Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  25.11.2015     14.11.2014     05.11.2014  
.
  PreSonus studijski set z produkciju i distribuciju muzike     Novitet iz Kurzweila :: Forte stage piano     Fujigen J Standard serija sa Seymour Duncan pikapima  
  Novi Presonusov set-paket sadrži sve šta vam je potrebno kako bi stvorili muziku i sredili je za distribuciju internetom. Ovaj sistem objedinjuje poznati AudioBox USB interfejs sa Studio One® Artist softverom za muzičku produkciju, Notion music programom za komponovanje, PS49 USB MIDI klavijaturom, HD3 monitoring slušalice, M7 kondenzatorski mikrofon velike dijafragme. besplatan Nimbit nalog, USB hub, i sve kablova kako bi sistem funkcionisao.    
Novi ručno selektovani njemački i vintage japanski koncertni grand klaviri, kao i novi Rhodes, Wurlitzer, Clav, Harpsichord, Orchestral Percussion, Celeste, Glockenspiel, Chimes, Bells i Crotales klaviri zajedno sa širokom selekcijom dodatnih zvukova. FlashPlay™ tehnologija oprema Forte klavijaturu sa zadivljujućom snagom procesora. 16GB sample sadržaja sa trenutnim učitavanjem. Promo cijena u Artistu...
   

Od prvog pojavljivanja J-Standard serije, FGN gitare su postale omiljene kod gitarista koji su za nešto niže budžete tražili kvalitetnu gitaru proizvedenu u razvijenim zemljama sa visokim standardima kontrole kvalitete. Nakon brojnih želja od kupaca, FGN je uveo novu liniju J-Standard gitara sa Seymour Duncan pikapima. Mi smo dobili prve tri, FGN Odissey J-Standard serije. Rade fenomenalano! FGN Made in Japan
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  01.11.2014     30.10.2014     17.10.2014  
.
  Stigao je Orange - promo cijene     Ableton Push :: Novi kontroler iz Ableton-Akai kolaboracije     Dynacord VA 312-200 :: malen, lagan, efikasan sistem. Artist paket  
 
Stigao je Orange! Direktno iz društva najpopularnijih pojačala na svijetu, poznata britanska marka karakterističnog tona i prije svega prepoznatljivog dizajna - legendarni narandžasti tolex sa pletenom mrežom preko zvučnika. Orijentisani na rock muziku, Orange predstavlja svojevrsni prestiž kada je u piitanju odabir pojačala i krasi bine najvećih svjetskih muzičkih imena.
   
Ableton Push nije samo novi kontroler koji je urađen na Maschine-kao šemi. Push je potuna kontrola harmonija, melodija, bitova, samplova i kompletnih pre-programiranih sekvenci. Sve pod prstima, sve sa kvalitetnim padovima i sve staje u ruksak sa tvojim laptopom. Napakovan sa zvukovima, Push daje stdijski radni prostor prepun raznih instrumenata i efekata koje kontrolišete sa Push kontrolerom. Osmišljen u Abletonu, a izgrađen u Akai, Push vam daje fundamentalne elemente ga stvarate muziku.
    >
Malen, lagan i ekstremno efikasan-to je najkraći opis za Dynacord komplet sa 2 x TS 200 plus PowerSub 312. Ne sudite po veličini, ovaj sistem će vas ostaviti bez teksta. Sa svojih 1000W i 128 db, ovaj sistem je idealan za solo svirače, manje bendove, pa čak i neke dj varijante, za publiku do 200 ljudi. Izrada i pouzdanost u Dynacord kvaliteti, made in Germany.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     M-Audio Vocal Studio
Potpuni sistem za snimanje po nevjerojatnoj cijeni! Avid Vocal Studio pretvara Vaš računar u "jednostavan-za-korištenje" recording studio. Ovaj sistem uključuje kombinaciju Avid-ovog hardvera i softvera - Pro Tools SE softver za snimanje muzike i M-Audio Producer USB mikrofon. Jednostavno uključite studijski mikrofon u Vaš računar, pokrenite softver i snimite zadivljujuće vokale namijenjene za Vaše pjesme, soundtracke, govorancije itd. Nakon toga koristite Pro Tools SE za dodatno "poliranje" vašeg snimka, dodajte efekte itd.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Cijena: 179,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey Bandit 112 TransTube
Legendarni gitarski TransTube combo sa jednom 12-kom i 80W sirove snage. Neuništiva zvjerka za vaše probe i svirke!

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 688,00 KM
  Kliknite za više informacija     AKAI MPC Slušalice
Sadržavajući poznati Akai Professional kvalitet izrade i detaljan zvuk, MPC slušalice dizajnirane su da budu moćan alat za audio produkciju i studio recording. Custom 50mm driveri sa neodimijskim magnetima reproduciraju Vaše trake sa izuzetnom jednostavnošću, tako da možete učiniti mudre odluke oko svakog elementa za muziku. Uživajte u zvuku bas bubnja i snara!

 
Kategorija: Studio & Recording / Slušalice i pojačala za slušalice / Slušalice
Cijena: 335,00 KM
  Kliknite za više informacija     Numark NV
NV ima integrisana 2 displeja, što vam omogućuje fokusiranje na muziku i rad, a ne na računar. Full color, 1:1 vizualizacija u realnom vremenu Serato DJsoftver-a Inteligentne kontrole EQ, filtera i efekata, koje se aktiviraju na dodir a tu su i potpuno novi parametri za kontrolu EQ, filtera i efekata te 16 trigger kontrola sa pozadinskim RGB osvjetljenjem. „Plug & play“ konfiguracija sa Serato DJ software-om ,kontrola za 4 deck-a za Serato DJ i 10 različitih načina kontrolisanja pad trigger-a (kontrola samplova, cue, loop-ova, slicer itd...). Dolazi sa Toolroom Records Remix Packs software-om

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 1373,00 KM

Cijena: 1.795,00 KM
  Kliknite za više informacija     M-Audio BX6 Carbon Studiophile
BX6 karbonske pumpe od 130W snage puštene kroz 6" Kevlar woofer i 1.25" silk dome tweeter osigurati će Vam čist i jasan zvuk u kombinaciji sa izuzetnim performansama. Poboljšana tweeter talasna dužina i akustička prostorna kontrola daju Vam precizniju reprodukciju. Nadogradite Vaš kućni studio sa M-Audio BX6 Carbon aktivnim monitorima. Izražena cijena se odnosi na 1 komad.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 277,00 KM

Cijena: 345,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynaudio Acoustics BM5 mkIII
Nova generacija izuzetno popularnog BM5A MKII modela!!! Sa većim SPL-om, širim frekventnim opsegom i jačom snagom u usporedbi sa prijašnjim modelom.Ultra-visoki dinamički rasponom i ručno izrađeni driveri koji donose superioran kvalitet zvuka u usporedbi sa mnogo većim monitorima ovaj studijski monitor je zaista "malo-umjetničko-djelo" velikog umjetnika - Dynaudio Acostucs-a!
Cijena je za komad! IsoAcoustics Monitorski Stalak je uključen u cijenu.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 999,00 KM

Cijena: 1.288,00 KM
  Kliknite za više informacija     RCF ART 315A
ART 315-A je odličan izbor za živu svirku i kada od sistema očekujete full range sa jakim basom i definisanim visokim.15” woofer isporučuje utegnut bass brzu i preciznu reprodukciju midbass frekvencija, dok 1” driver nudi otvoren i prirodan midrange i izuzetno preciznu reprodukciju visokih frekvencija.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 1145,00 KM

Cijena: 1.292,00 KM
  Kliknite za više informacija     RCF ART 312A
ART 312-A je odličan izbor za živu svirku i kada od sistema očekujete full range sa jakim basom i definisanim visokim.12” woofer isporučuje brzu i preciznu reprodukciju midbass frekvencija i iskontrolisan bass dok 1” driver nudi otvoren i prirodan midrange i izuzetno preciznu reprodukciju visokih frekvencija.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 988,00 KM

Cijena: 1.122,00 KM
  Kliknite za više informacija     Numark Orbit
"Kontrolišite atmosferu!". Orbit sadrži masivnu količinu MIDI kontrola unutar kompaktnog i intuitivnog dizana koji fino leži u vašim rukama. Svaki centimetar, izvana i iznutra, majstorski je rad izrađen za DJ performanse uživo, te sadržava moćnu bežičnu kontrolu - Orbit je 100% MIDI-podesiv, sa njime možete ostvariti što god hoćete, dokle god vas mašta i kreativnost vodi. Bežično upravljate efektima, pokrećete samplove i hot cueove, kontrolišite softver, triger osvjetljenja, te još mnogo drugih stvari.

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 229,00 KM

Cijena: 248,00 KM
  Kliknite za više informacija     Novation Launchkey Mini 25
Novation Launchkey Mini sadržava mnoštvo funkcionalnosti unutar mnogo manjeg pakovanja nego bilo koja druga klavijatura koju ste do sada probali. 25 synth-action tipki daju Vam dvije oktave istovremeno za sviranje, a možete koristiti 16 tri-kolorne padove za produciranje loopova, launch sampleova, bubnjeva, instrumenata... Navigacijske kontrole pružaju Vam naprednu integraciju sa Ableton Live softverom, ali Launchkey Mini možete koristiti sa gotovo svakim DAW-om na Vašem PC ili Mac računaru. I još nešto, specijalne iPad aplikacije omogućavaju Vam jednostavno stvaranje muzike u pokretu uz pomoć Vašeg Novation Launchkey Mini kontrolera!

 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri

Artist cijena: 177,00 KM

Cijena: 225,00 KM
  Kliknite za više informacija     Novation Launchkey 25
USB/iOS MIDI kontroler daje vam čvrstu i pouzdanu kontrolu nad procesom stvaranja muzike. Novation je "preodjenuo" novu generaciju kiborda sa 25 glatkih, synth-otežanih tipki, potenciometara, zaduženih transportnih kontrola, 16 višebojnih trigger padova osjetljivih na dodir koji Vam omogućavaju sviranje perkusija, start loopova, te launch clipova i scena u Abletonu. Pogonjen od strane Vašeg računala ili iPada, Launchkey Vam daje "kontrolu-pod-rukama" unutar Vašeg DAW miksera, instrumenta ili nečeg trećeg, te radi sa Novation-ovim Launchkey i Launchpad iPad aplikacijama. "Razvalite" publiku sa ovim kontrolerom budućnosti: Novation Launchkey 25!

 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri

Artist cijena: 235,00 KM

Cijena: 284,00 KM
  Kliknite za više informacija     Novation Launch Control
Preuzmite komandu nad Vašom muzikom uz pomoć Novation Launch Control kontrolera! Kompaktan softverski kontroler omogućava Vam preuzimanje komande nad Vašim virtualnim instrumentima, plug-in efektima i DAW mikser funkcijama, bez potrebe za razmišljanjem. Osam padova osjetljivih na dodir omogućavaju Vam korištenje loopova i produciranje sampleova sa izuzetnom udobnosti. U isto vrijeme ovaj kontroler sadržava 16 tastera koji podešavaju parametriju tona, točno ispod Vaših prstiju. Bilo da koristite ovaj kontroler samostalno ili sa još nekim drugim Novation kontrolerom, Launch Control će dodati mnoštvo funkcionalnosti Vašoj opremi.

 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 177,00 KM

Cijena: 233,00 KM
  Kliknite za više informacija     Midas Venice F-32
Midas uzvraća udarac! Potpuno nova koncepcija već legendarnih Venice mikseta, prilagođene današnjim potrebama, kako live, tako i studijskim aplikacijama. Dostupne u tri verzije: 16, 24 i 32 kanala.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Analogne miksete
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Midas Venice F-24
Midas uzvraća udarac! Potpuno nova koncepcija već legendarnih Venice mikseta, prilagođene današnjim potrebama, kako live, tako i studijskim aplikacijama. Dostupne u tri verzije: 16, 24 i 32 kanala.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Midas Venice U24
Kad se kaže MIDAS, zna se da se radi o kompaniji koja već godinama drži vodeću poziciju u audio svijetu i zna kako da napravi miksete i za najzahtjevnije potrebe. VeniceU serija je samo nastavak ove priče, nudeći vrhunski kvalitet zvuka i spoj analognog i digitalnog svijeta, po nevjerovatnoj cijeni.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
   
  Paiste   
.
  PST 8 Reflector Rock Crash 17  
  Paiste PST 8 Reflector Rock Crash 17  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  B1520 PRO EuroLive Professional  
  Behringer B1520 PRO EuroLive Professional  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  American Audio  
.
  AC-MCC24/4/30  
  American Audio AC-MCC24/4/30  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  BLX24E/PG58  
  Shure BLX24E/PG58  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Novation  
.
  Launchkey 25  
  Novation Launchkey 25  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  RCF  
.
  SUB 705-AS  
  RCF SUB 705-AS  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rode Microphones  
.
  Blimp zeppelin  
  Rode Blimp zeppelin  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Artist d.o.o.  
.
  Paket 4  
  ARTIST Paket 4  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rode Microphones  
.
  NT2A set  
  Rode NT2A set  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
ElectroVoice
Shure
Allen&Heath
Line 6
Washburn Guitars
Peavey
M-Audio
Kurzweil Music Systems
Behringer
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od godinu dana i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com