Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  07.08.2020     30.07.2020     30.07.2020  
.
  BABYFACE PRO FS :: 24-kanalni 192 kHz profi interfejs     Izuzetno igodna za svirku :: Sun Valley Super Shredder FR     StudioLive Series III :: Poklon akcija u avgustu  
 
RME još jednom demonstrira apsolutnu posvećenost za unapređenjem svojih proizvoda, a upravo zbog toga i imaju konstantnu globanu reputaciju lidera za visokokvalitetana digitalna audio rješenja. Novi unapređeni BabyFace PRO FS još jednom podiže nivo kvaliteta rada u kućnim uslovima. U već dobro poznatom desktop kućištu koji skoro da se uopšte nije ni promijenilo, sada imamo novi Babyface sa nešto unapređenim karakteristikama. Dodan je +19 / +4 dBu prekidač za atenuaciju izlaznog signala kako bi ga prilagodili osjetljivijim aktivnim monitorima i tako izbjegli izobličenje i preoterećenje, a i faderi u TotalMix će na taj način moći ostati izbalansirani bliže nultoj poziciji. Signal to Noise odnos na mikrofonskim ulazima poboljšan je sa 112.2 dB na 113.7 dB, a na TRS linijskim sa 114 dB na 116.3 dB (120 dBA). THDna linijskim ulazima poboljšana je za 8 dB.
   
Schecter Sun Valley Super Shredder je predstavnik tipične shredderske gitare iz 80ih kada je tehnika sviranja instrumenta počela da napreduje i probija sve moguće granice ljudskih mogućnosti. Gitara je lagana, super ugodne tenzije sa pristupačnim vratom na kojem ćete vrlo brzo steći utisak da možete odsvirati sve šta zamislite. Dva aktivna EMG Retro Active humbacker pikapa perfektno preslikavaju ton iz vremena kada je virtuozni solo u pjesmi bio apsolutni imperativ. Floyd Rose Special 'Hot Rod' Locking Tremolo ekskluzivno proizveden za Schecter je perfektno uklopljen u instrument i omogućava sva moguća i nemoguća poniranja i vriske prirodnih harmonika instrumenata koji vam padnu na pamet. Lambo Orange boja (LOR) dodajte snažan živahni karakter koji će upotpuniti sportske predispozicije instrumenta i gitariste, baš kao što doživimo kada vidimo Lamborgini sa ovom originalnom bojom.
   
Nova poklon akcija iz Presonus! Do kraja avgusta za sve kupce StudioLive Series III miksera očekuje premium poklon. Svaki kupac StudioLive Series III miksera (32sc/32sx/32s/64s ) na poklon dobija jedan par aktivnih nearfield studijskih monitora Presonus Eris E7XT, dok kupce jedne od rekovskih verzija StudioLive Series III sleduje PreSonus PX-1 kardioid kondenzatorski mikrofon. ERIS E7XT je posljednji model u ERIS XT seriji, a možda i u najtraženijoj klasi nearfield kompakt monitora sa proširenim frekvencijskim odzivom u basu. ERIS E7XT ima dubok, precizan bass sa širokom stereo slikom zahvaljujući redizajniranom eliptičnom kućištu visokotonca na prednjoj ploči. Cijene za StudioLive Series III miksere provjerite na našoj stranici. Akcija vrijedi za kupovine ostvarene do 31. avgusta 2020. godine.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  27.07.2020     24.07.2020     13.07.2020  
.
  Zoom G11 :: premium zvuk gitare sa bogatom kontrolom     ioSTATION 24c :: 2 u 1 :: kontroler & audio interfejs     Super Fly Pack :: Artist Promo  
 
Najnoviji dodatak u gitarskoj liniji proizvoda kompanije Zoom dolazi u vidu velikog, robusnog, touchscreen opremljenog podnog procesora G11. U fokusu se 5“ displej, klasična tonska kontrola sa pojačala gain-bass-middle-treble-presence-volume, pet obrisa klasičnih stomp box pedala sa dodanim displejima, rotirajućim enkoderima i prekidačima, te šest gumiranih prekidača za navigaciju kroz banke i boje, tap, tuner i looper funkcije i expression pedala. Metalno kućište sa carbon finish lakom i ostalni željezni detalji poput kućišta stomp box pedala i ram displeja sa imbus vijcima govore da je G11 dugotrajan i pouzdan. Napredni USB interfejs za studijski rad. Looper sa 5 minuta snimanja, ritam mašina, rad sa IR impulsima. Probali smo G11, na prvu okinutu žicu zvuk je širok, pun, moćan. Rezolucija tona je fantastična!
   
The ioStation 24c audio interfejs i produkcijski kontroler predstavlja uređaj koji će svakom solo umjetniku omogućiti da sa lakoćom uđe u pro produkciju. Ergonomski desktop kontroler daje sve kontrole za brz i lak pristup neophodnim alatima iz muzičkog softvera. Super laka navigacija kroz transport kontrole, podešavanje parametara automatizacije i miksanje sa 100 mm na dodir osjetljivim motorizovanim fejderom. USB-C audio intefejs i kontroler u jednom uređaju. 2 x 2 USB iterfejs za snimanje sa 24-bit/192 kHz konverzijom sadrži 2 mikrofonska pretpojačala sa Mic/Line/Instrument XLR+6,3mm kombo konektorima i 2 main out balansirana 6,3 mm džek izlaza. Elegantan ergonomski uređaj koji raspolaže svim esencijalnim alatima za snimanje, miks i produkciju u bilo kojem kućnom muzičkom studiju ili podcast produkciji.
   
SUPER FLY PACK - Perfektno pojačalo za razne nastupe kada je mobilnost glavna stavka. SUPER FLY sa svojih 12 W, mikrofonskim ulazom, ulazom i za električnu i za akustičnu gitaru, Bluetooth, mp3/line ulaz, ugrađen stalak za monitor poziciju kako bi se ton bolje prostirao, predstavlja ekstra rješenje za vaš solo ili duo nastup bilo gdje. Probali smo SUPERFLY. Bez obzira na super male dimenzije i malu masu, spreman je za sve vaše muzičke poduhvate napolju, čak i pred nešto više glava u publici. U paketu dobijate Blackstar torbu za nošenje i čuvanje pojačala, adapter za napajanje pojačala i li-ion punjivu bateriju koja će vašu svirku podržavati do 9 sati rada. Na bateriji su postavljeni i USB portovi za napajanje drugih uređaja i super zgodna svjetiljka koja će pomoći da baratate opremom u mraku. Artist Promo cijena 555 KM!
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Hercules DJControl Inpulse 300
Inpulse 300 je stepenica iznad Inpulse 200. Njegov jednostavan dizajn i lakoća u radu čine ga savršenim kontrolorom za početak DJ-inga. Kontrolisana od strane DJUCED softvera, Inpulse 300 nudi nove mogućnosti koje će vam pomoći da naučite sve što treba: osvijetljene funkcije na kontroleru da biste što lakše radili, inteligentni muzički pomoćnik (IMA) koji će vam pomoći da izaberete najbolje pjesme, ENERGY funkciju za prilagođavanje raspoloženju bez obzira o kakvoj se zabavi radi, kao i onboard video tutorijali sa vlastite DJ Akademije. Dodatak su 16 padova, 8 načina rada, 2 velika jog wheel-a, efekti u klasi profesionalnih kontrolera. Inpulse 300 je dobitnik CES nagrade za 2019.


 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 398,00 KM

Cijena: 435,00 KM
  Kliknite za više informacija     Hercules DJControl Inpulse 200
Inpulse 200 je kompaktan i intuitivan DJ kontroler dizajniran za početnike kako bi savladali prve korake miksanja i nastupa uživo. Pogonjen DJUCED softverom Inpulse 200 daje nekoliko DJ opcija koje će vam pomoći da učite, kao što je pomoć osvjetljenjem kako bi vas naveo na ispravne pokrete, zatim Intelligent Music Assistant (IMA) koji sugeriše najbolju muziku za puštanje, DJ Academy koja daje video uputstva. Inpulse 200 je kontroler sa dva deka, mikser sa crosfaderom, high i low EQ filterima, pitch faderima, beatmach pomoć usklađivanja tempa, sa PAD-ovima sa 4 režima rada (hot-cue, roll, FX, sampler). Sa Inpulse 200 dobijate sve šta vam je potrebno da naučite kako da postanete pravi DJ!


 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 222,00 KM

Cijena: 245,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey PV14 BT
Nove miksete PV serije će vas oduševiti na prvi pogled, svojim dizajnom i fantastičnim opcijama.
PV 14 BT uključuje 8 mikrofonskih kanala sa referentnim mikrofonskim pojačalima (THD 0,0007%), visokokvalitetnim digitalnim efektima sa LCD ekranom, Peavey ekskluzivni Kosmos audio enhancer, 4 mikrofonska kanala sa kompresoroma,
funkcije kao što je Bluetooth omogućavaju povezivanje sa skoro svim "pametnim" uređajem, 8 direktnih izlaza za jednostavno povezivanje sa većinom DAW interfejsa za snimanje. Pored toga, PV 14 BT može da prenosi audio direktno na računar. MP3 reprodukcija je takođe dostupna, samo priključite fleš disk sa MP3 datotekama na njemu u USB A port i koristite LCD za odabir i reprodukciju muzike. Tu je i sjajni MidMorph ekvalajzer, sa bypass funkcijom na svakom kanalu i hi pass filter na svakom kanalu. Pored još mnoštva funkcija, PV14 BT je idealan mikser kako za žive svirke, tako i za kućni studio.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Rack" i male miksete (do 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Analogne miksete
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / Ostali uređaji sa audio interface-ima

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 790,00 KM
  Kliknite za više informacija     Klotz AT-JJ0200 dupli nebalansirani džek kabl 2 m
AT-JJ je nebalansirani dupli džak kabl. 24k pozlata kontakta za prenos signala bez gubitaka. Patch kablovi imaju mnoge uloge kod spajanja u studiju ili na bini. Moraju biti kompaktni, lagani i specijalno izdržljivi kako bi preživjeli svakodnevnu upotrebu. Kabl tipa PCU201-Z, Ø 3.8 mm x 7.6 mm, dužine 2 m, mase 0,17 kg. 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Kablovi
Kategorija: Studio & Recording / Dodatna oprema i pribor / Kablovi
Kategorija: Ozvučenje / Kablovi / Instrument kablovi
Cijena: 20,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey VIP 3 Vypyr
Peavey verzija modeling pojačala sa multiefektom u USB interfejsom za snimanje zvuka na računar. VIP3 možete koristiti sa električnom, bas ili akustičnom gitarom, jer u njemu je ugrađeno prilagodljivo pretpojačalo za sve tri vrste instrumenata. Ovaj model ima snagu od 100W sa 12 inčnim zvučnikom i legitimno je kombo pojačalo za bilo koju situaciju na bini ili u studiju, pogotovo u kombinaciji sa Sanpera footswitch kontrolerom (nije u paketu sa pojačalom). Na raspolaganju je multiefekat sa 39 različitih efekata, 13 modela pojačala za električnu, 3 za bass i 3 za akustičnu gitaru. Kontrola zvuka multiefekta i modelinga pojačala pomoću rotirajućih enkodera i pregledom informacija na displeju. Svaki model pojačala ima po 3 kanala a različitim nivoima gaina npr. Clean, Crunch , Lead. VIP 3 raspolaže sa 400 praznih memorija za pohranu zvukova i boja koje ćete koristiti tokom uzvedbe.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti

Artist cijena: 544,00 KM

Cijena: 680,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey VIP 2 Vypyr
Peavey verzija modeling pojačala sa multiefektom u USB interfejsom za snimanje zvuka na računar. VIP2 možete koristiti sa električnom, bas ili akustičnu gitarom, jer u njemu je ugrađeno prilagodljivo pretpojačalo za sve tri vrste instrumenata. Ovaj model ima snagu od 40W sa 12 inčnim zvučnikom. Na raspolaganju je multiefekat sa 35 različitih efekata, 8 modela pojačala za električnu, 2 za bass i 2 za akustičnu gitaru.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 385,00 KM

Cijena: 494,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey VIP1 Vypyr gitarsko pojačalo
Peavey verzija modeling pojačala sa multiefektom u USB interfejsom za snimanje zvuka na računar. VIP1 možete koristiti sa električnom, bas ili akustičnu gitarom, jer u njemu je ugrađeno prilagodljivo pretpojačalo za sve tri vrste instrumenata. Ovaj model ima snagu od 20W sa 8 inčnim zvučnikom. Na raspolaganju je multiefekat sa 22 različita efekata, 7 modela pojačala za električnu, 2 za bass i 2 za akustičnu gitaru.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 265,00 KM

Cijena: 375,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ZLX 15-BT Bluetooth aktivna CASHBACK
Novi 15" ZLX BT zvučnik kombinuje performanse dobro poznate ZLX serije Electro-Voice zvučnika sa Bluetooth povezivosti. Superiorne komponente, pokrivenost i čistoća tona jedne od najprodavanijih portabl serije PA zvučnika, kombinovana je sa Bluetooth tehnologijom kako bi isporučila najkvalitetniji ton sa najmanjim mogućim šumom. 15" dvosistemska 250W RMS aktivna zvučna kutija. Kompaktna i lagana, dizajnirana kako bi bila jedinstvena kada su u pitanju snaga u performanse manjih zvučnih kutija. Apsolutno van konkurencije. Dupli kombo XLR/TRS ulaz. DSP procesor sa detaljnim podešavanjem odziva pojačala za rad u određenim uslovima. Live svirka, govor, klubska instalacija, na stalku, kao monitor, na zidnom nosaču, sa subom ili bez.. sve su to opcije koje ćete moći podesiti na DSP uz pomoć LCD ekrana i rotirajućeg enkodera. Tu je i 3-pojasni EQ treble, midle i bass. Aux dodatni ulaz za vanjski izvor audio signala. ZLX je odličan izbor za manje prostore i binski monitoring. Od 1. avgusta do 30. septembra CASHBACK promocija povrata gotovine kupcima EVOLVE 50 i ZLX BT kutija. Uštedite 80 EUR na Evolve 50 ili 30 EUR na ZLX-BT

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Artist cijena: 944,00 KM

Cijena: 1.275,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ZLX 12-BT Bluetooth aktivna CASHBACK
Novi 12" ZLX BT zvučnik kombinuje performanse dobro poznate ZLX serije Electro-Voice zvučnika sa Bluetooth povezivosti. Superiorne komponente, pokrivenost i čistoća tona jedne od najprodavanijih portabl serije PA zvučnika, kombinovana je sa Bluetooth tehnologijom kako bi isporučila najkvalitetniji ton sa najmanjim mogućim šumom. 12" dvosistemska 250W RMS aktivna zvučna kutija. Kompaktna i lagana, dizajnirana kako bi bila jedinstvena kada su u pitanju snaga u performanse manjih zvučnih kutija. Apsolutno van konkurencije. Dupli kombo XLR/TRS ulaz. DSP procesor sa detaljnim podešavanjem odziva pojačala za rad u određenim uslovima.
Live svirka, govor, klubska instalacija, na stalku, kao monitor, na zidnom nosaču, sa subom ili bez.. sve su to opcije koje ćete moći podesiti na DSP uz pomoć LCD ekrana i rotirajućeg enkodera. Tu je i 3-pojasni EQ treble, midle i bass. Aux dodatni ulaz za vanjski izvor audio signala. ZLX je odličan izbor za manje prostore i binski monitoring.Od 1. avgusta do 30. septembra CASHBACK promocija povrata gotovine kupcima EVOLVE 50 i ZLX BT kutija. Uštedite 80 EUR na Evolve 50 ili 30 EUR na ZLX-BT
 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Artist cijena: 777,00 KM

Cijena: 1.075,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice EVOLVE 50 portabl 1000W aktivni sistem CASHBACK
EVOLVE 50 je istinski "plug & play": tri komada, dva klika, jedan sistem. Dizajniran da postavi nov, beskompromisni standard u kompaktnim aktivnim „column“ sistemima sa originalnim „pečatom“ EV zvuka. Najsavremenije komponente i usklađenost sistema omogućuju izuzetno pun zvuk, koji dolazi iz elegantnog oblika EVOLVE 50. Osam 3,5 inčnih neodymium zvučnika u kolumni, zajedno sa 12 inčnim subwooferom, efikasno Class-D pojačalo pruža do 1000W izlazne snage. Bluetooth spreman. Od 1. avgusta do 30. septembra CASHBACK promocija povrata gotovine kupcima EVOLVE 50 i ZLX BT kutija. Uštedite 80 EUR na Evolve 50 ili 30 EUR na ZLX-BT

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti

Artist cijena: 3222,00 KM

Cijena: 3.555,00 KM
  Kliknite za više informacija     Zoom A1X Four Acoustic FX procesor
Multiefekat procesor sa volumen/expression pedalom za akustičnu gitaru ali i ostale instrumente kao saksofon, truba, violina, harmonika, akustični bas i druge akustične instrumente. 50 lokacija u memoriji, 80 efekata računajući 35 specijalno dizajniranih za akustične instrumente, modeliranje akustičnih gitara, antifeedback filter protiv mikrofonije, integrisan 30 sek looper, 68 ugrađenih ritmova bubnja, do 5 efekata se može koristiti istovremeno u bilo kojem rasporedu, ugrađen štimer, mikrofone priključujete pomoću MAA-1 adaptera koji je u paketu, Zoom Guitar Lab softver za stvaranje, uređivanje i menadžment efekata i boja. .

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične bas gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Artist cijena: 275,00 KM

Cijena: 335,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Apprentice AD5CE NS paket
Ozvučena akustična gitara (elektroakustična) Dreadnought oblika idealna za početnike i hobi gitariste. Gornja ploča izrađena je od smreke, strane i leđe od mahagonija. Na vrat koji je takođe od mahagonija postavljeno je 20 pragova a polja obilježena tačkama. Kvalitetne livene mašinice boje hroma. Dreadnought je najpopularniji oblik tijela jer je perfektno izbalansirano kako bi imalo pun ton a ne preveliko gabaritima. Ozvučena varijanta opremljena je elektronikom koja omogućava direktno spajanje za sistem razglasa ili u instrumentalno pojačalo. Odlična gitara za početnike i gitarista koji se povremeno zabave uz društvo ili se sami zanimaju svirkom u kućnoj varijanti. U paketu se nalazi gitara, torba i remen.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 343,00 KM

Cijena: 399,00 KM
  Kliknite za više informacija     Schecter Sun Valley Super Shredder FR Sea Foam Green
Superstrat dizajn sa egzotičnom Sea Foam Green bojom, tijelo od lipe, tanki „C“ vrat od javora sa 24X-Jumbo praga na javor fretboardu sa elegantnim crnim „tačka“ umecima, 25,5“ skala, EMG Retro Active Hot 70 pikapi. Sea Foam Green živahna boja, crni hardver, Schecter mašinice, Floyd Rose Special 'Hot Rod' Locking Tremolo (ekskluzivno za Schecter). Visokokvalitetna izrada, napredan dizajn, kvalitetni materijali, dijelovi i elektronika čine Schecter gitare neupitno pametnim izborom za ostvarenje muzičkih poduhvata modernog gitariste.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1322,00 KM

Cijena: 1.444,00 KM
  Kliknite za više informacija     Schecter Sun Valley Super Shredder FR Lambo Orange
Superstrat dizajn sa egzotičnom Lambo Orange (LOR) živahnom bojom, tijelo od lipe, tanki „C“ vrat od javora sa 24X-Jumbo praga na javor fretboardu sa elegantnim crnim „tačka“ umecima, 25,5“ skala, EMG Retro Active Hot 70 pikapi. , crni hardver, Schecter mašinice, Floyd Rose Special 'Hot Rod' Locking Tremolo (ekskluzivno za Schecter). Visokokvalitetna izrada, napredan dizajn, kvalitetni materijali, dijelovi i elektronika čine Schecter gitare neupitno pametnim izborom za ostvarenje muzičkih poduhvata modernog gitariste.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1322,00 KM

Cijena: 1.442,00 KM
  Kliknite za više informacija     Schecter Sun Valley Super Shredder FR S Riviera Blue (RBLU)
Ovo je neupitno najmekanija i najugodnija gitara koju ste ikada imali priliku probati, a zbog toga opravdano nosi ima Super Shredder. Superstrat dizajn, tijelo od lipe, tanki „C“ vrat od javora sa 24X-Jumbo praga na javor fretboardu sa elegantnim crnim „tačka“ umecima, 25,5“ skala, EMG Retro Active Hot 70 pikap na bridge i Sustainiac® na „neck“ poziciji koji vam sa svojom „Fundamental-Mix-Harmonic“ kontrolom daje moćan lead instrument. Živahna Riviera Blue (RBLU) boja, crni hardver, Schecter mašinice, Floyd Rose Special 'Hot Rod' Locking Tremolo (ekskluzivno za Schecter). Visokokvalitetna izrada, napredan dizajn, kvalitetni materijali, dijelovi i elektronika čine Schecter gitare pametnim izborom za ostvarenje muzičkih poduhvata modernog gitariste.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1555,00 KM

Cijena: 1.867,00 KM
   
  Peavey   
.
  Bandit 112 TransTube  
  Peavey Bandit 112 TransTube  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  Tour-X TX-1122 FM - polovan  
  ElectroVoice Tour-X TX-1122 FM - polovan  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  Ecoustic E208  
  Peavey Ecoustic E208  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  55SH II  
  Shure 55SH II  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Bespeco  
.
  PT450 Platinum tech  
  Bespeco PT450 Platinum tech  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sonor  
.
  Sonor SSE13 Martini 4pc Turquois Galaxy Sparkle  
  Sonor Sonor SSE13 Martini 4pc Turquois Galaxy Sparkle  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Native Instruments  
.
  Komplete Audio 6  
  Native Instruments Komplete Audio 6  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Turbosound  
.
  Artist paket br.118 Turbosound iP3000 + Torbe  
  Turbosound Artist paket br.118  Turbosound iP3000 + Torbe  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  EUROPORT MPA40BT  
  Behringer EUROPORT MPA40BT  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
Shure
ElectroVoice
Tanglewood
Blackstar Amplifiers
Standorf
Arturia
Peavey
Focusrite
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com