Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Posljednji komadi i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  13.09.2017     18.08.2017     12.08.2017  
.
  Behringer KM :: Nova serija kompakt profesionalnih stereo pojačala     Native Instruments AKCIJA do 1. oktobra.     Turbosound Performer TPX152 :: nova pasivna zvučna kutija 250W RMS  
 
Nova serija profesionalnih stereo pojačala iz Behringera. Ako tražite jednostavna pojačala sa svim potrebnim konekcijama da pokrenete svoju instalaciju ili mini razglas, BEHRINGER KM serija je sigurno mjesto gdje trebate početi potragu. KM serija daje nam dva portabl modela opremljena sa ATR (Accelerated Transient Response) tehnologijom koja unapređuje brz odziv tranzijenata čak i na velikim snagama tako da je efikasnost pojačala na najvišem mogućem nivou. KM750 je stereo pojačalo koje isporučuje 200W u 8 Oma (400W u 4 Oma, BRIDGE režim do 750W), dok model KM1700 isporučuje 500W u 8 Oma (800W u 4 Oma, BRIDGE do 1700W). Pojačala su obezbjeđena višestrukim zaštitama kako bi bila pouzdana i u teškim uslovima ekploatacije.
   
Native Instruments AKCIJA do 1. oktobra 2017. Uz svaki kupljeni TRAKTOR KONTROL S4 dolazi i specijalni timecode paket sa 2 x control vinyl ili 2 x control CD-ovima. Aktivirajte svoje gramofone ili CD dekove. Pokrenite TRAKTOR KONTROL S4 kontroler sa TRAKTOR SCRATCH PRO 2 softverom i radite sa digitalnim fajlovima na klasični način. Prilikom registracije svog novog S4 jednostavno dobijate besplatan download TRAKTOR SCRATCH PRO 2 softvera.
   
Iz nove Turbosound serije PERFORMER koja je namjenjena tržištu povoljnijih zvučnih kutija dolazi nam TPX152, pasivna dvosistemska kutija punog frekvencijskog opsega i RMS snage 250W. Opremljena je sa 15“ bass zvučnikom i 1“ visokotoncem. Idealna je za ozvučavanje manjih događaja poput prezentacija, manjih svirki, uličnih performansa, za side monitoring i bilo koju drugu situaciju kada vam treba pouzdan full range zvučnik. Konstrukcija 18mm iverica, obložena crnim itisonom, gril maska farbana zaštitnom crnom bojom, a masa je 25kg. Zbog drvene konstrukcije daje topliji fokusiraniji ton za razliku od sličnih kutija u cjenovnoj klasi koje su građene od plastike. PROMO CIJENA ZA NAJBRŽE KUPCE klikni za detalje.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  04.08.2017     25.07.2017     14.07.2017  
.
  Behringer DeepMind 12 :: Novi analogni sintisajzer     Electro-Voice ND serija novih vokalnih i instrumentalnih mikrofona     ALTO PROFESSIONAL - PROMO i ARTIST snižene cijene za aktivne i pasivne kutije  
 
DeepMind 12 je analogni 12-glasni polifonski sintisajzer dizajniran za profesionalne muzičare i ljubitelje sinteze zvuka. 49 dirki, sa DVA oscilatora i dva LFO po glasu, TRI ADSR envelope generatora, ČEIRI FX mašine, OSAM kanalna modulacijska matrica i 32-step kontrolni sekvencer DeepMind12 daje potpunu kontrolu vaše izvedbe. Dodatno, instrument sadrži naprednu kontrolu preko iOS/Windows/Mac OS i Android aplikacija preko USB, MIDI ili preko ugrađenoh Wi-Fi-ja. Promo cijene u ARTISTU su najniže cijene na tržištu. PROMO CIJENE su vremenski ograničene za prve komade, za najbrže kupce. Kupite po najnižoj promo cijeni.

   
Čak i najbolji razglasi na svijetu neće isporučiti premium ton ukoliko sam zvuk na bini nije kvalitetno pokupljen. Nova ND serija vokalnih i instrumentalnih mikrofona bazirana je na prethodniku N/Dym seriji koja još od 1984. daje mikrofone koji daju više od prosjeka u svojoj klasi. Svi mikrofoni sadrže nove poboljšane neodimijumske velike kapsule koje isporučuju odličan ton kroz cijeli frekvencijski opseg. Mikrofoni su u livenim cinkovim kućištima u poliuteranskoj zaštitnoj crnoj boji sa kvalitetnim gustim Memraflex gril mrežastim glavama. Electro-Voice ND serija predstavlja profesionalno rješenje za binu ili studio, mikrofoni izuzetno čistog i prirodnog tona, kvalitetno građeni za dugotrajnu upotrebu.
   
Alto Professional tim inžinjera se od 2000. godine maksimalno trudi da isporuče opremu koja će imati kvalitetne akustične performanse, a da cijenom ostanu u klasi koja je dostupna većem broju kupaca. Uz pomoć modernih tehnika proizvodnje, moćne digitalne DSP tehnologije i pametnog sofisticiranog dizajna, ALTO PROFESSIONAL su uspjeli da isporuče i jedno i drugo. ALTO PROFESSIONAL aktivne i pasivne zvučne kutije isporučuju snagu, preciznost, izdržljivost i pokretnost koja će zadovoljiti svakog muzičara na manjim nastupima poput duo i trio sastava. Novo u Artistu, ALTO PROFESSIONAL aktivne i pasivne zvučne kutije po sniženim PROMO i ARTIST cijenama. Kliknite za detalje o modelima.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Arturia MiniLab Mk II USB-MIDI kontroler
MiniLab Mk II je kompaktan portabl USB-MIDI kontroler koji se isporučuje sa naprednim softverskim paketom za audio produkciju. Sadrži napajanje preko USB-a 25 dirki osjetljivih na jačinu udarca, 8 x osvjetljenih (u boji) padova osjetljivih na jačinu udarca sa dve banke, 16 x rotirajućih enkodera kojima je dodjeljeno mapiranje sa Ableton Live Lite i Analog Lab Lite softverima koji su u paketu. Tu su i touch-strips trake za kontrolu pitch band i modulacije. Ulaz za sustain pedalu proširuje funkcije kontrolera, ali ona ne dolazi u paketu. Mala masa od 1,5kg.

 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri

Artist cijena: 211,00 KM

Cijena: 230,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer X-TOUCH MINI univerzalni USB kontroler
X-TOUCH MINI univerzalni USB kontroler iz Behringera je dizajniran da isporuči kontrolu za vaš DAW ili instrument koji MIDI kontrolišete preko Mackie protokola. Sardži 8 rotirajućih enkodera sa LED skalom, 16 osvjetljenih dugmića, 60mm fadere. Dual-layer mode dozvoljava da se prebacujete između DAW i instrumentalnih konfiguracija uz pomoć samo jednog klika.

 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Recording (DAW) kontroleri

Artist cijena: 122,00 KM

Cijena: 170,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer X32 Compact digitalna mikseta
Kompaktna verzija mega slavnog X32 digitalnog miksera. 25-bus digitalna miks konzola sa 16 programabilnih MIDAS predpojačala, 17 motorizovanih fadera, USB audio interfejsom i iPad/iPhone daljinskom kontrolom.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete

Artist cijena: 3333,00 KM

Cijena: 6.444,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE320
Sledeća generacija Legendarnog EV RE20 mikrofona , namjenjenog podjednako za stage vokale, radio voditelje, ozvučavanje duvačkih instrumenata, gitarskih i bas pojačala, ozvučavanje bubnja...

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 699,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND76S dinamički vokalni mikrofon
ND76S je dinamički vokalni mikrofon sa kardioidnim šablonom kupljenja zvuka i NEODIMIJUMSKOM kapsulom. Ugrađen je on/off prekidač. ND76S daje čist i izbalansiran ton glasa i namjenjen je za nastupe u manjim i srednjim prostorijama. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Neodimijumska kapsula je uvećana i zbog toga podiže zvučne performanse ND76S na viši nivo. Mikrofon odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektro magnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Dinamički mikrofoni
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 244,00 KM

Cijena: 315,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice LiveX ELX118P aktivna kutija
Snažna aktivna bas kutija sa 18" zvučnikom , 400 Wati , frekvencijom od 32 Hz – 130 kHz i 134 dB SPL daće širok i kvalitetan bas ton vašem izvođenju. Zajedno sa ELX112P ili ELX155P, predstavlja odličnu kombinaciju za bendovsku svirku, kao i za klubske instalacije. Ograničene količine sa ovom niskom cijenom.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 1333,00 KM

Cijena: 1.755,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice LiveX ELX115P
Snažna aktivna kutija sa 15" woofer-om u basu i visokotonskim drajverom od 1,5 inča, 500W RMS (1000 W max), frekvencijskim odzivom (-10 dB) 44 Hz – 20 kHz, zvučni pritisak SPL 134 dB. ELX115P isporučuje širok i kvalitetan ton koji puni prostoriju. Vaš performans može biti bolji, publika može biti zadovoljnija. Robusna i izdržljiva drvena kutija je izgrađena od 9 slojne šperploče. Metalna gril maska je zaštićena crnim praškastim premazom. Masa kutije 22,5 kg.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.535,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey MiniMEGA™
MiniMEGA je 1,000 W @ 4 Oma (RMS) bass glava pojačalo koje predstavlja klasičnog Peaveyja sa mnogo snage i izuzetno čistog i bogatog tona. MiniMEGA je ultra lagano i prenosivo sa masom od samo 3 kg. KOSMOS tehnologija poboljšava bas frekvencije, ali na način da zvučnik ne opterećuje pretjeranim basovima koji bi pokvarili definiciju i fokus. Ugrađen optički KOMPRESOR sa DEFEAT dugmićem, 4-pojasni EQ sa polu-parametričkim srednjim kontrolama i narrow Q kontrolom, GAIN kontrola sa CRUNCH dugmićem, MASTER volume sa MUTE kontrolom, 1/8“ izlaz za slušalice, dva kombo ¼“ master izlaza, TUNER izlaz, EFX LOOP sa bypass opcijom, balansirani DI out sa XLR i ¼“ konektorima, DI PRE/POST prekidač, GROUND LIFT i PAD kontrola, MIDI footswitch ulaz, višebojno osvjetljenje kontrolne ploče, CRUNCH, KOMPRESOR, KOSMOS, FX LOOP i MUTE su footswitch kontrolisani, DDT™ protekcija zvučnika od preopterećenja. Dolazi sa torbom za nošenje.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Bas Glave

Artist cijena: 1190,00 KM

Cijena: 1.395,00 KM
  Kliknite za više informacija     Headrush Pedalboard HeadRush Pedalboard
Opremljen naprednim quad-core procesorom i pogonjen ekskluzivnim Eleven® HD Expanded™ DSP software-om, HeadRush Pedalboard™ isporučuje najsvestranije, ultra realne tonove pojačala i efekata, kabineta, raznih tipova mikrofona i sve to upakovano u možda i najrobusniji i najčvršći pedalboard koji ste ikada imali priliku pritisnuti nogom. 7“ touch displej omogućava da birate, mijenjate i podešavate svoj gitarski lanac na najjednostavniji mogući način. Na HeadRush Pedalboard™ nema komplikovanih menija i skrivenih funkcija zbog kojih mnogi gitaristi imaju osjećaj da nekada za potpuno upravljanje moraju da idu na specijalni inžinjerski kurs, to ste čuli od gitarista 100 puta. HeadRush ćete uštimati da radi idealno po vašoj mjeri ekpresno brzo. Nepregledna lista pojačala, kabineta, mikrofona, efekata sa internet pritupom razmjene tonova sa Headrush online zajednicom. Balansirani main out izlazi prilagođeni su direktnom spajanju na razglas ili na pojačalo. USB interfejs za snimanje i re-amp daje najbolji mogući studijski profesionalni ton na vašim snimcima. Looper sa 20 min vremena za snimanje. Prekidači kodirani bojama sa dodatnim OLED displejima koji ispisuju funkciju prekidača kako bi vam pomogli u izvođenju i podešavanju vašeg novog HeadRush Pedalboard-a.

 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Bas efekt procesori
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 1944,00 KM

Cijena: 2.550,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 73 Peavey PV6BT mikser + Peavey DM112 zvučnik + stalak + kabl
Paket se sastoji od Peavey PV6BT miksera, jedne Peavey DM112 aktivne zvučne kutije, jednog stalka i jednog signalnog kabla. Peavey PV6BT je mikser sa 2 mikrofonska kanala sa 3-band EQ po kanalu , 2 direktna izlaza za snimanje, stereo ulaznim kanalom sa 3-band EQ po kanalu, medijskim kanalom, Bluetooth kanalom i visoko kvalitetnim digitalnim efektima. Ugrađen kompresor koji štiti od probijanja signala i ulaska kutija u klip. Peavey DM112 je aktivna 2-sistemska zvučna kutija sa Bi-pojačanjem od 410 W u 12“ vuferu i 250 W maksimalne snage u 1,4“ titanium visokotoncu (660W max. peak). DSP se kontroliše preko LCD displeja i roto dugmića. Željezna gril mreža, robusna izlivena kutija. Montaža na stalak ili kao monitor. Ovaj paket je perfektna za male akustične svirke, DJ-eve, prezentacije, sajamske štandove, ulične performanse, govore i sve ostale upotrebe kada vam treba kvalitetna aktivna zvučna kutija. U paketu je kvalitetan stalak za zvučnik Athletic NBOX4 i kabl za povezivanje signala.

 
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 977,00 KM

Cijena: 1.087,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 72 Behringer PMP550 mikser + dvije Peavey PBK 12 i kablovi
Paket se sastoji iz Behringer PMP550M Europower miksera snage 2 x 250W @4Ω (dual mono) i dve Peavey PBK 12 pasivne PBK™12 je full range dvosistemska zvučna kutija sa 12" bass zvučnikom. Dodali smo i kablove za uvezivanje pojačala sa zvučnicima. Na miskeru su dostupni KLARK TEKNIK multi-efekt procesor, kompresori, FBQ sistem detekcije mikrofonije i mogućnost povezivanja sa Behringer Ultralink ULM bežičnim mikrofonima. Peavey PBK 12 pasivna PBK™12 je laka kutija mase od 17kg, ali od izdržljive livene plastike montira se na stalak i pogodna je za razne upotrebe kod ozvučavanje muzike ili govora. Snaga 150W RMS ( 300W program ) 4Ohm. 2 kabla dužine 7,5 metara sa speakON i džek banana (TS) konektorima.

 
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 988,00 KM

Cijena: 1.187,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 67 Dynacord CMS1000-3 + poklopac LID1000
Ako ste ljubitelj aktivnih zvučnih kutija ili rada sa pojačalima ovo je idealan mikser za vas. Naravno, sve je tu kao i na Powermate: dupli efekt procesor sa nezavisnim podešavanjem parametara, izlazni EQ, dva fx izlaza, dva aux izlaza, dve monitorske linije sa anti-feedback kontrolom, 10 mikrofonskih kanala sa legendarnim Dynacord pojačalima visokog kvaliteta, Phantom napajanje, veoma maloi šumi, 4 stereo mic/line ulaza, USB2.0 konekcija. Made in Germany. U Artist Paketu br. 67 dobijate LID1000 originalni Dynacord pokopac za siguran transport i skladištenje.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Rack" i male miksete (do 16 kanala)
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 2555,00 KM

Cijena: 2.672,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 68 Turbosound iP2000 sa torbom za bas i satelit
Aktivni "full-range" sistem "stub" zvučnika sa 12" subvuferom, šesnaest 2,75" neodimijum mid-hi drajvera, jedan horna super tweeter visokotonac, D-Class pojačalo max. snage 1000W, sa KLARK TEKNIK Spatial tehnologijom za 3D zvuk, digitalnim mikserom sa procesorom zvuka, daljinskom kontrolom preko iPhone/iPad i Bluetooth Audio Streamingom za puštanje muzike. U Artist paketu broj 68 dobijate kvalitetne originalne Turbosound vodootporne torbe (za bas i satelit) za siguran transport i skladištenje.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 1998,00 KM

Cijena: 2.584,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Komplete Kontrol S 61
Već smo mnogo puta najavili nove proizvode od NI-a, ali ovaj put nešto stvarno odlično. Serija kontrolera za KOMPLETE 10 sa Fatar kvalitetnom 61 tipkom koje svijetle u raznim bojama i tako omogućavaju nevjerovatnu kontrolu nad arpeđatorom, skalama, akordima, ili bilo kojom povratnom informacijom. Kompatibilan je i sa KOMPLETE 10 Ultimatum kao i sa KOMPLETE 9 softverima, a naravno može i samostalno raditi kao kontroler.

Cijena za poslednji komad 966,-


 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 61 tipka
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Ostali midi kontroleri
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 1.468,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Komplete Kontrol S49
Sav potencijal najmoćnijeg instrument softvera na svijetu pod vašim prstima. Komplete Kontrol S49 kontroler sa Fatar poluotežanim dirkama sa aftertouch i novim Light Guide sistemom i Clear View jedinstvenim displejom. S49 u paketu sa KOMPLETE SELECT - 10 premium instrumenata i efekata koji koštaju preko 1700,-KM kada se kupuju posebno.MASSIVE, PRISM, MONARK, RETRO MACHINES, THE GENTLEMAN, VINTAGE ORGANS, SCARBEE MARK I, WEST AFRICA, DRUMLAB, SOLID BUS COMP.

Cijena za poslednji komad 777,-


 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 1.258,00 KM
   
  Warm Audio   
.
  WA 76 Discrete Compressor  
  Warm WA 76 Discrete Compressor  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  sE Electronics  
.
  SE1000A  
  sE SE1000A  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Electro Harmonix  
.
  Crying Tone Wah pedala  
  Electro Harmonix Crying Tone Wah pedala  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Grado  
.
  SR125i  
  Grado SR125i  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Pro Arte  
.
  Classic Zebrawood Limited  
  Pro Arte Classic Zebrawood Limited  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Novation  
.
  Mininova  
  Novation Mininova  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Dynacord  
.
  Xa2 PRO FIR  
  Dynacord Xa2 PRO   FIR  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Cashimira  
.
  Model 140  
  Cashimira  Model 140  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  AMerican DJ  
.
  VF 400  
  American DJ VF 400  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com