Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Posljednji komadi i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  14.07.2017     29.06.2017     17.05.2017  
.
  ALTO PROFESSIONAL - PROMO i ARTIST snižene cijene za aktivne i pasivne kutije     Shure MOTIV MVi audio intefejs za Windows, Mac, iOS i Android     Akai Professional BT 500 BLACK premium belt drive gramofon  
 
Alto Professional tim inžinjera se od 2000. godine maksimalno trudi da isporuče opremu koja će imati kvalitetne akustične performanse, a da cijenom ostanu u klasi koja je dostupna većem broju kupaca. Uz pomoć modernih tehnika proizvodnje, moćne digitalne DSP tehnologije i pametnog sofisticiranog dizajna, ALTO PROFESSIONAL su uspjeli da isporuče i jedno i drugo. ALTO PROFESSIONAL aktivne i pasivne zvučne kutije isporučuju snagu, preciznost, izdržljivost i pokretnost koja će zadovoljiti svakog muzičara na manjim nastupima poput duo i trio sastava. Novo u Artistu, ALTO PROFESSIONAL aktivne i pasivne zvučne kutije po sniženim PROMO i ARTIST cijenama. Kliknite za detalje o modelima.
   
MOTIV MVi iz Shure je jednokanalni digitalni audio interfejs dizajniran za snimanje instrumenata i glasa na Windows i Mac računare kao i na iOS i Android uređaje. Jednostavan i fleksibilan, MVi sadrži XLR + 1/4" TS kombo ulaze za mikrofon i instrumente. Također sadrži 5 DSP preseta (Speech / Singing / Acoustic / Loud / Flat) i touch panel sa pristupom VOLUME, GAIN (0 to +36 dB) i MODE SELECTION kontolama. Izlaz za slušalice. Phantom napajanje za kondenzatorske mikrofone. Robusno metalno kućište garantuje dugotrajan i pouzdan rad. ShurePlus™ MOTIV™ iOS app za snimanje, uređivanje i dijeljenje muzike. U paketu su MicroB na USB i MicroB na LIGHTNING kablovi. Pretvorite svoj računar ili mobilni uređaj u pravi mini profesionalni studio sa rezolucijom snimanja do 24-bit/48kHz. Promo cijena u Artistu 199,- KM.
   
Premium gramofon visokih performansi sa "Belt-Drive" pogonom na remen i wireless bluetooth reprodukcijom. Sistem remena je veoma tih i raspolaže mehanički izolovanim motorom što umanjuje bilo koju vrstu buke ili vibracija koje mogu doći od motora. Livena aluminijumska ploča sa gumiranom postavom i precizna lagana ruka sa finim podešavanjem protutega. RCA stereo izlaz (pozlaćeni činč konektori), USB out (44.1 to 48 kHz, 16-bit), sa preamp on/off prekidačem, Detaljno podešavanje pomoći ugrađene libele i podesivih nogara. Svi dijelovi ruke i kontrola su građeni od visokokvalitetnog aluminijuma, a baza kućišta od MDF ploča (medijapan). Masa 6,4kg. Crna verzija.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  24.03.2017     20.02.2017     18.02.2017  
.
  ASTON MICROPHONES :: PROMO CIJENE :: NOVO U ARTISTU     NOVO! TC ELECTRONIC STOMP BOX GITARSKE PEDALE - PROMO CIJENE     NOVO! TURBOSOUND iQ serija zvučnih kutija sa KLARK TEKNIK DSP procesorom  
 
Kada se pojavi nova kompanija u audio svijetu, odmah slijedi pitanje ko su oni? Za Aston kompaniju i njihove mikrofone kratko objašnjenje bi bilo: mikrofoni koje su dizajnirali britanski audio inženjeri, zvuk su razvili najbolji studijski tonci , a onda je sve napravljeno u Velikoj Britaniji... Priznaćete, prilično dobra kombinacija. Jer mikrofon nije samo zbir dijelova, šasija, kapsula, elektronike... To je muzički instrument, koji je u samom srcu svakog snimanja.
Osnovna filozofija Aston kompanije je da konačni zvuk Aston mikrofona bude nešto što nije samo tu da bi "obavio posao", već da bude zvuk koji inspiriše izvođača, producenta ili tonca, kako bi dobili najbolje moguće performanse.
Od samog početka Aston kompanija je uposlila neke od najboljih audio profesionalaca u industriji za stvaranje i razvoj mikrofona, fokusirani na usavršavanju svakog detalja, da bi dobili ono što se trenutno smatra najboljim proizvodima u svojoj klasi. KLIKNI ZA INFO I CIJENE
   
KLIKNITE SLIKU ZA DETALJE O IQ MODELIMA I PROMO CIJENE KOJE SU VREMENSKI OGRANIČENA ZA NAJBRŽE KUPCE.
Nova serija super pristupačnih gitarskih pedala iz TC ELECTRONIC. Efekti studijskog kvaliteta, kvalitetne izrade zadovoljiće i zahtjevne naprednije gitariste, a pogotovo mlađe gitariste koji nemaju budžet za skupocjene komade opreme. Sve pedale su u metalnim robusnim kućištima sa tru bypass-om kako bi vaš gitarski sistem uvijek zadržao najbolji mogući ton. Grand Magus Distortion i Cinders Overdrive daju super svetrane drive tonove koji pokrivaju mnoštvo blues/rock stilova, dok The Prophet Digital Delay i Skysurfer Reverb predstavljaju par iz sekcije vremenskih efekata i pomoći će vam da napravite željeni ambijent u svom tonu. Kvalitetan delay i reverb NIKADA nije bio dostupan u ovoj cjenovnoj klasi, zato sada iskoristite ovu priliku.
   
KLIKNITE SLIKU ZA DETALJE O IQ MODELIMA I PROMO CIJENE KOJE SU VREMENSKI OGRANIČENA ZA NAJBRŽE KUPCE
Turbosound iQ serija aktivnih zvučnih kutija sastoji se od iQ10, iQ12 i iQ15 dvosistemskih satelita i iQ18B aktivnog subvufera. Pored tradicionalnog Turbosound kvaliteta izrade koji garantuje dugotrajnu upotrebu sistema, iQ serija raspolaže i naprednim KLARK TEKNIK DSP procesorom koji daje mnoštvo detaljnih podešavanja koja će obezbjediti najviši nivo efikasnosti vašeg novog iQ razglasa bez obzira u kojoj ga sitaciji koristite, za live muziku ili fiksnu instalaciju. Sateliti su građeni od kvalitetnog fiberglasa, a subvufer od brezine šperploče i generalno sistem je super lako prenosiv. ULTRANET sistem omogućava da kutiju umrežate sa drugom opremom koja je ULTRANET osposobljena kao što su digitalni mikseri ili monitori ili druge iQ zvučne kutije ili subovi i tako iskoristite prednost čistog digitalnog audio signala.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Kurzweil KA90
Odličan izbor za sve studente i one koji imaju potrebu sa prenošenjem digitalnog klavira. Kurzweil je digitalni stage piano sa 88 izvanredno izrađenih klavirkih tipaka i karakteristikama aranžera (50 unaprijed snimljenih šablona sa promjenjivim stilovima), 20 predivnih zvukova, MIDI snimačem i zvučnim sistemom od 60 Wati sa 4 zvučnika. Dimenzije 13.7 x 136.5 x 36.6 cm, masa 12.3 kg.

 
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Home
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Stage

Artist cijena: 797,00 KM

Cijena: 990,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tanglewood OGB-EE5 GIG BAG za akustičnu western gitaru
GIG BAG torba za akustičnu western izrađena od vodootporne tkanine sa 5mm laganim pjenastom punjenjem. Džep za pribor i literaturu A4 dimenzije, ručka za nošenje. 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Koferi i Torbe
Cijena: 29,00 KM
  Kliknite za više informacija     Marantz Professional MPM-1000U USB studijski mikrofon
USB kondenzatorski mikrofon velike membrane za DAW kućno snimanje ili Podcasting. Široki frekvencijski opseg 20 Hz - 17 kHz, USB interfejs za direknu konekciju na računar, AD konverter 48kHz / 16-bit. Čvrsta metalna konstrukcija. U paketu sa držačem za montažu na stalak i USB kablom.

 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 122,00 KM

Cijena: 185,00 KM
  Kliknite za više informacija     Marantz Professional Retro Cast USB mikrofon u vintage stilu
Retrocast je perfektno rješenje kada vam je pored visokih performansi mikrofona važan i izgled, odnosno kada gradite studio sa stilom. Kardioid dinamički USB mikrofon (ne zahtjeva phantom napajanje) frekvencijskog opsega 40–16000Hz. Ugrađeni USB interfejs omogućava da mikrofon konektujete direktno na računar. U setu se nalazi mini tronožac stalak. Sa Retro Cast mikrofonom ne samo što ćete vi imati ugodno radno okruženje, već ćete ostaviti i utisak kod mogućeg gosta u vašem programu, a da ne spominjemo kako dobro izgleda na fotografijama kojima promovišete svoj rad ma društvenim mrežama.

 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 139,00 KM

Cijena: 195,00 KM
  Kliknite za više informacija     Marantz Professional Pod Pack 1 USB mikrofon sa stalkom
Marantz Professional Pod Pack 1 USB mikrofon sa ruka stolnim stalkom predstavlja kompletno rješenje za vaš radijski studio. Ovaj paket će uveliko unaprijediti ton i rukovanje dok vodite program ili snimate reklame ili podcast emisije. Detaljno podesiva ruka postaviće mikrofon u bilo koju željenu poziciju, a da radni prostor na stolu ispred vas ostane slobodan za druge stvari. Kondenzatorski kardioid mikrofon velike membrane frekvencijskog opsega 20 Hz do 17 kHz sa USB interfejsom za direktnu konekciju na računar. Metalna konstrukcija osigurava dugotrajnu upotrebu. USB kabl u paketu.


 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 99,00 KM

Cijena: 139,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure SE535 Sound Isolating in ear slušalice
Shure Sound Isolating™ slušalice isporučuju detaljan ton, izolovan od vanjske buke. Glasne i stilski građene Shure SE slušalice dolaze sa odvojivim kablom, adapterima, torbicom za čuvanje i Sound Isolating™ promjenjivim umecima kako bi ih maksimalno prilagodili svom ličnom komforu.
Dostupne u dve boje CL - providna i V metalik bronza

 
Kategorija: Ozvučenje / Monitoring & In-Ear Monitoring

Artist cijena: 696,00 KM

Cijena: 825,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer CMD Studio 2A
Behringer CMD Studio 2A je dizajniran za live DJ izvođenje. Kontroler nudi dva decka sa na dodir osjetljivim pločama, pitch bend kontrole, osvjetljene dugmiće, dva 45mm fadera za kanale, 3-pojasni EQ, cue point dugmiće, sample dugmiće, sync dugmiće, transport dugmiće, library navigaciju, track load dugmiće i crossfader. Kontroler sadrži i ugrađeni 2-kanalni 24-bit konverter USB audio interface sa parom stereo RCA audio izlaza. Također sadrži 1/8" TRS headphone izlaz sa nezavisnom volume kontrolom. Kontroler dolazi sa voucherom za Deckadance LE DJ software koji će omogućiti da odmah počnete sa DJ-ingom vase muzike.

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 199,00 KM

Cijena: 245,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS 5 STRING BASS BOOMERS Medium 5 žica 5M-DYB
GHS Bass Boomers su jedne od najpopularnijih žica za bas gitaru na svijetu. Nickel-plated namotane žice u kombinaciji sa nehrđajućim čelikom na E i B žicama. Namotane su na heksagonalnu jezgru i daju prepoznatljiv low-mid udarac koji je poželjan u svim muzičkim pravcima. Veoma moćna žica. Petožičani set, debljina 045-130. Skala 36,5".


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Žice
Cijena: 52,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer DeepMind 12
DeepMind 12 je analog 12-glasni polifonski sintisajzer dizajniran za profesionalne muzičare i ljubitelje sinteze zvuka. 49 dirki, sa DVA oscilatora i dva LFO po glasu, TRI ADSR envelote generatora, ČEIRI FX mašine, OSAM kanalnom modulacijskom matricom i 32-step kontrolnim sekvencerom DeepMinf12 daje potpunu kontrolu vaše izvedbe. Dodatno, instrument sadrži naprednom kontrolom preko iOS/Windows/Mac OS i Android aplikacija preko USB, MIDI ili preko ugrađenoh Wi-Fi-ja.

 
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Analogni i modeling sintesajzeri
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Sintesajzeri
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 1944,00 KM

Cijena: 2.780,00 KM
  Kliknite za više informacija     KV2 Audio EX26 aktivni zvučnički sistem
EX26 je jedinstven aktivni instalacijski zvučnik kojii isporučuje perfektnu razumljivost glasa i visoki kvalitet reprodukcije muzike. 370W RMS snage sa zavidnih 124dB SPL pritiska, frekvencijskog ospega 65Hz to 28kHz. Dva 6" neodimijum bas zvučnika i neodimijum 1,75" visokotonac. Njegova 100 x 100 stepeni horna daje široku i ujednačenu pokrivenost koja će zadovoljiti visoke standarde u bilo kojoj postavci koja zahtjeva najviši kvalitet reprodukcije glasa (audio-vizuelne prezentacije, amfiteatri, sale za sastanke, bioskopi, vjerski objekti itd...) I u horizontalnoj postavci EX26 može biti idealan dopunski zvučnik kada prostor dozvoljava samo zahtjeva horizontalnu instalaciju. Masa 16kg.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Cijena: 4.650,00 KM
  Kliknite za više informacija     Numark TTUSB gramofon sa USB audio interfejsom
Numark TTUSB je gramofon na pogon remena sa USB audio interfejsom za direknu konekciju na računar. USB izlaz omogućava arhiviranje muzike sa ploča u digitalne formate. RCA (činč) Phono izlazi. TTUSB dizajniran je po uzoru na klubske DJ gramofone. Pogon na remen je pouzdan i daje preciznu reprodukciju i kontrolu. Dupli Start / Stop prekidači za club ili battle style setup. 33 i 45 RPM brzine are supported (78 RPM softverski) pitch control za +/- 10% varijacije. Izuzetno povoljan TTUSB zadovoljava tipove upotrebe.

 
Kategorija: DJ / Gramofoni
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI komponente

Artist cijena: 322,00 KM

Cijena: 385,00 KM
  Kliknite za više informacija     Bugera BC30 212
Čisto pojačalo, boutique style ( bazirano na Matchless DC30 pojačalo), nevjerovatno glasno po nevjerovatnoj cijeni.Izuzetno jednostavnih kontrola, Bugera BC30 212 je za klasik rock (pop) gitariste koji sviraju čisto i precizno. Zeppelin, Stones, Clapton, REM... sve to možete svirati na ovom pojačalu.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 999,00 KM

Cijena: 1.252,00 KM
  Kliknite za više informacija     Studiologic NUMA Compact
Numa Compact sa 88 polu/otežanih tipaka, 10 zvukova (2x Acoustic Piano, 3x Electric Piano, Clavi, 2x Pad, 2x Organ) urađenih u TrS (True Sound) Stereo multi-sempl sistemu, MIDI modulom za rad u studiju i sa samo 6,4 kg težine, pronaći će mjesto kod mnogih ljubitelja praktične strane klavijatura, a svakako i kod ljubitelja dobrog zvuka na bini.

Cijena za posljednji komad 696,-


 
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Stage
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 88 tipki
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 945,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Komplete Kontrol S49
Sav potencijal najmoćnijeg instrument softvera na svijetu pod vašim prstima. Komplete Kontrol S49 kontroler sa Fatar poluotežanim dirkama sa aftertouch i novim Light Guide sistemom i Clear View jedinstvenim displejom. S49 u paketu sa KOMPLETE SELECT - 10 premium instrumenata i efekata koji koštaju preko 1700,-KM kada se kupuju posebno.MASSIVE, PRISM, MONARK, RETRO MACHINES, THE GENTLEMAN, VINTAGE ORGANS, SCARBEE MARK I, WEST AFRICA, DRUMLAB, SOLID BUS COMP.

 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri

Artist cijena: 977,00 KM

Cijena: 1.258,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Komplete Kontrol S-25
Već smo mnogo puta najavili nove proizvode od NI-a, ali ovaj put nešto stvarno odlično. Serija kontrolera za KOMPLETE 10 sa Fatar kvalitetnih 25 tipki koje svijetle u raznim bojama i tako omogućavaju nevjerovatnu kontrolu nad arpeđatorom, skalama, akordima, ili bilo kojom povratnom informacijom. Kompatibilan je i sa KOMPLETE 10 Ultimatum kao i sa KOMPLETE 9 softverima, a naravno može i samostalno raditi kao kontroler.

 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Ostali midi kontroleri

Artist cijena: 777,00 KM

Cijena: 1.048,00 KM
   
  Fujigen   
.
  NEO CLASSIC NCLC-20E BK Black  
  Fujigen NEO CLASSIC NCLC-20E BK Black  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sonor  
.
  Select Force Stage1 SEF11  
  Sonor Select Force Stage1 SEF11  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  Black Alpha Rock China 18  
  Paiste  Black Alpha Rock China 18  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Focusrite  
.
  VRM Box  
  Focusrite VRM Box  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  AMerican DJ  
.
  Inno Pocket Spot movinghead  
  American DJ Inno Pocket Spot movinghead  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Bespeco  
.
  KR900M  
  Bespeco KR900M  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Stand Hard Musical Accessories  
.
  SH200 profesionalni stalak za note sa torbom  
  Stand Hard SH200 profesionalni stalak za note sa torbom  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Jay Turser  
.
  JT-LT-RW  
  Jay Turser JT-LT-RW  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Schecter  
.
  Hellraiser Solo-6 posljednji komad  
  Schecter Hellraiser Solo-6 posljednji komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com