Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Posljednji komadi i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  20.08.2016     15.08.2016     01.08.2016  
.
  Nova Washburn Heritage serija gitara     PEAVEY gitarski zvuk bez kompromisa     Alesis Crimson Mesh set :: Novi elektronac  
 
Stigla je nova unapređena Heritage serija akustičnih i elektro-akustičnih Washburn gitara. Modeli HD10S, HD10SCE i HD20S su odličan izbor ukoliko tražite pouzdan instrument za rad na nastupima uživo ili snimanja u studiju. HD serija je tipičnog Dreadnought oblika sa gornjom pločom od pune smreke koja je poznata po tome da kako stari dobija sve bogatiji ton. Washburn Heritage serija je i prije ovih novih modela bila najprodavanija i najpopularnija serija akustičnih gitara u BiH, uz nova poboljšanja nadamo se da će vam se svidjeti još više. Niske PROMO cijene u Artistu za prve kupce. Promo cijene su vremenski ograničene.
   
Iako je Peavey gigantsko ime u svijetu, razglasa, mikseta, zvučnika, audio procesora i generalno svega vezano za profesionalni zvuk, mora se naglasiti uspjeh Peavey-a u gitarskim pojačalima. Od Bandita revolicionarne Transtube tehnologije oponašanja lampaša koji već u trećoj generaciji predstavlja „best buy“ kada su u pitanju kombo tranzistorci, preko mega zvijezde serije 6505 koja krasi rig-ove najvećih svjetskih hard&heavy i metal imena i classic rock ikone serije CLASSIC, sve do modernih modeling VIP serija i malih pojačala za studio i vježbu poput Rage i backstage.
   
Petodijelni elektronski set bubnjeva sa mrežastim opnama koje imaju zadatak da isporuče osjećaj pravog akustičnog bubnja. Sastoji se od Crimson Drum Modula sa 70 setova bubnjeva (preko 600 pojedinačnih zvukova), jednog 8" bas bubnja, jednog 12" dual-zone doboša, dva 8" dual-zone tomai jedan 10" dual-zone floor tom. Hi hat je 12" sa pedalom, crash 12" sa choke efektom i 14" three-zone ride činela. Promo cijena u Artistu.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  06.07.2016     02.07.2016     01.07.2016  
.
  Druga generacija Focusrite Scarlett interfejsa :: PROMO CIJENE     Electro-Voice CASHBACK promocija ELX i EKX zvučnih kutija     Stentor violine :: vosiki kvalitet po pristupačnoj cijeni  
 
Druga generacija Scarlett audio interfejsa donosi mnogo unapređenja. Nova manja latencija daje vam još više smjelosti u performansu dozvoljavajući da snimate sa efektima u monitoringu. (Latencija zavisi od odabranog sample rate, vrste i broja aktivnih plug-inova, muzičkog programa, operativnoh sistema i karakteristika računara). Poboljšana predpojačala, poboljšani Direct Input kanali.Nove metalne kapice volume kontrole i nova metalna šasija još su više unaprijedili industrijski dizajn koji omogućava dugotrajnu upotrebu u bilo kojim uslovima. Scarlett USB sada radi na sample rate do 192kHz. PROMO CIJENE u Artistu - vremenski ograničene!
   
Počela je Electro-Voice EKX i ELX CASHBACK promocija! Kupovinom kutija od 1. JULA do 1. SEPTEMBRA 2016 dobijate povrat novca u iznosima od 25-75 EURa u zavisnosti koju ste kutiju kupili. Jedan kupac može dobiti CASHBACK povrat za maksimalno 4 kutije. Nakon kupovine posjetite www.promo-ev.com i ukucajte kod: LX6D , ispunite obrazac i dobićete povrat u iznosu od 25 EUR za svaku pasivnu Live X kutiju, 50 EUR za svaku aktivnu Live X i EKX kutiju, 75 EUR za svaku pasivnu EKX kutiju. Čekamo vas sa vašim pitanjima.
   
Stentor su kvalitetne violine koje pokrivaju potrebe svih, od početnika i učenika u osnovnoj školi, preko srednješkolaca i studenata sve do naprednijih muzičara. Građene su od finih komada punog drveta sa pažljivo biranim kvalitetnim dijelovima i zadovoljavaju svačiji ukus na kojem god da ste sviračkom nivou. Niske cijene u Artistu za tri modela Student (1/2, 3/4, 4/4), Graduate 4/4, Conservatoire 4/4. Posjetite nas, probajte Stentor.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Medeli M5
Klavijatura za početnike sa dinamičkom tipkom i odličnom cijenom. 300 zvukova, 100 stilova, 100 pjesama, 10 demo pjesama, polifonija sve šta je potrebno da se nauče prvi akordi i uđe u svijet muzike.

 
Kategorija: Klavijature / Aranžeri / Home
Cijena: 270,00 KM
  Kliknite za više informacija     Viva Original naramenik za violinu 3/4 – 4/4
Naramenik za 3/4 i 4/4 violine sa jedinstvenim sistemom savijanja kako bi umanjio visinu dozvoljavajući da se spakuje u većinu kofera. Boje L5 crna i L3 ljubičasta.


 
Kategorija: Gudački instrumenti / Pribor
Cijena: 45,00 KM
  Kliknite za više informacija     Viva Compact naramenik za violinu 1/2
Naramenik za violinu 1/2 građen od modernog fleksibilnog polikarbonat materijala. Jedinstveni sistem savijanja kako bi umanjio visinu dozvoljavajući da se spakuje u većinu kofera.

 
Kategorija: Gudački instrumenti / Pribor
Cijena: 43,00 KM
  Kliknite za više informacija     Sonor Delite DL Stage 1 Set
DELITE je pouzdan profesionalan bubanj otvorenog zvuka pun energije. Super lagana školjka od tankog visokokvalitetnog javora DELITE čini super poželjnim i popularnim kod bubnjara koji su na turneji. Zaštitni znak DELITE je upečatljivo otvoren zvuk, mekanih i toplih nižih frekvencija sa balansom u odnosu srednjih i visokih, sa izuzetno velikim rasponom upotrebljivosti u praktično svim muzičkim pravcima. Komponente i dimezije pre-konfigurisanog stage 1 seta su 22" bass drum, 12" tom tom, 13"tom tom, 16" floor tom. U setu nema hardvera ni činela. Boja PLATINUM FADE.

 
Kategorija: Bubnjevi / Akustični bubnjevi
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Roland JUNO-DS88 Sintisajzer
JUNO-DS88 sintisajzer je klavijatura sa 88 dirki i sa preko 1000 zvukova, mogućnošću da radi na baterije, sa ugrađenim plejerom kako bi mogli puštati pozadinske audio fajlove (MP3, WAV, AIFF) direktno sa klavijature. Mikrofonski ulaz sa dodjeljenim reverbom i vokode efektima. Osam-kanalni sekvencer, osam PAD-ova. JUNO-DS88 sintisajzer je namjenjen svirci uživo na bini, pozorištima, studijskom snimanju, probama sa bendovima, školama. Masa 16,2kg.

 
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Sintesajzeri
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 1999,00 KM

Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     American DJ kombinovani kabl Audio+Power 10m
Audio i strujni kabl kombinovani dužine 10m. Shucko konektor sa XLR muški sa jedne strane i IEC sa XLR ženski sa druge strane. Presjek strujnog kabla je 3 x 0,75mm², boja crna.

 
Kategorija: Ozvučenje / Kablovi / Multicor kablovi
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Konektori

Artist cijena: 110,00 KM

Cijena: 129,00 KM
  Kliknite za više informacija     BOSE 620M binski monitor
Binski pasivni monitori visokog kvaliteta zvuka. 200W RMS @ 8Ω , max SPL 113dB, 70Hz-16kHz.

Cijena za poslednji komad 695,-


 
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Kategorija: Ozvučenje / Monitoring & In-Ear Monitoring
Cijena: 967,00 KM
  Kliknite za više informacija     Cerwin-Vega CVA-28
Aktivna trosistemska zvučna kutija sa 34mmCD34B visokotoncem (koaksijalno u srednjem),FR8C srednjetoncem i FR8B basom promjera 8”ukupne snage 400W RMS-a! Frekventni opseg60Hz - 20kHz, maksimalni zvučni pritisak:128dB!Zona pokrivanja 50ºx50º. Ugradeno pojačalo saXLR i TRS ulazima. Masa 21,8kg.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Cijena: 1.288,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Heritage HD10S
Akustična gitara oblika "dreadnought" iz serije Heritage. Gornja ploča od pune sitka smreke, leđa od mahagonija. Vrat je od mahagonija sa satin finišom koji čini ugodniji i brži rad lijeve ruke. Prstohvat od rosewood-a sa 20 pragova, nut (43mm) i sedlo su Nubone. Skala 648mm, hromirane livene metalne mašinice. Pickguard za zaštitu od grebanja trzalicom i ukrašena rozeta za ljepši izgled gitare. Gitara je pogodna za sve stilove svirke i ima odličan ton za svirku uživo ili snimanje.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 395,00 KM

Cijena: 575,00 KM
  Kliknite za više informacija     Stentor Električna violina 4/4
Harlequin električna violina građena je od punog drveta i opremljena je dijelovima od ebonovine. Ozvučena je sa 'Artec' piezo transducerom ispod kobilice sa volume i tone kontrolama. Spremna je za direktno spajanje na pojačalo ili razglas preko jack konektora (džek, velika banana). Violina dolazi u laganom koferu sa drvenim gudalom sa prirodnom konjskom strunom. Osjećaj tradicionalnog isntrumenta sa prednostima električnog instrumenta. Spremna za live svirku.

 
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo
Kategorija: Gudački instrumenti / Gudački instrumenti

Promo cijena: 559,00 KM

Cijena: 699,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tanglewood akustična ozvučena gitara Evolution IV Exotic TVC-XB
Tanglewood Evolution je najpopularnija serija Tanglewood gitara. Pored standardnih modela, Evolution serija je sad proširena sa Exotic linijom, prelijepe izvedbe i dizajna, sa specijalnim materijalima i jedinstvenim tonom. TVC XB je građena od punog bubinga drveta sa mahagoni vratom, palisander prstohvatom i Fishman PreSys elektronikom. Čista egzotika.

 
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Promo cijena: 655,00 KM

Cijena: 1.111,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tanglewood akustična ozvučena gitara Evolution IV Exotic TVC-XFM
Tanglewood Evolution je najpopularnija serija Tanglewood gitara. Pored standardnih modela, Evolution serija je sad proširena sa Exotic linijom, prelijepe izvedbe i dizajna, sa specijalnim materijalima i jedinstvenim tonom. TVC XFM je građena od rebrastog javora leđa, smreke na gornjoj ploči sa javorovim vratom, palisander prstohvatom i Fishman PreSys elektronikom. Čista egzotika.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 655,00 KM

Cijena: 1.111,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Heritage HD20S
Akustična gitara oblika "dreadnought" iz serije Heritage. Gornja ploča od pune sitka smreke, a leđa od rosewooda zbog čega HD20S ima bogat i pun ton. Vrat je od mahagonija sa satin finišom koji čini ugodniji i brži rad lijeve ruke. Prstohvat od rosewood-a sa 20 pragova, nut (43mm) i sedlo su Nubone. Skala 648mm, hromirane livene metalne mašinice. Pickguard za zaštitu od grebanja trzalicom i ukrašena rozeta za ljepši izgled gitare. Gitara je pogodna za sve stilove svirke i ima odličan ton za svirku uživo ili snimanje.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare

Promo cijena: 444,00 KM

Cijena: 645,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Heritage HD10SCE
Ozvučena gitara oblika "dreadnought" iz serije Heritage sa cutaway izrezom za pristup višim pragovima. Gornja ploča od pune sitka smreke, leđa od mahagonija. Vrat je od mahagonija sa satin finišom koji čini ugodniji i brži rad lijeve ruke. Prstohvat od rosewood-a sa 20 pragova, nut (43mm) i sedlo su Nubone. Fishman Isys+ 301T elektronika sa štimerom. Skala 648mm, hromirane livene metalne mašinice. Pickguard za zaštitu od grebanja trzalicom i ukrašena rozeta za ljepši izgled gitare. Gitara je pogodna za sve stilove svirke i ima odličan ton za svirku uživo ili snimanje.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Promo cijena: 499,00 KM

Cijena: 725,00 KM
  Kliknite za više informacija     Bespeco SH200 profesionalni stalak za note sa torbom
Profesionalni stalak za note izrađen od čelika. Lako podesiv po visini sa čvrstom nosećom pločom. Dolazi sa torbom. Crna boja.

 
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Stalci i nosači
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Stalci
Kategorija: Studio & Recording / Dodatna oprema i pribor / Stalci i nosači
Kategorija: Ostali instrumenti / Duvački instrumenti
Kategorija: Gudački instrumenti / Pribor

Artist cijena: 43,00 KM

Cijena: 49,00 KM
   
  Elation   
.
  Scene Setter-48  
  Elation Scene Setter-48  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  American Audio  
.
  ELS GO 15BT aktivna kutija/mikser/USB/Bluetooth  
  American Audio ELS GO 15BT aktivna kutija/mikser/USB/Bluetooth  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Elation  
.
  RMD 1216  
  Elation RMD 1216  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Novation  
.
  Launchpad Pro  
  Novation Launchpad Pro  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Bespeco  
.
  KR900M  
  Bespeco KR900M  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  MUSIKBOUTIQUE  
.
  olovka grafitna, W.A. Mozart  
  Musikboutique olovka grafitna, W.A. Mozart  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Audix  
.
  DP5-A set mikrofona za bubanj  
  Audix DP5-A set mikrofona za bubanj  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Dynacord  
.
  SL1800  
  Dynacord SL1800  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  RE20  
  ElectroVoice RE20  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com