Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Posljednji komadi i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  15.04.2016     05.04.2016     25.03.2016  
.
  TANGLEWOOD - Visoko kvalitetne akustične gitare     Super niske cijena za POSLJEDNJE KOMADE     Turbosound iNSPIRE aktivni sistemi PROMO CIJENE  
 
Tražite gitaru koja ima odličan ton, fenomenalno izgleda i ugodna je za svirku, od probranog drveta, a da pri tome nije preskupa, onda definitivno treba da provjerite Tanglewood. Pored toga što ćete uživati gledajući je na stalku u vašem dnevnom boravku, ono šta je važnije, imaćete veoma koristan, kvalitetno izgrađen instrument za studio, svirke i vježbu, odličnog zvuka, a koji nećete morati platiti bogatstvom. Tanglewood je osnovan u Londonu 1988. i od tada su mnogo puta dokazali da prave cijenjene instrumente. Vrlo lako ćete izguglati koliko je odnos cijene i kvalitete u slučaju Tanglewood gitara cijenjen globalno.
   
Koliko puta vam se desilo da želite komad opreme, silno ga želite, ali jednostavno niste u stanju da dobacite do te cjenovne klase. Muzička industrija diriguje cijene i mi na kraju lanca jednostavno ne možemo mnogo da utičemo na to. Osim u slučaju artikala sa Artist cijenama za posljenje komade. Iskoristite priliku i kupite opremu i instrumente po daleko nižim cijenama od uobičajenih koje znate. Pregledajte kategoriju da vidite ima li na listi neki od vaših favorita. Novi artikli sa cijenama za POSLJEDNJE KOMADE! Posljednja šansa, KLIKNITE ZA INFO!
   
Aktivni "full-range" sistem "stub" zvučnika INSPIRE IP1000 i IP2000
isporučuju moćan zvuk visokog kvaliteta. Iznenđujuće male mase, a veoma laki postavljanje i za upotrebu. Disperzija zvuka od 120° po horizontali će dati dojam da se radi o mnogo većim sistemima, a ne o stubu koji kada se rastavi može da stane u torbu i da se nosi na ramenu. Digitalni procesor zvuka DSP je rađen od KLARK TEKNIK velikog imena britanskog audio inžinjeringa i obezbjeđuje maksimalan integritet zvuka. Niska PROMO Artist cijena
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  18.03.2016     11.03.2016     08.03.2016  
.
  Roland EA-7 novi profesionalni aranžer     Washburn dreadnought ozvučene i neozvučene ljepotice     Novi PA sistem/pojačalo za klavijaturu iz Behringer ULTRATONE KXD15  
 
E-A7 sadrzi najkvalitetnije zvukove iz svih krajeva svijeta tako da ste u mogućnosti da svirate sve muzičke žanrove koji postoje. Posebno naglašavamo Balkan set zvukova koji sadrži nama najbitnije zvuke, počevši od novog kompleta bubnjeva, preko basova, gitara do svih nama potrebnih solo instrumenata poput klarineta, saksofona, truba, buzukija... U toj banci zvukova se posebno ističu zvuci harmonike koji su odrađeni sa posebnom pažnjom.
   
Ovo su gitare kojima su u Washburnu podarili malo više pažnje kod završne obrade i ukrašavanja. Gornja ploča je od pune Sitka smreka, a tijelo i vrat su od mahagonija. Stilizovani logo, W umetak na glavi i ukrašeni pickguard. Rosewood prstohvat sa otmetnim blok umetcima daje vizuelni identitet custom gitara koje viđamo na muzičkim spotovima. Izuzetan ton, prvoklasan izgled.
   
300 W RMS, četiri kanalni PA Sistem / pojačalo za klavijaturu sa originalnim 15" TURBOSOUND zvučnikom, KLARK TEKNIK Multi-FX procesorom i FBQ Feedback Detection sistemom za otkrivanje i ukidanje mikrofonije. Moćan mini 4-kanalni razglas bogatog i preciznog tona sa profesionalnim efektima koji će izvući najbolje iz vaših vokala i instrumenata. Provjerite nisku PROMO cijenu u Artistu. Promo cijene su ograničene na prve komade za prve kupce.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Apart OVO5 TW
Dvosistemski zvučnik sa 5" basom, muzičke snage 80W povoljne cijene i solidnih karakteristika.


 
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije
Cijena: 134,00 KM
  Kliknite za više informacija     Clayton USA Premium series ZZ-ZINC trzalica
ZZ-Zinc trzalice su izrađene od jedinstvene cinkove legure. Metalna trzalica velike mase proizvesti će masivan ton pun basa sa veoma naglašenim visokim tonovima. Odlično rade i sa akustičnim i sa električnim gitarama kao i sa bas gitarama. Mat finiš sa epoksidnom bojim čini dobar grip kako vam trzalica ne bi bježala iz stiska prsta i kada svirate agresivnije. Debljina 2mm.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Trzalice
Cijena: 12,00 KM
  Kliknite za više informacija     Clayton USA NuTone
NuTone je stvoren kako bi oponašao izvanredan zvuk kornjačinog oklopa. Jedinstvena formula proizvodi moćne bass i čiste visoke tonove čineći je idealnom trzalicom za akustične gitare. Prirodna lubrikacija omogućava glatki i brz prelaz preko žica i tako vam omogućava da pravite jasne artikulisane tonove. Izrađena je od plastificiranog životinjeskog proteina i skoro je identična poznatom i slavnom oklopu kornjače, ali ugrožene i zabranjene vrste Hawksbill Sea morske vrste. Sa NuTone trzalicom imate prestižni ton, a da ni jedna životinja nije stradala kako bi trzalica bila izrađena.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Trzalice
Cijena: 12,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tanglewood TCMR2 klasična gitara
Klasična gitara građena od punog drveta. Gornja ploča od smreke koja će omogućiti pojačanje i prenos toplog tona koji dolazi od mahagonija sa strana i leđa gitare. Sedlo i nulti prag od prirodne kosti za najbolji mogući ton. Tanglewood klasična gitara za gitaristu koji želi pouzdan i kvalitetan isntrument.

Cijena za poslednji komad 375,-


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Klasične gitare
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 650,00 KM
  Kliknite za više informacija     Akustare Cort AC15
Kvalitetna klasična gitara sa debelom gornjom pločom od crvene kedrovine - palisander strane i leđa. Skala 25.6" (650mm)

Cijena za poslednji komad 299,-


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Klasične gitare
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 425,00 KM
  Kliknite za više informacija     Bugera V55 Infinium
55 watt Class A lampaško dvo-kanalno kombo gitarsko pojačalo sa INFINIUM sistemom za produženje trajanja lampi. Predpojačalo pogonjeno sa 3 x 12AX7 lampama, a power amp sa 2 x 6L6 lampama. 12" Turbosound zvučnik, gain, 3-pojasni EQ, mid boost, presence i reverb sa kontrolom. Triode/Pentode režim rada power ampa, 4, 8 i 16 Ω izlazna impedansa. Footswitch nožni prekidač za promjeni clean/drive kanala i reverba. INFINIUM sistem prati stanje lampi i drži ih u režimu optimalnog rada. LED indikacija obavještava kada su lampe na kraju spremne za zamjenu.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 987,00 KM

Cijena: 1.085,00 KM
  Kliknite za više informacija     Clayton USA Frostbyte
Frost-Byte trzalice su rađene od najlona i imaju nevjerovatan grip. Trzalica neće mrdnutu iz vašeg stiska koliko god žestoko da svirate. Debljine 0.66mm, 0.88mm, 1.08mm, 1.22mm

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Trzalice
Cijena: 1,00 KM
  Kliknite za više informacija     Alesis V MINI Portabl 25-dirki USB-MIDI kontroler
V Mini iz Alesis je portabl MIDI kontroler sa 25 mini dinamičkih dirki, 4 rotirajiće kontrole, 4 pad dugmića, Pitch, Modulation, i Sustain i oktava gore/dole dugmićima. Koristite je za kontrolu muzičkog softvera i svirku virtuelnim isntrumentima sa računara. Konekcija USB kablom na vaš Mac ili Windows računar.

 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 115,00 KM

Cijena: 159,00 KM
  Kliknite za više informacija     Clayton USA Sand Shark trzalica
Jedinstvene "Sand Shark" trzalice imaju zrnasti pjesčani grip na površini kako bi bile čvrsto između prstiju baš kako želite. Ovaj grip omogućava agresivnijim gitaristima da ne gube kontrolu nad trzalicom. Trzalice su printane na Acetal materijalu koji je izuzetno čvrst za najmoćnije rifove i precizne pojedinačne tonove. Debljina 80mm, 1.00mm, i 1.26mm

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Trzalice
Cijena: 1,50 KM
  Kliknite za više informacija     Clayton USA graphic Snakes & Daggers trzalica
Tvrdoća trzalice je mnogima presudna stvar. Acetal je od izuzetno čvrstog materijala za najmoćnije rifove i precizne pojedinačne tonove. Živahne trzalice sa Tattoo style grafikama. Srednja debljina.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Trzalice
Cijena: 1,50 KM
  Kliknite za više informacija     Clayton USA graphic Liquid Sun trzalice
Liquid Sun crteži su inspirisani crtićima, stripovima, skateboardingom, surfanjem i snowboardingom. Trzalice su printane na Acetal materijalu koji je izuzetno čvrst za najmoćnije rifove i precizne pojedinačne tonove. Debljina H, heavy, debela.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Trzalice
Cijena: 1,50 KM
  Kliknite za više informacija     Clayton USA graphic Rock Chicks trzalice
Rock chicks su trzalice napravljene za djevojke rockerke i momke koji vole baš takve žestoke djevojke. Trzalice su printane na Acetal materijalu koji je izuzetno čvrst za najmoćnije rifove i precizne pojedinačne tonove. Srednja debljina.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Trzalice
Cijena: 1,50 KM
  Kliknite za više informacija     Clayton USA graphic Bollt trzalica
David Bollt je poznati svjetski ilustrator i tetovažer. Njegovi crteži su poznati kao bogati u detaljima i značenju i nebrojeni su u tattoo radnjama i na tijelima širom svijeta. David je za Clayton USA uradio nekoliko crteža za graphic trzalice. Tvrdoća trzalice je mnogima presudna stvar. Bollt trzalice su printane na Acetal materijalu koji je izuzetno čvrst za najmoćnije rifove i precizne pojedinačne tonove. Srednja debljina.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Trzalice
Cijena: 1,50 KM
  Kliknite za više informacija     Paiste Signature Sound Edge Hi-Hat 15
Sound Edge Hi-Hat 15" iz Paiste Signature serije. Izgrađene od bronze koja je razvijena specijalno za činele, ručno građena od početka do kraja od najvještijih majstora, Signature serija je podvrgnuta najvišim standardima za zvuk činele kako bi zadovoljila istanćan ukus profesionalnih bubnjara.

Cijena za poslednji komad 455,- 
Kategorija: Bubnjevi / Činele / Hi-Hat
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 868,00 KM
  Kliknite za više informacija     D&R Airmate USB
8-kanalna radio produkcijska konzola sa 6 trostrukih ulaza. 6x Mic ulaza, 12x stereo line ulaza, 4x inserta na Mic ulaze 1-4, 2x USB stereo send/return, 2x telefonska hibrida. Još nešto za vašu radio stanicu?

 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
Cijena: 4.175,00 KM
   
  Behringer   
.
  U-CONTROL UMX490  
  Behringer U-CONTROL UMX490  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  Signature Sound Edge Hi-Hat 14  
  Paiste Signature Sound Edge Hi-Hat 14  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Apart  
.
  CMSQ108 zvučnik  
  Apart CMSQ108 zvučnik  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  D Addario  
.
  EJ44 Pro-Arte Extra-Hard Tension  
  D Addario  EJ44 Pro-Arte Extra-Hard Tension  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Kaces  
.
  KKC-MD  
  Kaces KKC-MD  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Electro Harmonix  
.
  no 1 Echo digital delay  
  Electro Harmonix no 1 Echo digital delay  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Native Instruments  
.
  Komplete Kontrol S49  
  Native Instruments Komplete Kontrol S49  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Allen&Heath  
.
  Xone 23C Dj mikser sa zvučnom kartom  
  Allen&Heath Xone 23C Dj mikser sa zvučnom kartom  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  HA8000 Powerplay  
  Behringer HA8000 Powerplay  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com