Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  17.10.2014     08.10.2014     26.09.2014  
.
  Dynacord VA 312-200 :: malen, lagan, efikasan sistem. Artist paket     Stigao je novi Allen&Heath Xone:23C mikser za zvučnom kartom     Stigao je Peavey ValveKing II 50 :: super svestrano pojačalo  
  >
Malen, lagan i ekstremno efikasan-to je najkraći opis za Dynacord komplet sa 2 x TS 200 plus PowerSub 312. Ne sudite po veličini, ovaj sistem će vas ostaviti bez teksta. Sa svojih 1000W i 128 db, ovaj sistem je idealan za solo svirače, manje bendove, pa čak i neke dj varijante, za publiku do 200 ljudi. Izrada i pouzdanost u Dynacord kvaliteti, made in Germany.
   
XONE:23C mikser sa zvučnom kartom visokih performansi. Xone:23C objedinjuje dve najbitnije stvari iz svijeta digitalnog i konvencionalnog miksanja u jednoj spravi. Ovaj DJ mikser visokih performansi opremljen je sa premium internim 96kHz 24bit audio interfejsom sa 4 stereo kanala i daje plug n’ play konekcije preko X:LINK za Xone:K seriju kontrolera i tako stvara perfektnu centralnu spravu za DJejeve koji rade digitalno miksanje, ali ne žele da se odreknu nezamjenjivog osjećaja kada su im ruke na klasičnom analognom mikseru.
   
Predstavljamo vam Peavey Valveking II 50, kombo verziju snage 50W sa 1 x12“ zvučnikom. Nastavak popularne serije koja je prvi put all tube pojačala učinila dostupna skoro svakome. Izrazito svestrano, izuzetno glasno pojačalo koje će zadovoljiti velike bine i čak kućno vježbanje. Pored dobro poznatog bogatog i toplog Peavey-jevog gitarskog tona za koji je ovaj put zaslužan tube preamp sa 3X12AX lampe i power apm sa 2 X 6L6 na Valveking II su ugrađeni dodaci koji tu prije nisu bili, ali će vam sigurno često zatrebati.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  10.09.2014     28.08.2014     20.08.2014  
.
  Novi DJ mikser Allen Heath Xone:23     Nord OS Update     Novi Shure SM35-XLR headset mikrofon za probirljive izvođače  
 
Od Allen& Heatha smo navikli samo najbolje. Xone serija već godinama vlada najprestižnijim klubovima i setapima poznatih DJeva, a Xone:23 nastavlja tu tradiciju. Izgrađen je na bazi Xone:22 sa mnogim poboljšanjima. Xone:23 je napakovan opcijama koje nalazite na samo vrhunskoj opremi. Izgrađen da traje, od kvalitetnih dijelova i materijala, izuzetnog audio kvaliteta. Promo cijena u Artistu.
   
Ako ste ponosni vlasnik neke od Nord klavijatura , evo uputstva na YouTube kako da upišete novi Operativni sistem na nju.Nord vrlo često unaprijeđuje postojeće operativne sisteme i potpuno besplatno Vam obezbjeđuje instalranje sa njihove web stranice. Naravno , ako nešto i ne štima uvijek se možete obratiti u Artist d.o.o na telefon 00387 51 370627 ili na mail klavijature@artist.ba
   
Novi Shure SM35-XLR izvođačima omogućava slobodne ruke, a da ne gube kvalitet zvuka. Utegnut, kardioidni polarni šablon kupljenja zvuka odlično odbacuje zvukove koji su mimo centralne ose mikrofona i zbog toga je manje podložan mikrofoniji i “curenju” zvuka na bini. U klubu, na većim instalacijama ili najvećim open air stadionskim turnejama. SM35-XLR sadrži RPM626 preamp za upotrebu sa uobičajenim XLR sistemima.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     t.c. electronic switch 3 remote
Kontrola je sve! Daljinska kontrola za Nova System podni multi efekat, BG250 i BH250 pojačala.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarske pedale
Kategorija: Gitare i bass gitare / Foot Controlleri
Cijena: 99,00 KM
  Kliknite za više informacija     Ampeg BA110
35-wati AMPEG BA-108 bas combo je odličan za probe. Tu je 3-band EQ, CD/MP3 ulaz i izlaz za slušalice. 10 inčni zvučnik je smješten u izuzetno robusan kabinet koji odlično izbacuje bas frekvencije.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Bas pojačala (combo)

Artist cijena: 395,00 KM

Cijena: 555,00 KM
  Kliknite za više informacija     Paiste PST5 Rock Crash 18
Rock Crash 18" iz serije PST5.Srednje do vrlo glasna ,živahna, dugog trajanja.Zvuči svijetlo, puno i energično.Heavy.

 
Kategorija: Bubnjevi / Činele / Crash

Artist cijena: 159,00 KM

Cijena: 194,00 KM
  Kliknite za više informacija     M-Audio BX5 D2 - 1 par
BX studio serija monitora je zadobila više povjerenja od muzičara i profesionalnih producenata nego i jedni drugi studijski monitori u ovoj klasi! Od sada, BX5 D2 monitori proširuju "bestseller" seriju - sa novim elegantnim stilom iznutra i izvana. Pod utjecajem od M-Audio Hi-End monitora M-Audio inženjeri su dodatno proširili frekventni raspon i omogućili nam da zvuk koji reprodukuju bude još prirodniji. Custom Class A/B analogno pojačalo daje superiornu dinamiku i tonsku preciznost kroz cijeli spektar zvuka - dok najnovija generacija woven Kevar nisko-frekvencijskog drivera i waveguide-loaded silk dome tweetera pruža bogati i definirani zvuk.
CIJENA JE ZA PAR!!!

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni

Artist cijena: 344,00 KM

Cijena: 494,00 KM
  Kliknite za više informacija     Paiste PST5 Rock Ride 20
Rock Ride 20" iz serije PST5.Kontrola sviranja veoma jaka sa odličnim odazivom, sposoban i za visoko snažne muzičke postavke.

 
Kategorija: Bubnjevi / Činele / Ride

Artist cijena: 188,00 KM

Cijena: 241,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon Play Acoustic
Blistav glas i bogat ton akustične gitare. TC Helicon Play Acoustic je prirodni odabir za kompanjona u stvaranju modernog pjevača-kompozitora. Play Acoustic kombinuje sve alate koji vam trebaju da imate blistav akustični nastup, fine utegnute vokale, perfektne back vokalne harmonije, najbolje gitarske efekte i sav ostali processing koji će vašu gitaru perfektno ukrojiti sa vašim glasom. Profesionalni vokalni efekti i ugodan ton vašeg vokala sa harmonijama koje vodite gitarom, gitarski FX efekti koji su uzeti iz TC Electronic Toneprint pedala, BodyRez™ filtering i onboard EQ i DI za nenadmašiv ton gitare, guitar feedback-poboljšanje sa notch filterom i phase kontrolom, odvojeni gitarski i vokalni izlazi ili stereo miks oba 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 599,00 KM

Cijena: 745,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon Play Electric
Vokalni i gitarski Multi-FX procesor. U ovom malom čudu imate kompletan vokalno-gitarski processing. Poznati TC Helicon vokalni efekti sa pozadinskim vokalima ukombinovani su sa gitarskim efektima i simulacijama pojačala koji dolaze od gitarskih eksperata TC Electronic. Profesionalni vokalni efekti i ugodan ton vašeg vokala sa harmonijama koje vodite gitarom, gitarski FX efekti koji su uzeti iz TC Electronic Toneprint pedala, moćne simulacije pojačala posuđeni sa VoiceLive 3 sa izlazima i za PA sistem i za pojačalo.


 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 686,00 KM

Cijena: 785,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynacord PowerSub 312
PowerSub 312 je aktivni 12“ subwoofer, opremljen sa trokanalnim pojačalom ukupne snage 1300W. Specijalno je dizajniran kako bi pokretao male i lagane razglasne Dynacord sisteme sa dva satelita i jednim subom. Idealna kombinacija sa 2x Dynacord TS200 300W satelitima.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Cijena: 3.995,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynacord TS200
Dynacord TS200 satelit je ekstremno lagana zvučna kutija punog frekvencijskog opsega sa dva 6" drivera i 1" visokotoncem; aluminijumsko kućište; velike snage 300W (RMS); 8 Ω; Crni. Made in Germany.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne
Cijena: 2.111,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket broj 22 Dynacord
Malen, lagan i ekstremno efikasan-to je najkraći opis za Dynacord komplet sa 2 x TS 200 plus PowerSub 312. Ne sudite po veličini, ovaj sistem će vas ostaviti bez teksta. Sa svojih 1000W i 128 db, ovaj sistem je idealan za solo svirače, manje bendove, pa čak i neke dj varijante, za publiku do 200 ljudi.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 7222,00 KM

Cijena: 8.494,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice S40
Instalacione kutije HiFi performansi, izuzetne izrade i zvuka. Cijena je za PAR.

 
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije

Artist cijena: 288,00 KM

Cijena: 298,00 KM
  Kliknite za više informacija     RME Ladyface
10-in/12-out USB Audio Interface sa 2 mikrofonska pretpojačala, DSP mikserom, i frekvencijom sample-ovanja 192kHz. Ovaj put u verziji za curice, Ladyface

Cijena za poslednji komad 797,-

PRODANO 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 1.222,00 KM
  Kliknite za više informacija     Lexicon MX400 XL
LEXICON MX400 XL je multi FX procesor s 17 legendarnih Lexicon®-ovih reverba, Lexicon delay-om i modulacijskim efektima, dbx® kompresor i de-esser, Quad-processor dizajn


 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Procesori / Efekt procesori
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Vox VT 15
Poslednja generacija modeling pojačala iz VOX-a donosi čitav niz poboljšanja u domenu zvuka, uz istovremeno uproštavanje korisničkog interfejsa pojačala. Digitalna preamp sekcija nudi čak 22 modelovana zvuka čuvenih gitarskih pojačala, optimizivani ekvilajzer i 12 efekata, čije je postavke moguće pohraniti na neku od ukupno 8 memorijskih lokacija. Besplatan footswitch VFS5 (vrijednost 111,-KM)

Cijena za poslednji komad 355,-


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 399,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey PV25 speakon/speakon kabal
Zvučnički speakon/speakon kabal dužine 7,6 metara.

 
Kategorija: Ozvučenje / Kablovi / Kablovi za zvučnike

Artist cijena: 35,00 KM

Cijena: 42,00 KM
   
  Hartke   
.
  Hydrive 410 Bass kabinet  
  Hartke Hydrive 410 Bass kabinet  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  PST 8 Reflector Rock Crash 17  
  Paiste PST 8 Reflector Rock Crash 17  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  PMP 980S  
  Behringer PMP 980S  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  AMerican DJ  
.
  Jelly Dome  
  American DJ Jelly Dome  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Line 6  
.
  Spider IV 150  
  Line 6 Spider IV 150  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rode Microphones  
.
  PinMic  
  Rode PinMic  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  AMerican DJ  
.
  Revo Xpress  
  American DJ Revo Xpress  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  M-Audio  
.
  Nova  
  M-Audio Nova  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  Behritone C50A  
  Behringer Behritone C50A  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
ElectroVoice
Shure
Allen&Heath
Line 6
Washburn Guitars
Peavey
M-Audio
Kurzweil Music Systems
Behringer
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od godinu dana i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com