Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Posljednji komadi i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  24.05.2016     19.05.2016     11.05.2016  
.
  Novi DJ kontroler :: American Audio VMS5 MIDI DJ kontroler     M-Audio CODE :: Nova serija MIDI klavijatura/kontrolera sa X/Y padom     Seagull MADE IN CANADA novi PREMIUM modeli u ponudi  
 
6 kanalni stand alone MIDI kontroler sa 2 Phono, 4 linijska, 4 USB i 2 mikrofonska ulaza. VMS5 je od početka dizajniran kako bi postao napredan "all in one" kontroler čvrst i pouzdan za bogatim analognim i digitalnim input/output opcijama. Pro karakteristike poput inno-fader sa curve control i assign i reverse opcijama, XLR master balansirani izlaz. VMS 5 ima 62 dodjeljiva MIDI dugmića i prekidača, dual ploče sa rezolucijom od 2000 tački za precizan scratch, dual MIDI kontrole na svim dugmićima i prekidačima, 5 fader kontrola, dva 10-bit pitch slidera, i multi-funkcionalni roto pretraživač sa dugmićima od 4 funkcije.
   
Nova sesrija M-Audio kontrolera CODE je sasvim zadovoljavajući dodatak na njihovu uvijek uzbudljivu listu MIDI klavijatura/kontrolera. Pored 16 osvjetljenih padova koji su česti na sličnim kontrolerima, apsolutno nov dodatak je X/Y pad koji se može konfigurisati da radi kao MIDI kontrola parametara softvera, ili za generisanje nota ili kao kontrola miša na računaru. Dva modela na sniženim Artist PROMO cijenama Code 25 i Code 49, Promo cijena je vremenski ograničena na najbrže kupce.
   

Još od davne 1982. Seagull gitare se proizvode u Kanadi u oblasti Quebeca koje je prestonica Kanadskih graditelja akustičnih instrumenata. Selo La Patrie broji tek blizu 500 stanovnika, a polovica su predani graditelji gitara. Nova dva modela u ponudi, Artist Studio Concert i Maritime SWS BURNT UMBER su premium instrumenti koji najbolje predstavljaju predanost Seagulla koji već četvrt vijeka oduševljava gitariste širom planete. Seagull gitare MADE IN KANADA od glave do pete, sa ponosom.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  05.05.2016     15.04.2016     05.04.2016  
.
  Steve Clayton USA :: trzalice za svačiji ukus     TANGLEWOOD - Visoko kvalitetne akustične gitare     Super niske cijena za POSLJEDNJE KOMADE  
 
Steve Clayton Inc. od 1979 proizvodi trzalice za sve svrste gitarista. Od klasičnih PVC trzalica pa sve do egzotičnih od cinka ZZink ili čak organskih NuTone koje oponašaju najpoželjniji, ali zabranjen kornjačin oklop. Razni materijali, oblik i tvrdoća za zvuk i osjećaj po svačijem ukusu. Probajte razne tipove, otkrijte koliko trzalica pored toga što treba da odgovara vešem stilu okidanja žice može i da generalno mnogo utiče na ton gitare.
   
Tražite gitaru koja ima odličan ton, fenomenalno izgleda i ugodna je za svirku, od probranog drveta, a da pri tome nije preskupa, onda definitivno treba da provjerite Tanglewood. Pored toga što ćete uživati gledajući je na stalku u vašem dnevnom boravku, ono šta je važnije, imaćete veoma koristan, kvalitetno izgrađen instrument za studio, svirke i vježbu, odličnog zvuka, a koji nećete morati platiti bogatstvom. Tanglewood je osnovan u Londonu 1988. i od tada su mnogo puta dokazali da prave cijenjene instrumente. Vrlo lako ćete izguglati koliko je odnos cijene i kvalitete u slučaju Tanglewood gitara cijenjen globalno.
   
Koliko puta vam se desilo da želite komad opreme, silno ga želite, ali jednostavno niste u stanju da dobacite do te cjenovne klase. Muzička industrija diriguje cijene i mi na kraju lanca jednostavno ne možemo mnogo da utičemo na to. Osim u slučaju artikala sa Artist cijenama za posljenje komade. Iskoristite priliku i kupite opremu i instrumente po daleko nižim cijenama od uobičajenih koje znate. Pregledajte kategoriju da vidite ima li na listi neki od vaših favorita. Novi artikli sa cijenama za POSLJEDNJE KOMADE! Posljednja šansa, KLIKNITE ZA INFO!
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Verse D SUB 18
D:SUB 18 iz D:SYSTEM -a je aktivni subwoofer urađen po najvišim standardima: B&C 18" neodimium zvučnik, Powersoft integrisano pojačalo sa naprednom switching tehnologijom, skretnicom, ekvlajzerom i svim potrebnim zaštitama. Fantastične izrade i performansi, bilo da ga koristitite u sistemu ili samostalno.

Cijena za poslednji komad 2999,-


Cijena za poslednji komad 990,-
Prodano


 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 4.999,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 bubica
Daljinska bubica robusne izrade i odličnog prenosa.

Cijena za poslednji komad 465,-


Cijena za poslednji komad 990,-
Prodano 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 599,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 200
Profesionalni kondenzatorski cigaret mikrofon. Kardioidna karakteristika usmjerenosti. Fantastičan za binsku i studijsku upotrebu. Kapsula na bazi RE2000 mikrofona koji je industrisjki standard u svojoj oblasti.

Cijena za posljednje komade 365,-


 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Kondenzatorski mikrofoni
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 544,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice X-Line Xsub zvučna kutija
Ekstremni zvuk za ekstremne zvučne instalacije. Moćni subwoofer iz ElectroVoice X-Line serije sa svojih 1200W snage i maksimalnim zvučnim pritiskom od čak 140dB ostaviće Vas bez daha. Ali bukvalno!

Cijena za posljednje komade 3555,- 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 4.495,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceLive 3 Extreme
Sa četiri puta više memorije od svog prethodnika, VoiceLive 3 Extreme podiže ovaj popularni alat pjevača na jedan potpuno novi do sada najviši nivo. Vokalni multiefekat efekat i harmonajzersa vokoderom, talkbox, gitarskim efektima iz TC Electronic TonePrint serije, Looper, automatizacija efekata i 24-bit snimač vaše izvedbe koji sve pohranjuje na USB flash.

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Mikrofonska predpojačala
Kategorija: Mikrofoni / Dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 1731,00 KM

Cijena: 1.882,00 KM
  Kliknite za više informacija     Numark PT01 Touring USB gramofon sa baterijonm i zvučnicima
Klasični dizajn gramofona u koferu. 3 brzine 33⅓, 45, i 78 rpm. Stereo linijski RCA (činč) izlaz, ugrađena punjiva baterija koja može napajati gramafon do 4 sata, ugrađeni zvučnici, USB kabl i 45 rpm adapter u paketu, kompatibilan sa Mac i Windows.

 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI komponente
Cijena: 195,00 KM
  Kliknite za više informacija     Steinberg UR12
USB 2.0 Audio interfejs sa dva ulaza i dva izlaza. Jedno Class-A D-PRE Mic predpojačalo i jedan Hi-Z gitarski ulaz. 24-bit/192kHz audio sa monitoringom bez latencije, Cubase AI Software u paketu.

 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Cijena: 229,00 KM
  Kliknite za više informacija     M-Audio Vocal Studio
Potpuni sistem za snimanje po nevjerojatnoj cijeni! M-Audio Vocal Studio pretvara računar u jednostavan za korištenje kućni ili mobilni studio. Ovaj sistem uključuje kombinaciju hardvera i softvera -Ignite by AIR softver (download) za snimanje muzike i M-Audio Producer USB mikrofon. Jednostavno uključite studijski mikrofon u računar, pokrenite softver i snimite odlične vokale namijenjene za vaše pjesme, obrade , reportaže ili govore itd. Nakon toga koristite Ignite Music Creation Software za dodatno sređivanje snimka, dodajte efekte itd.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana

Artist cijena: 177,00 KM

Cijena: 220,00 KM
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath Xone 92
Izlazeći u susret novoj generaciji DJ-eva i u potpunosti odgovarajući njihovim zahtjevima, A&H je napravio ultimativni DJ mikser, postavljajući nove standarde. Top mikser za top DJ-eve! Provjerite zašto je ovaj mikser br.1 na rider listama najboljih DJ-eva.

 
Kategorija: DJ / Miksete

Artist cijena: 2295,00 KM

Cijena: 2.696,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer Eurolive B215XL sa zidnim nosačem WB215
2-sistemska zvučna kutija sa 15" bass wooferom i 1,75" visokotoncem. Snage 250W RMS (1000W peak), frekvencijskog raspona 55Hz-20kHz. Masa 18kg. Kvalitetna preofesionalna kutija odličnog zvuka, male mase, a pristupačne cijene. U paketu sa zidnim nosačem Behringer WB215


 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne

Artist cijena: 465,00 KM

Cijena: 498,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer Eurolive B212XL sa zidnim nosačem WB212
2-sistemska zvučna kutija sa 12" bass wooferom i 1,75" visokotoncem. Snage 200W RMS (800W peak), frekvencijskog raspona 65Hz-18kHz. Masa 10kg. Kvalitetna preofesionalna kutija odličnog zvuka, male mase, a pristupačne cijene. U paketu sa zidnim nosačem Benringer WB212.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne

Artist cijena: 385,00 KM

Cijena: 427,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn RX50F
Kada se susretnu tradicionalno i savremeno – Washburn RX serija sa tradicionalnim duplim cutaway dizajnom, a moderno asimetrična na donjem dijelu, javorovog vrata sa rosewood prstohvatom, žice kroz tijelo sistemom, sa dva moćna Washburn Duncan design humbackera predstavlja instrument kojim ćete bez problema zadovoljiti svoju ulogu gitariste u bilo kojem bendu ili u kućnom studijskom projektu. Flame maple finiš u vintage sunburst boji brine se za sexy izgled koji će sigurno privući pažnju posmatrača i lijepo će izgledati na vašim promo fotografijama i video snimcima.


Cijena za poslednji komad 375,- 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 555,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure VP83F LensHopper Camera-Mount kondenzatorski mikrofon sa flash snimačem
Ultra kompaktni i robusni mikrofon sa zvukom visoke-definicije za DSLR kamere i HD kamkordere. Puni odziv niskih frekvencija garantuje bogat profi tonski zapis svaki put. Lako dostupne kontrole za podešavanje mikrofona u različitim okruženjima rada. Ova verzija raspolaže sa ugrađenim flash snimačem (MicroSDHC) koji omogućava WAV na 24-bit / 48 kHz sampling rate.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski

Artist cijena: 499,00 KM

Cijena: 766,00 KM
  Kliknite za više informacija     Zoom Q3HD ručni video snimač
Ručni snimač koji pored stereo kondenzatorskih mikrofona ima i video kameru. Snimač je idealan za brzo snimanje video klipova sa perfektnim stereo zvukom za YouTube ili za ličnu upotrebu bendovima, solo izvođačima, novinarima, za prezentacije ili naučno-istraživački rad.

Cijena za poslednji komad 398,- 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Terenska oprema / Uređaji za snimanje
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Uređaji za reprodukciju i snimanje
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 555,00 KM
  Kliknite za više informacija     American DJ LED Messenger
Ukoliko želite da se izdvojite od mnoštva slicnih i da kreirate sopstveni svjetlosni potpis postanite vlasnik LED Messengera!

Cijena za posljednje komade 295,-


 
Kategorija: Rasvjeta / Club & DJ / Rasvjetna tijela
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Kategorija: Rasvjeta / LED rasvjeta
Cijena: 473,00 KM
   
  Stanton   
.
  C.324  
  Stanton C.324  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  Composer Pro-XL MDX2600  
  Behringer Composer Pro-XL MDX2600  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  MUSIKBOUTIQUE  
.
  šal, tema muzika  
  Musikboutique šal, tema muzika  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Dynaudio Acoustics  
.
  BM12 mkIII komad  
  Dynaudio Acoustics BM12 mkIII komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Bespeco  
.
  KR900  
  Bespeco KR900  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Korg  
.
  LCA-120  
  Korg LCA-120  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Valencia  
.
  V160 1/2  
  Valencia V160 1/2  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  EP4000 Europower  
  Behringer EP4000 Europower  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  X Air XR18 digitalni mikser za iPad/Android tablete  
  Behringer X Air XR18 digitalni mikser za iPad/Android tablete  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com