Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  21.04.2014     10.04.2014     01.04.2014  
.
  Novitet iz TC Helicon :: VoiceLive3, savršen glas svaki put     Yamaha PSR S650 aranžer :: nova super niska cijena     Novi unapređeni podni procesori iz Digitech-a  
 
Nakon višegodišnje vladavine Voicelive 2, stigao je i nasljenik, Voicelive3. Po tehničkoj specifikaciji duplo snažnijeg procesinga zvuka sa nekim potpuno novim, unikatnim opcijama poput novih Harmony modova – Pedal, Fixed, i Mixed-Mode ili autentičan Vocoder sa voice-controlled polyphonic synth i robot mod kako bi glas koristili kao instrument. Ludo. Ne zaboravite da vokal i samo vokal u TC Helicon-u znači sve. VoiceLive3 će to i da dokaže.
   
Yamaha PSR-S650 nudi izuzetno širok izbor realističnih zvukova u svim kategorijama instrumenata. Sa total 359 super autentičnih instrument zvukova (zajedno sa 9 MegaVoices) i 181 Stilova, možete fino da se zabavite, sebe i vašu publiku. MegaVoice tehnologija je posuđena sa Tyrosa za što realističnije instrumente, pogotovo gitare.
   
Digitech već decenijama vodi jednu od glavnih uloga kada je u pitanju svijet gitarskih podnih procesora. Skoro ne postoji gitarista da bar jednom u periodu svoje karijere nije svirao Digitech procesor. Predstavljamo vam dva nova unapređena modela, Elements XP kao početna klasa za mladog ili hobi gitaristu i RP360XP multi efekat sa USB audio protokom. Artist Promo cijene.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  29.03.2014     27.03.2014     26.03.2014  
.
  Nove niže cijene Behringer U-Control kontroler-klavijatura     Dva nova mikrofona iz Shure Broadcast & Media linije :: VP83 i VP83F     Nove Stu Hamm Washburn bass gitare u Artistu  
 
Behringerove U-Control UMX kontroler klavijature su pravi mali studiji odmah pri otpakivanju iz kutije. USB-MIDI kontroler klavijatura sa USB audio interfejsom, 100 Softverskih instrumenata, 50 vst efekata, EnergyXT2.5 behringer-ov muzički produkcijski software i NI KorePlayer Software Sound Modul. Sve u svemu mnogo dobijate i to po novim nižim Artist cijenama.
   
Ultra kompaktni ali robusni mikrofoni sa audiom visoke-definicije za DSLR kamere i HD kamkordere. Puni odziv niskih frekvencija garantuje bogat profi tonski zapis svaki put. Lako dostupne kontrole za podešavanje mikrofona u različitim okruženjima rada, a na VP83F modelu je i integrisani flash audio snimač (MicroSDHC) koji omogućava WAV na 24-bit / 48 kHz sampling rate.
   
Bass gitara koja je dizajnirana u saradnji sa Stu Hamm-om, imenom sa svjetske muzičke scene koje stoji rema uz rame sa najvećim gitarskim facama poput Steve Vai, Joe Satriani, Frank Gambale. SHB je izgrađen po Hamm-ovoj specifikaciji u verziji koja je dostupna i bassistima koji traže povoljnije instrumente od preskupih egzotičnih komada od nekoliko hiljada maraka, dolara, eura…
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Audio 10
DJ audio interface baziran na višestruko nagrađivanom N.I. Audio 8 DJ interfaceu kojeg su koristila mnoga velika imena sa DJ scene. 10 ulaza, 10 izlaza, MIDSI I/O i mikrofonski ulaz.

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 686,00 KM

Cijena: 787,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer T-47
Lampaški kondenzatorski mikrofon velike membrane, namjenjen studijskim snimanjima.

Cijena za poslednji komad 255,-

PRODANO
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Tube (Lampaški)
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Kategorija: Poslednji komad / Posljednji komad
Cijena: 339,00 KM
  Kliknite za više informacija     Randall RG8040 Combo
U svojim danima, Randall RG80 je bio poznat kao najglasnije kompaktno 1x12 combo pojačalo sa zvukom usporedivim sa ostalim "lampaškim" pojačalima. Ostao je decenijama poznat među gitaristima i postao temelj za klasični zvuk Randalla. Izvođači iz Def Lepparda, Dimebag Darrella, pa sve do Edgea su gradili svoj ton oko klasičnog Randallovog zvuka. Slaveći Randallovu 40-u godišnjicu, predstavljamo Vam unaprijeđeni model u modernoj verziji nastao po uzoru na RG80... RG8040. Solidno pojačalo sa reverbom sa mogućnošću uključivanja/isključivanja, DI izlazom na zadnjoj ploči, 2 kanala sa nezavisnim volume i gain kontrolama, mogućim uključivanjem boosta i rezanjem mid frekvencije. Izlaz za slučalice i ulaz za MP3 plejer (i sl.).

Cijena za poslednji komad 474,-

PRODANO 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)
Kategorija: Poslednji komad / Posljednji komad
Cijena: 644,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer AB200 Dual A/B Switch
Behringer AB200 dvostruki ultra fleksibilni A/B prekidač za razne namjene.

 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Pedale
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale
Cijena: 69,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Kontrol Z2 2+2 DJ mikser
Native Instruments TRAKTOR KONTROL Z2 je prvi 2+2 DJ kontroler mikser. Izgrađen čvrsto za profi klubsku upotrebu, Z2 je objedinio i vinil i CD DJejeve, kao i centralu za napredno setup Remix Deck-sa i kontrolera.

 
Kategorija: DJ / Miksete
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 1484,00 KM

Cijena: 1.688,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Torba za Maschine
Torba za Native Instruments Mashine. Vodootporna, izrađena od najlonskog platna i gume.

 
Kategorija: DJ / Dodatna oprema i pribor / Rekovi-Koferi-Torbe

Artist cijena: 129,00 KM

Cijena: 149,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Torba za X1
Orginalna torba za X1 kontroler.

 
Kategorija: DJ / Dodatna oprema i pribor / Rekovi-Koferi-Torbe

Artist cijena: 66,00 KM

Cijena: 77,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Kontrol S2 MKII
Native Instruments je konačno najavio sledeću generaciju Traktor Kontrol S2 MKII kontrolera. Pored novih aluminijskih jogwheela i nadogradjnju kontrole kako bi se uklapala uz napredak sa Traktor Pro, oba kontrolera su kompatibilna sa Trakotor DJ iPad i iPhone aplikacijama.

Specijal cijena do 30. aprila 2014.

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 878,00 KM

Cijena: 977,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Kontrol S4 MKII
Specijalno skrojen za TRAKTOR, četvorokanalni DJ mikser premium kvalitete, sa ugrađenom 24 bit/96 kHz zvučnom kartom, Traktor Kontrol S4 je postao industrijski standard za DJ-ing. Godine pažljivog dizajna i kvliteta izrade doveli su S4 do najpoželjnijeg mikser/kontrolera koji je poslužio mnogim firmama kao baza za razvoj njihovih proizvoda.

Specijal cijena do 30. aprila 2014.
 
Kategorija: DJ / Miksete
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 1363,00 KM

Cijena: 1.544,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Scratch A10
TRAKTOR SCRATCH A10 je digitalni vinil sistem za rad sa MP3cama koristeći vinile i CD kontrole. Traktor Audio 10 interfejs, timecode vinil i CDovi na čelu sa legendarnom TRAKTOR softverom čine profesionalnu platformu po veoma atraktivnoj cijeni.

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Kategorija: DJ / Dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 844,00 KM

Cijena: 999,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments S4 Flight Case
Originalni flight case kofer za Native Instruments TRAKTOR KONTROL S4 kontroler. Multifunkcionalni kofer za potpuno rješenje sigurnog skladištenja, transporta i nastupa sa S4kom.

 
Kategorija: DJ / Dodatna oprema i pribor / Rekovi-Koferi-Torbe

Artist cijena: 299,00 KM

Cijena: 345,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Kontrol F1
Traktor Kontrol F1 je kontroler koji vam u ruke daje moć Remix Decks™-ova unutar TRAKTOR PRO 2.5 softvera - vodećeg DJ softvera koji dolazi u kompletu sa F1 kontrolerom. Konačno, možete pokrenuti audio isječke na savršeno intuitivan, DJ-centrički način - kontrolišite Remix Decks™ baš kao i uobičajene track deckove, odabirite između čak do 64 trake, a loopovi i "one-shot" samplovi su na svakom decku. Sa vašim jedinstvenim zvukom pod vašim prstima, vrijeme je da približite klasični DJ-miks i performans uživo.

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 399,00 KM

Cijena: 499,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Audio 2
Najmanja USB zvučna kartica na svijetu, a opet ima dovoljno eksploziva da rasturi i najveće klubove na svijetu! TRAKTOR AUDIO 2 omogućuje istu tehnologiju kao i njezin prethodnik AUDIO 2 DJ, ali sa ozvježenim izgledom za 2011. godinu. Dva high-gain stereo izlaza i ultra-kompaktan oblik pružaju vam sve što vam je potrebno za puštanje audio traka sa vašeg računara, tako da možete pripremiti svoje muzičke setove i mikseve dok putujete (avionom, vozom, autobusom) te možete uživati u maksimalnoj jednostavnosti tokom korištenja. Možete spojiti oba izlazna kanala individualno sa 1/4" priključcima na vaš DJ mikser ili možete miks vršiti direktno u TRAKTOR-u koristeći jedan izlaz kao monitoring na slušalicama, a drugi izlaz možete koristiti kao glavni izlaz. TRAKTOR AUDIO 2 je izgrađen na višestruko nagrađivanom dizajnu Native Instruments audio i hardware opreme.

 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 185,00 KM

Cijena: 199,00 KM
  Kliknite za više informacija     sE Z5600A II
Studijski kondenzatorski mikrofon sa cijevnim predpojačanjem i čak 9 dijagrama usmjerenosti od omni, preko kardioida do "figure of eight". Baš kao što to i očekujete od lampaškog mikrofona (ECC83/12AX7) ton je topao i pun sa uglađenim visokim frekvencijama. Kapsula ima blago pojačanje presence na oko 10kHz tako da Z5600aII stavlja u red mikrofona koji nisu tamni.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Tube (Lampaški)
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Cijena: 1.299,00 KM
  Kliknite za više informacija     Numark HF125 DJ
DJ slušalice izuzetne cijene i solidnih karakteristika.

 
Kategorija: DJ / Slušalice
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI slušalice i pribor

Artist cijena: 26,00 KM

Cijena: 28,00 KM
   
  Sonor   
.
  Smart Force stage2 + Paiste PST3 cymbal paket  
  Sonor Smart Force stage2 + Paiste PST3 cymbal paket  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  PV-MSP1  
  Peavey PV-MSP1  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  SP5  
  Peavey SP5  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Alesis  
.
  DM10 Studio Kit  
  Alesis DM10 Studio Kit  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  N/D 767a  
  ElectroVoice N/D 767a  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  PG52-XLR  
  Shure PG52-XLR  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Cort  
.
  X6  
  Cort X6  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  M-Audio  
.
  MIDISPORT 2x4  
  M-Audio MIDISPORT 2x4  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  SRH 750 DJ  
  Shure SRH 750 DJ  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
ElectroVoice
Shure
Allen&Heath
Line 6
Washburn Guitars
Peavey
M-Audio
Kurzweil Music Systems
Behringer
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od godinu dana i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com