zapanjujući vrhunski revebi studijskog kvaliteta su tu da obogate vaš zvuk, sa zasebnom kontrolom po kanalu. Snimite svoj performans jednostavno preko USB audio konekcije. D.I. XLR izlaz je neizostavan za akustične instrumente, bilo da vam treba za snimanje ili za nastupe. Sonnet je vrlo kompaktne izrade, jednostavan za transport i dovoljno jak za bilo koju binu, bez obzira na model koji izaberete.
   
RME još jednom demonstrira apsolutnu posvećenost za unapređenjem svojih proizvoda, a upravo zbog toga i imaju konstantnu globanu reputaciju lidera za visokokvalitetana digitalna audio rješenja. Novi unapređeni BabyFace PRO FS još jednom podiže nivo kvaliteta rada u kućnim uslovima. U već dobro poznatom desktop kućištu koji skoro da se uopšte nije ni promijenilo, sada imamo novi Babyface sa nešto unapređenim karakteristikama. Dodan je +19 / +4 dBu prekidač za atenuaciju izlaznog signala kako bi ga prilagodili osjetljivijim aktivnim monitorima i tako izbjegli izobličenje i preoterećenje, a i faderi u TotalMix će na taj način moći ostati izbalansirani bliže nultoj poziciji. Signal to Noise odnos na mikrofonskim ulazima poboljšan je sa 112.2 dB na 113.7 dB, a na TRS linijskim sa 114 dB na 116.3 dB (120 dBA). THDna linijskim ulazima poboljšana je za 8 dB.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Trace Elliot Transit A predpojačalo sa efektima za akustičnu gitaru
Transit™ A je predpojačalo za akustičnu gitaru sa efektima. Sadrži sve potrebne opcije potrebne za profesionalni ton akustične gitare. Ugrađeni kompresor, Notch Filter, Pre-shape EQ kontrola, sve to uz Boost, Chorus, Delay i Reverb obezbjediće alat za sve vaše muzike ideje. Osvjetljena kontrolna ploča, ugrađen hromatski štimer. Pre i Post XLR balansirani izlaz, dry izlaz i headphone izlaz. The Transit™ A pedala je perfektno rješenje za profesionalce akustičare koji redovno nastupaju, noć iza noći.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Pojačala za akustične instrumente
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Predpojačala (gitarska i bas)
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 920,00 KM
  Kliknite za više informacija     Blackstar TONE:LINK bluetooth prijemnik
Bluetooth Tone:Link je jednostavan način da svako pojačalo sa Line in ulazom pretvorite u bežični audio prijemnik. Uz pomoć Tone:Link možete da slušate muziku, svirate oreko omiljenih pjesama i sve to bez komplikacije sa kablovima. Dizajniran je za rad sa gitarskim pojačalima, PA sistemima, raznim miksetama, AV sistemima, hućnim stereo sistemima, slušalicama, u automobilu, na brodovima itd. Preko 20 metara domet super čistog audio signala. Radi do 8 sati sa punom ugrađenom Li baterijom ili besprekidno priključen na Micro USB punjač.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Kablovi

Artist cijena: 48,00 KM

Cijena: 75,00 KM
  Kliknite za više informacija     Schecter C-1 Exotic Ebony Natural Satin
C-1 u egzotičnoj natural Ebony verziji sa raskošnim Abalone & Pearloid Vine of Life umetkom na vratu, ova gitara će da izmami poglede i uzdahe. Tijelo je od mahagonija sa finišom od ebonovine, bolt-on dizajna, vrat tankog „C“ profila od višedijelne kombinacije Roasted Maple (pečeni javor) i Purpleheart drveta sa Carbon Fiber šipkama za ojačanje, Ebony prtohvat na kojem je postavljeno 24 X-Jumbo praga, kvalitetne Schecter Locking mašinice, nulti prag NutGraph Tech XL Black Tusq širine 42 mm, dva Schecter Diamond '78 humbaker pikapa, Wilkenson WVS50IIK Tremolo kobilica, kontrola: Volume, 2-stepeni Coil Split prekidač za polovljenje humbackera u single coil pikape, tone i 3-stepeni selektor pikapa, Natural Satin Ebony finiš.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1595,00 KM

Cijena: 1.799,00 KM
  Kliknite za više informacija     Schecter Sun Valley Super Shredder III Aurora Burst
Ovo je neupitno najmekanija i najugodnija gitara koju ste ikada imali priliku probati, a zbog toga opravdano nosi ima Super Shredder. Superstrat dizajn, tijelo od lipe, tanki „C“ vrat od javora sa 24X-Jumbo praga na javor fretboardu sa elegantnim crnim „tačka“ umecima, 25,5“ skala, EMG Retro Active Hot 70 pikap na bridge i EMG Retro Active Single Coil na srednjoj i neck poziciji. Egzotični Aurora Burst (ARB) finiš, crni hardver, Schecter mašinice, Floyd Rose Special 'Hot Rod' Locking Tremolo (ekskluzivno za Schecter). Visokokvalitetna izrada, napredan dizajn, kvalitetni materijali, dijelovi i elektronika čine Schecter gitare pametnim izborom za ostvarenje muzičkih poduhvata modernog gitariste.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1595,00 KM

Cijena: 1.930,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure SV100-W
Dinamički vokalni mikrofon idealan za početnike, govorancije, prezentacije, karaoke, multimediju. Ugrađeni on/off prekidač čini ovaj mikrofon izuzetno jednostavnim za korištenje. Ovaj mikrofon također ima i kardioid šemu kupljenja signala što pomaže pri spriječavanju neželjene mikrofonije. U kompletu s mikrofonom dolazi i kabl XLR (kenon) na 1/4" džek (banana) dužine 4,5m.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Cijena: 68,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure BLX24E/Beta58
Shure BLX bežični sistem kombinuje zvuk profi-klase sa jednostavnom upotrebom i brzim podešavanjem. Poznata Shure precizna konstrukcija obezbjeđuje dugotrajnu upotrebu. Sistem uključuje BLX2/Beta58 ručni transmitter mikrofon, držač mikrofona “pecaljka”,BLX4 single-channel receiver, napajanje, torba za nošenje, 2 x AA baterije.


 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Bežični mikrofoni

Artist cijena: 765,00 KM

Cijena: 855,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure BLX24E/SM58
Shure BLX bežični sistem kombinuje zvuk profi-klase sa jednostavnom upotrebom i brzim podešavanjem. Poznata Shure precizna konstrukcija obezbjeđuje dugotrajnu upotrebu. Sistem uključuje BLX2/SM58 ručni transmiter mikrofon, držač mikrofona “pecaljka”,BLX4 single-channel receiver, napajanje, 2 x AA baterije.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Bežični mikrofoni

Artist cijena: 675,00 KM

Cijena: 755,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 225 Blackstar Silverline Deluxe 1 x 12 + Live Logic kontroler
Silverline serija odiše pravim boutique dizajnom i raspolaže sa do sada najmoćnijim procesingom Blackstar pojačala. Silverline Deluxe ima snagu i headroom koji rade i na najvećim binama. 100 W ozbiljne SHARC® DSP snage Deluxe stavlja rame iz rame sa lampaškim pojačalima. 6 pretpojačala (Clean Warm, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD 1, OD 2), ugrađeni efekti (Chorus, Delay, Digital Reverb, Echo, Flanger, Phaser, Reverb, Spring Reverb, Tremolo), TVP tehnologija sa tonskim nijansama lampi (EL84, 6V6, EL34, KT66, 6L6, KT88), ISF tehnologija za dodatnu boju čistih USA ili promuklih British pojačala. Celestion V-type 12“ zvučnik, USB audio out za direktno snimanje ili studijski reamping. Radi u Manual ili Preset režimu sa mogućnošću snimanja 128 boja. Priključite pojačalo na računar i pomoću besplatnog INSIDER softvera uđite u detaljno podešavanje i organizaciju tona i preseta na pojačalu. U paketu dobijate Blackstar premium univerzalni MIDI Live Logic kontroler.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 1144,00 KM

Cijena: 1.376,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer B212D aktivna zvučna kutija
Aktivna zvučna kutija. Dvosistemska, RMS snage 345 W (max snaga pojačala 550W). Pogodna za diskoteke i klubove uz odgovarajuće binove, a moguć je i samostalni rad u manjim prostorima. Frekvencijski opseg: 65Hz - 20kHz, Ekvilajzer Hi i low, SPL: 125dB @1m, masa 15kg.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 435,00 KM

Cijena: 595,00 KM
  Kliknite za više informacija     Blackstar Live Logic USB Midi kontroler
Live Logic USB Midi kontroler je superfleksibilan MIDI kontroler sa detaljnim programiranjem funkcija pomoću besplatne aplikacije za PC ili Mac računare. Šest tastera Live Logic kontrolera se može programirati u zavisnosti od gitarskog sistema koji kontrolišete u dva režima Patch i Custom. Npr možete kontrolisati boje i banke svog Blackstar Silverline Deluxe pojačala ili bilo koji drugi hardverski ili softverski sistem koji zahtjeva univerzalnu MIDI kontrolu. Live Logic raspolaže sa dva dodatna ulaza za expression pedale, prekidač za režim rada (Custom i Patch), USB za konekciju na računar. Napaja se 9V baterijom, preko USB sa računara ili eksternim 9V DC adapterom (nije u paketu). Live Logic može da radi i kao vaš studijski MIDI na USB interfejs.

 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri
Kategorija: Gitare i bass gitare / Foot Controlleri

Artist cijena: 265,00 KM

Cijena: 318,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey PBK 15P aktivna zvučna kutija
PBK™15P je full range dvosistemska aktivna zvučna kutija sa 15" wooferom i 14Ti™ titanium compression driver visokotoncem montiranim na hornu srednje pokrivenosti, sa proširenim frekvencijskim opsegom. Moderan izgled ukombinovan je sa izuzetnim performansama. Maksimalna snaga pojačala je 450W što znači da ćete imati 250W kontinuirane snage sasvim dovoljno za manje svirke (akustika, aranžer) i ostale situacije kada trebate jednostavan manji aktivni zvučni sistem. Ugrađen USB ulaz za MP3 reprodukciju sa dugmićima za kontrolu muzike, ugrađen mini mikser sa dva ulaza 1. XLR/RCA (kenon/činč), 2. XLR/TRS (kenon/stereo banana džek) i EQ kontrolom bass/treble, linijski izlaz za slanje signala dalje u aktivne kutije. Čvrsta gril maska, izdržljiva PVC kutija premazana praškastim zaštitnim premazom. Masa 18 kg. 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA

Artist cijena: 484,00 KM

Cijena: 755,00 KM
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath QU-16 Chrome Edition digitalni mikser
22in/12out digitalna mikseta namjenjena live, studio i instalacijskim sistemima. 16 x AnaLOGIQ™ mikrofonskih predpojačala, 3 x stereo ulaza (TRS). Super inovativan dizajn u kombinaciji sa visokim kvalitetom izrade, visokom klasom audio signala upotpunjen sa iskustvom razvijenim na GLD i iLive sistemima čini QU-16 mikserom koji će da pridobije i one najtvrđe koji odbijaju da sa analognog pređu na digitalno. Chrome firmware je dodao nove mogućnosti poput Automatic Mic Mixing, više monitor mikseva i Spectrogram za detektovanje feedback-a. Qu Chrome Edition modeli su također unapređeni metaliziranim faderima i kontrolama.


 
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
Kategorija: Instalacije / Instalacione miksete

Artist cijena: 3111,00 KM

Cijena: 4.830,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ZLX 15-BT Bluetooth aktivna
Novi 15" ZLX BT zvučnik kombinuje performanse dobro poznate ZLX serije Electro-Voice zvučnika sa Bluetooth povezivosti. Superiorne komponente, pokrivenost i čistoća tona jedne od najprodavanijih portabl serije PA zvučnika, kombinovana je sa Bluetooth tehnologijom kako bi isporučila najkvalitetniji ton sa najmanjim mogućim šumom. 15" dvosistemska 250W RMS aktivna zvučna kutija. Kompaktna i lagana, dizajnirana kako bi bila jedinstvena kada su u pitanju snaga u performanse manjih zvučnih kutija. Apsolutno van konkurencije. Dupli kombo XLR/TRS ulaz. DSP procesor sa detaljnim podešavanjem odziva pojačala za rad u određenim uslovima. Live svirka, govor, klubska instalacija, na stalku, kao monitor, na zidnom nosaču, sa subom ili bez.. sve su to opcije koje ćete moći podesiti na DSP uz pomoć LCD ekrana i rotirajućeg enkodera. Tu je i 3-pojasni EQ treble, midle i bass. Aux dodatni ulaz za vanjski izvor audio signala. ZLX je odličan izbor za manje prostore i binski monitoring.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Artist cijena: 944,00 KM

Cijena: 1.275,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ZLX 12-BT Bluetooth aktivna
Novi 12" ZLX BT zvučnik kombinuje performanse dobro poznate ZLX serije Electro-Voice zvučnika sa Bluetooth povezivosti. Superiorne komponente, pokrivenost i čistoća tona jedne od najprodavanijih portabl serije PA zvučnika, kombinovana je sa Bluetooth tehnologijom kako bi isporučila najkvalitetniji ton sa najmanjim mogućim šumom. 12" dvosistemska 250W RMS aktivna zvučna kutija. Kompaktna i lagana, dizajnirana kako bi bila jedinstvena kada su u pitanju snaga u performanse manjih zvučnih kutija. Apsolutno van konkurencije. Dupli kombo XLR/TRS ulaz. DSP procesor sa detaljnim podešavanjem odziva pojačala za rad u određenim uslovima.
Live svirka, govor, klubska instalacija, na stalku, kao monitor, na zidnom nosaču, sa subom ili bez.. sve su to opcije koje ćete moći podesiti na DSP uz pomoć LCD ekrana i rotirajućeg enkodera. Tu je i 3-pojasni EQ treble, midle i bass. Aux dodatni ulaz za vanjski izvor audio signala. ZLX je odličan izbor za manje prostore i binski monitoring.


 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Artist cijena: 777,00 KM

Cijena: 1.075,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 224 SGR C-5 Gloss black + Blackstar Unity U30
Artist bass paket sa mega uštedom! Schecter C-4 bass gitara tijela izrađenog od lipe, tanki „C“ vrat od javora sa 24 medium praga na wedge fretboardu sa stilskim „gothic cross“ umetkom na 12 pragu, vrat zašarafljen na tijelo, 35“ skala, Schecter Diamond bass magneti u H/H konfiguraciji. U paketu je bass pojačalo iz Unity Pro Bass serije koja daje vrhunski profesionalni ton za studio i binu. U-30 je 30W pojačalo sa 1 x 8" zvučnikom, active/passive prekidačem tri boje Classic, Modern, Overdrive i chorus efektom, 3-pojasnim EQ, line XLR out, phone out i sa ugrađenim kompresorom.

 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne bas gitare

Artist cijena: 737,00 KM

Cijena: 962,00 KM
   
  Vox   
.
  amPlug Metal  
  Vox amPlug Metal  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Ernie Ball  
.
  MUSICIANS TOOL KIT set alata za gitaru  
  Ernie Ball MUSICIANS TOOL KIT set alata za gitaru  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  900 Series 14 HI-HAT SOUND EDGE činela  
  Paiste 900 Series 14 HI-HAT SOUND EDGE činela  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Dynacord  
.
  D 15-3  
  Dynacord D 15-3  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  CL3296 Eurocom  
  Behringer CL3296 Eurocom  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Focusrite  
.
  Scarlett 2i2 3rd Gen  
  Focusrite Scarlett 2i2 3rd Gen  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rode Microphones  
.
  HS1-Black / Pink  
  Rode HS1-Black / Pink  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Schecter  
.
  Nick Johnston Traditional Atomic Silver  
  Schecter Nick Johnston Traditional Atomic Silver  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  6505 Piranha hibrid pojačalo za gitaru  
  Peavey 6505 Piranha hibrid pojačalo za gitaru  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
Shure
ElectroVoice
Tanglewood
Blackstar Amplifiers
Standorf
Arturia
Peavey
Focusrite
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com