Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Posljednji komadi i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  24.03.2017     20.02.2017     18.02.2017  
.
  ASTON MICROPHONES :: PROMO CIJENE :: NOVO U ARTISTU     NOVO! TC ELECTRONIC STOMP BOX GITARSKE PEDALE - PROMO CIJENE     NOVO! TURBOSOUND iQ serija zvučnih kutija sa KLARK TEKNIK DSP procesorom  
 
Kada se pojavi nova kompanija u audio svijetu, odmah slijedi pitanje ko su oni? Za Aston kompaniju i njihove mikrofone kratko objašnjenje bi bilo: mikrofoni koje su dizajnirali britanski audio inženjeri, zvuk su razvili najbolji studijski tonci , a onda je sve napravljeno u Velikoj Britaniji... Priznaćete, prilično dobra kombinacija. Jer mikrofon nije samo zbir dijelova, šasija, kapsula, elektronike... To je muzički instrument, koji je u samom srcu svakog snimanja.
Osnovna filozofija Aston kompanije je da konačni zvuk Aston mikrofona bude nešto što nije samo tu da bi "obavio posao", već da bude zvuk koji inspiriše izvođača, producenta ili tonca, kako bi dobili najbolje moguće performanse.
Od samog početka Aston kompanija je uposlila neke od najboljih audio profesionalaca u industriji za stvaranje i razvoj mikrofona, fokusirani na usavršavanju svakog detalja, da bi dobili ono što se trenutno smatra najboljim proizvodima u svojoj klasi. KLIKNI ZA INFO I CIJENE
   
KLIKNITE SLIKU ZA DETALJE O IQ MODELIMA I PROMO CIJENE KOJE SU VREMENSKI OGRANIČENA ZA NAJBRŽE KUPCE.
Nova serija super pristupačnih gitarskih pedala iz TC ELECTRONIC. Efekti studijskog kvaliteta, kvalitetne izrade zadovoljiće i zahtjevne naprednije gitariste, a pogotovo mlađe gitariste koji nemaju budžet za skupocjene komade opreme. Sve pedale su u metalnim robusnim kućištima sa tru bypass-om kako bi vaš gitarski sistem uvijek zadržao najbolji mogući ton. Grand Magus Distortion i Cinders Overdrive daju super svetrane drive tonove koji pokrivaju mnoštvo blues/rock stilova, dok The Prophet Digital Delay i Skysurfer Reverb predstavljaju par iz sekcije vremenskih efekata i pomoći će vam da napravite željeni ambijent u svom tonu. Kvalitetan delay i reverb NIKADA nije bio dostupan u ovoj cjenovnoj klasi, zato sada iskoristite ovu priliku.
   
KLIKNITE SLIKU ZA DETALJE O IQ MODELIMA I PROMO CIJENE KOJE SU VREMENSKI OGRANIČENA ZA NAJBRŽE KUPCE
Turbosound iQ serija aktivnih zvučnih kutija sastoji se od iQ10, iQ12 i iQ15 dvosistemskih satelita i iQ18B aktivnog subvufera. Pored tradicionalnog Turbosound kvaliteta izrade koji garantuje dugotrajnu upotrebu sistema, iQ serija raspolaže i naprednim KLARK TEKNIK DSP procesorom koji daje mnoštvo detaljnih podešavanja koja će obezbjediti najviši nivo efikasnosti vašeg novog iQ razglasa bez obzira u kojoj ga sitaciji koristite, za live muziku ili fiksnu instalaciju. Sateliti su građeni od kvalitetnog fiberglasa, a subvufer od brezine šperploče i generalno sistem je super lako prenosiv. ULTRANET sistem omogućava da kutiju umrežate sa drugom opremom koja je ULTRANET osposobljena kao što su digitalni mikseri ili monitori ili druge iQ zvučne kutije ili subovi i tako iskoristite prednost čistog digitalnog audio signala.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  10.01.2017     14.12.2016     10.12.2016  
.
  NOVO :: DENON DJ MCX8000 standalone kontroler/mikser PROMO CIJENA :: POZOVI ODMAH     Universal Audio poklanja NEVE i FAIRCHILD Plug inove do 31.12.2016.     PROMO :: STUDIOLOGIC NUMA COMPACT :: MIDI kontroler i stage klavijatura  
 
MCX8000 je DJ kontroler/mikser za čiji rad nije neophodan računar. U MCX8000 instaliran je Engine DJ softver, dva high-definition displeja, 4-kanalni digitalni mikser sa efektima, 8 padova za cue, roll, slicer i semplove. RCA (činč) stereo izlazi, Booth out balansirani XLR, Master out balansirani XLR, ulaz RCA 2 x linijski (CH 1 & CH 2), 2 x phono/line (CH 3 & CH 4), 2 x mikrofonski balansirani. USB konekcija za računar. Metalna konstrukcija za dugotrajnu i pouzdanu upotrebu. POZOVI ODMAH ZA SUPER PROMO CIJENU! KOLIČINA PRVIH KOMADA SA PROMO CIJENAMA STROGO OGRANIČENA!
   
DO 31.12.2016. Universal Audio Apollo Twin “Put Fairchild® & Neve® On Your Desktop” promocija - apsolutno BESPLATNO uz APOLLO TWIN USB. USB 3.0 interfejs sa Realtime UAD procesingom. Dva ulaza, šest izlaza, 24-bit/192 kHz audio visoke kvalitete sa zanemarivom latencijom, dva mikrofonska predpojačala Unison tehnologije koja sa UAD plug inovima mogu da oponašaju mnoga mikrofonska tube i solid-state pojačala sa svim specifičnostima ulaznih umpedansi ili odziva gaina. Analog Classics Plug-in u paketu (LA-2A Classic Audio Leveler, 1176LN Limiting Amplifier, Pultec EQP-1A Program Equalizer, Softube Amp Room Essentials, 610-B Tube Preamp), aluminijumska konstrukcija za dugotrajnost.
   
KLIKNI SLIKU ZA PROMO CIJENU I DETALJE
Bilo da vježbate kući, u vježbaoni sa bendom ili izvodite uživo na bini i studiju, sa NUMA Compact ste spremni za akciju. Numa Compact sa 88 polu/otežanih tipaka, 10 zvukova (2x Acoustic Piano, 3x Electric Piano, Clavi, 2x Pad, 2x Organ) urađenih u TrS (True Sound) Stereo multi-sempl sistemu, MIDI modulom za rad u studiju i sa samo 6,4 kg težine, pronaći će mjesto kod mnogih ljubitelja praktične strane klavijatura, a svakako i kod ljubitelja dobrog zvuka na bini. Super lagana i kompaktna Numa Compact perfektan je MIDI kontroler za vaš softver. Ako nemate mogućnost ili vam se ne da nositi laptop, apsolutno će vas zadovoljiti ozbiljnim tonom ugrađenih piano, electro piano, clavi, pad i organ boja.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Behringer NU1000DSP iNuke
Hi tech digitalno pojačalo koje je namjenjeno korisnicima koji žele potpunu i detaljnu kontrolu audio signala. Dual mono/stereo/bi amp/bridge režim rada, filter/skretnica, parametrički EQ, dinamički EQ-a i još podešavanja poput imenovanja i pohranjivanja raznih postavki.. Kako vam se čini da sve imate u jednoj spravi sa pojačalom? Po ovoj cijeni?

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Skretnice i kontroleri zvučnika
Kategorija: Instalacije / Pojačala / Standardna Pojačala
Kategorija: Ozvučenje / Pojačala

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 684,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Parallaxe PXS-20 FR TBB
PARALLAXE je nova generacija impresivnih modernih WASHBURN gitara sa korijenima u rock i metal muzici. Izuzetnog tona i vrhunske izrade, PARALLAXE čini instrument bez kompromisa, bez žrtvovanja kvaliteta zbog cijene. PXS-20 FR je prestižni predstavnik Parallaxe serije. Na prvi dodir potpuno superiorna shred gitara, dizajnirana da gitaristi omogući najugodniju svirku. izuzetno brz i pristupačan prstohvat sa jedinstvenim 'full access' spojem sa tijelom. Seymour Duncan TB6 u bridge poziciji je magnet koji će naglasiti blistave sole i lead dionice, a svestrani SH-2 u neck pozicijij je u stanju da iznese razne muzičke stilove. Prestižni visoki sjaj finiš.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1221,00 KM

Cijena: 2.244,00 KM
  Kliknite za više informacija     Adam Hall K20C30
Multicore kabl dužine 30m sa 16 ulaza i 4 povrata. Ukupno 20 kanala po odličnoj cijeni.

 
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Stagebox sistemi

Artist cijena: 495,00 KM

Cijena: 633,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer PPA200 Europort portabl razglas
Behringer EUROPORT PPA200 - 200W (max 2 x 100W @ 4Ω) 5-kanalni portabl PA sistem sa Wireless opcijom. Paket pored miksera sa snagom i dva zvučnika sadrži i mikrofon sa držačem (pecaljka) i kablom. Dva mikrofonska predpojačala sa +48V.

 
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti

Artist cijena: 777,00 KM

Cijena: 918,00 KM
  Kliknite za više informacija     American Audio BL-60 live monitoring
American Audio BL-60 slušalice sa 40 mm drajverima frekventnog raspona 10Hz-22KHz daju pun, bogat i glasan ton. Postavljeni jastučići su ugodni za višesatnu upotrebu u ozbiljnom radu. American Audio BL-60 slušalice idealan su izbor kada vam je potrebna glasna slušalica u bučnom radnom okruženju kao npr DJ-ing u punom klubu ili studijsko snimanje glasnih instrumenata poput akustičnih bubnjeva ili električne gitare. Razmak jastučića je podesiv, a slušalice se lako sklapaju, ne zauzimaju mnogo prostora kada ih odložite i izuzetno su lagane 195 g. U paketu dolaze 3 kabla (1m ravni, 3m spiralni, 3m ravni) navlaka protiv prašenja i džek adapter sa male 3,5 mm banane na veliku 6,3 mm.

 
Kategorija: Studio & Recording / Slušalice i pojačala za slušalice / Slušalice
Kategorija: DJ / Slušalice
Kategorija: Ozvučenje / Monitoring & In-Ear Monitoring

Artist cijena: 111,00 KM

Cijena: 130,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT-1A studijski set
Rode NT-1A je kondenzatorski mikrofon velike membrane (dijafragma 1“) i kardioid šablona kupljenja zvuka. Veoma niski nivo šuma od 5dB-A ga svrstava u profesionalne mikrofone, idealan izbor za snimanje finih vokala ili snimanje gitara i perkusija u studijskim uslovima. Pop filter profi kvalitete i shockmount vješanje za mikrofon su u paketu. Kabl dužine 6m, futrola protiv prašenja i DVD sa instrukcijama za rukovanje. Za operaciju potrebno 48V phantom napajanje. Frekcvencijski raspon 20 Hz to 20 kHz, maks. SPL 137 dB SPL 1%, impedansa 100 oma, masa 326g.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Cijena: 482,00 KM
  Kliknite za više informacija     BOSS ME-25 + PSA adapter
Sa poboljšanjima u odnosu na prethodnika ME-20, Boss ME-25 predstavlja najnoviji Multi-FX multi pedal koji je i pored bogate ponude efekata cjenovno pristupačan. ME-25 sadrži mnoštvo COSM simulacija pojačala i ima ugrađen 38sek looper. ME-25 dolazi sa Sonar LE 8.5 tako da odmah poslije otpakivanja možete početi sa snimanjem.
Rasprodano


Cijena za poslednji komad 345,- 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarske pedale
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 412,00 KM
  Kliknite za više informacija     Midas DL32 Stage Box
DL32 je stagebox koji sadrži 32 MIDAS PRO mikrofonska predpojačala sa +48V phantom napajanjem. 16 elektronski balansiranih linijskih izlaza niske impedanse. ULTRANET monitoring sistem konekcije za in-ear aplikacije. Dual ADAT izlazi za upotrebu u splitter režimu i standalone digitalnim multocore aplikacijama. Dva AES-3 porta (AES/EBU) za direktno povezivanje PA sistemskih kontrolera sa digitalnim ulazima. Upravljanje kontrolerom preko CAT5/5e kabla na razdaljinama do 100m. MIDI in/out za dvosmjernu komunikaciju između FOH konzole i MIDI uređaja na bini. NEUTRIK etherCON AES50 i ULTRANET mrežni portovi. Robusna 3U rekovska šasija izuzetno izdržljiva kod svakodnevne upotrebe. MUTE ALL za sve ulazne kanale za tiho i sigurno kabliranje na bini.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Stagebox sistemi
Cijena: 3.800,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure PG Alta BTS mikrofon, stalak, kabl
Kardioid dinamički vokalni mikrofon PGA58 isporučuje fini zvuk za glavne i prateće vokale, idealan izbor za sve koje hoće legendarni Shure kvalitet sa pristupačnom cijenom. Ugrađen prekidač, isporučuje se sa XLR kablom 4,5m, torbicom, držačem za mikrofon i stalkom.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Cijena: 178,00 KM
  Kliknite za više informacija     DigiTech gitarski procesor Element XP
Element XP je kako mu i samo ime kaže elementarni alat za kreiranje gitarskog tona. Digetecj Element XP je moćan gitarski procesor u obliku podne pedali sa preko 58 efekata (12 pojačala, 9 kabineta, 37 pedala) 200 preseta, 20 tine i 20 FX bank kombinacija, štimerom, 45 sempla bubnja, i kvalitetnom metalnom kućištu sa kvalitetnim metalni prekidačima.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori

Artist cijena: 159,00 KM

Cijena: 223,00 KM
  Kliknite za više informacija     DigiTech JamMan Solo XT
Digitech JamMan Solo XT je stereo phrase looper sa 35 minuta vremena za snimanje stereo audia u CD kvaliteti sa 200 internih memorisjkih lokacija i opcijom micro-SDHC kartice koja može da proširi kapacitet loopera na preko 16 sati CD kvalitete. Glatki prelazi između lupova, lako upravljanje bez saginjanja i opotrebe ruku, sinhronizacija sa JamMan ® Solo XT pedalama sa kreiranje višeslojnih loopova sa više muzičara koji koriste Digitech loopera. USB konekcija za organizaciju i arhiviranje loopova na račinar sa JamManager Loop Librarian siftverom. Aux ulaz za CD ili Mp3 plejer, mijenjanje brzine bez uticaja na visinu tona, funkcija metronoma, čvrsto robusno metalno kućište, dodatna kontrola preko opcije footswitch (nije u paketu), adapter za napajanje u paketu.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarske pedale

Artist cijena: 249,00 KM

Cijena: 335,00 KM
  Kliknite za više informacija     DigiTech Polara Reverb
Polara Reverb nudi 7 LEXICON reverb efekata, true bypass, kvaltetno strujno kolo visoke voltaže i stereo procesing. Reverbi su Room, Hall, Reverse, Modulated, Plate, Spring. Kao dodatak svemu ovome Polara predstavlja i novi Halo reverb. Halo reverb sa kaskadnim oktavama daje blještavi „nebeski“ sjaj preko tona gitare. Nezavisne Level, Liveliness, Decay, i Type kontrole; stereo inputs i outputs; ugodan „soft click“ prekidač; Reverb Tails on/off prekidač za „repove“ reverba kada ga gasite da efekat ne prestane momentalno. True bypass, radi na 9 VDC napajanje (nije u paketu) StompLock poklopac za potove kako bi dugotrajno sačuvali željenu postavku.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 222,00 KM

Cijena: 295,00 KM
  Kliknite za više informacija     Hughes&Kettner TubeMeister Deluxe 40
Ako se TubeMeister dokazao kao ganijalan izbor malih i srednjih bina, TubeMaister DELUXE će vas naprosto oboriti sa nogu. DELUXE ton vas vodi od o čistih autentičnih clean tonova do moćnih modernih high gain overdrive tonova koji su građeni na bazi TriAmp Mark 3 predpojačala. TubeMeister Deluxe 40 vaš posao kao gitariste učiniće boljim, lakšim i daleko zabavnijim nego prije upoznavanja TubeMeister Deluxe 40. Lampaško trokanalno (Clean, Crunch, Lead), 40W (atenuator 1W, 5W, 20W, silent) 4 x EL84, 5 x 12AX7, TSC (tube safety Control), EFX LOOP, RED BOX, masa 7,7kg, torba za transport i skladište. Footswitch FS-2 se kupuje posebno i kontroliše CHANNEL i EFX LOOP.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarske glave
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Hughes&Kettner TubeMeister Deluxe 20
Ako se TubeMeister dokazao kao ganijalan izbor malih i srednjih bina, TubeMaister DELUXE će vas naprosto oboriti sa nogu. DELUXE ton vas vodi od o čistih autentičnih clean tonova do moćnih modernih high gain overdrive tonova koji su građeni na bazi TriAmp Mark 3 predpojačala. TubeMeister Deluxe 20 vaš posao kao gitariste učiniće boljim, lakšim i daleko zabavnijim nego prije upoznavanja TubeMeister Deluxe 20. Lampaško dvokanalno (+ LEAD BOOST), 20W (atenuator 1W, 5W, silent) 2 x EL84, 2 x 12AX7, TSC (tube safety Control), EFX LOOP, RED BOX, masa 5kg, torba za transport i skladište. Footswitch FS-2 se kupuje posebno i kontroliše CHANNEL i BOOST.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarske glave
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Focusrite Saffire PRO 14
Kartica koja će zadovoljiti sve "home recording" studije.


Cijena za poslednji komad 333,-


 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / Firewire
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 495,00 KM
   
  Contest   
.
  MiniSet (lightshow set)  
  Contest  MiniSet (lightshow set)  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Numark  
.
  Orbit  
  Numark Orbit  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  B2 PRO Dual-Diaphragm studio cond.mic.  
  Behringer B2 PRO Dual-Diaphragm studio cond.mic.  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Athletic  
.
  LS3 kit  
  Athletic LS3 kit  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Allen&Heath  
.
  Xone:23 DJ mikser  
  Allen&Heath Xone:23 DJ mikser  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Beyer Dynamic  
.
  DT 770 Pro  
  Beyer Dynamic DT 770 Pro  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  EKX-15 pasivna zvučna kutija  
  ElectroVoice EKX-15 pasivna zvučna kutija  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  PMP 1680S Europower  
  Behringer PMP 1680S Europower  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tanglewood  
.
  Java TWJF E elektro-akustična  
  Tanglewood Java TWJF E elektro-akustična  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com