Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  03.02.2016     20.01.2016     28.12.2015  
.
  TC Electronic PolyTune familija štimera     NOVI Numark TT250USB profesionalni gramofon     Tannoy Residental HiFi :: Nove serije zvučnika  
 
PolyTune je postao cilj svakom štimeru koji se pojavljuje na tržištu. Super brz, izuzetno vidljiv i najbitnije ultra precizan. Predstavljen još 2010. Polytune tehnologija je prohujala planetom kao oluja. Ne postoji muzičar na planeti koji nije čuo za štimer gdje više ne mora da štima žice jednu po jednu, već odjednom sve. Da, ako niste znali PolyTune® Technologja omogućava štimanje svih žica odjednom. Retina-blještavi svijetli displej koji je jasno vidljiv i po najvećem dnevnom svjetlu. Ultra precizan hromatski Strobe tuner. Artist niske cijene.
   
Profesionalni Direkt-drive gramofon namjenjen za DJ live nastupe i generalno slušanje muzike. Robusan i precizan sa odličnom reprodukcijom zvuka. USB interfejs konvertuje analogne ploče u digitalne fajlove, softver download besplatan. Po visini podesive nogice, ulaz za "remote start" za rad sa mikserima koji imaju mogućnost daljinske kontrole gramofona, osvjetljenje ploče kada radite u pretamnom okruženju. Visoko-kvalitetan kertridž je perfektno namontiran i poravnat tako da ste za akciju spremni odmah po vađenju gramofona iz kutije.
   
Slušajući zahtjeve ljubitelja muzike širom svijeta, i to one koji traže cjenovno povoljnije zvučnike, Tannoy je sa Eclipse izbacio novu entry-level seriju sa ozbiljnim udarcem na tržište u budžet klasi zvučnika. Eclipse kao destilat Tannoy-eve tehnologije, esencijalnih elemenata za reprodukciju zvuka i ekpertize u procesu gradnje predstavlja potpuno novu ligu performansi u ovoj cjenovnoj klasi. Tu je i sedma i najnovija generacija Mercury višestruko nagrađivane i priznate serije. Kao i svaki put donešena su poboljšanja u reprodukciji zvuka i izradi, pa zbog toga Mercury 7 predstavlja najbolje rješenje za muziku i film.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  23.12.2015     20.12.2015     07.12.2015  
.
  Novo! ICON QCon Pro USB-MIDI DAW kontroler     NOVO! FOCUSRITE CLARETT 2 PRE tunderbolt audio interfejs     Behringer EUROLIVE B200 serija najprodavanijih kutija  
 
QCon Pro je USB-MIDI kontrolna jedinica dizajnirana za kontrolu većine DAW softvera i to uz pomoć direktne upotrebe fadera, dugmića i roto enkodera radije nego miša i tastature. QCon Pro ima 8 motorizovanih fadera osjetljivih na dodir, LCD osvjetljeni traka/displej za imena fajlova, parametara i vrijednosti, LED time display za bars/beats i SMPTE vrijeme, i još cijeli arsenal za podešavanje i mapiranje opcija kako bi bio podešen za bilo koji softver. Super niska Promo cijena u Artistu za prve komade.
   
FOCUSRITE je nastavio da postavlja standarde konkurenciji jer je još jednom izbacio audio interfejs koji u svojoj cjenovnoj klasi do sada nije mogao biti nađen sa ovakvim kvalitetom zvuka. Velika vrijednost u odnosu na cijenu sa visokokvalitetnom izradom i nepobjedivim zvukom, uz tako malu latenciju da je zanemariva i kod najzahtjevnijih profesionalaca. “AIR” svojstvo Clarett predpojačala sada daje klasični karakter analognih Focusrite ISA mic preampa. Thunderbolt 10x4 audio interfejs. Izuzetan zvuk sa 119dB dinamičkog raspona, minimalan šum, precizna 24/192 konverzija sa 2 mic predpojačala.
   
Behringer Eurolive B200 serija je najprodavanija serija zvučnih kutija u Artistu. Do sada 952 prodana komada aktivnih i pasivnih kutija koje su se dokazale da pokrivaju sve poslove od govora u salama hotela do rock svirki u barovima. Mala masa, laka montaža, odličan ton i pouzdana pojačala. Hiljaditom kupcu spremamo iznenađenje.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Roland Cube-10GX
Raznolikost za vježbu i džeming. Impresivan ton, ugrađeni efekti, COSM modeliranje tipova, besplatna app za iOS i Android. Cube-10GX je perfektno malo pojačalo za džemovanje, kućnu vježbu i snimanje. Pun i bogat ton isporučuje se preko 8” zvučnika. CUBE KIT app daje mnoštvo pojačala vintage classics, ultra-heavy gain, pa čak i pojačala za bass ili akustičnu gitaru. 3-pojasni EQ i ugrađeni chorus, delay i reverb.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 199,00 KM

Cijena: 273,00 KM
  Kliknite za više informacija     KRK Rokit RP10-3 studijski monitor
KRK Rokit 10-3 je mid-field trosistemski monitor. Namjenjen je komercijalnoj upotrebi gdje se javlja potreba za mid-field monitoringom, ali i za kućne „project“ studije kada želite da rad podignete na jedan novi, viši i kvalitetniji nivo. Visok SPL omogućava široki dinamički opseg i možete da reprodukujete muziku apsolutno bilo kojeg muzičkog žanra.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceTone Harmony-G XT
Nova, poboljšana verzija Harmony-G, sada sa novom tehnologijom za harmonije, kvalitetnijim reverbom koji je preuzet sa VoceLive 2, USB konekcijom i manuelnom selekcijom harmonske skale i tonaliteta bez upotrebe instrumenta i još mnogo toga. Perfektna sprava u super malom pakovanju!

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori

Artist cijena: 373,00 KM

Cijena: 466,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceTone H1
Pedala koja daje istinsku prirodnu harmoniju, jednostavnost pri korištenju i ultimativnu dostupnost. Dodaje jedan ili dva glasa realistične harmonije na Vaš glas, gitaristi i ne-gitaristi mogu stvarati muzičke harmonije, visoki kvalitet signalnog puta i kvalitetna izrada pedale. Ovu pedalu je moguće povezati u lanac sa drugim t.c. helicon pedalama. Mic-Control nudi daljinsku on/off kontrolu putem t.c. helicon MP-75 mikrofona.

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori

Artist cijena: 279,00 KM

Cijena: 349,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceTone R1
Prebacite reverbe studijske kvalitet na binu, a pritom ne zavisite o opremi koja je u sistemu razglasa. VoiceTone R1 ima sve, od raskošnih prostranih dvorana do utegnutog ambijenta studijske sobe.

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori

Artist cijena: 185,00 KM

Cijena: 232,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceTone T1
Voicetone T1 reguliše dinamiku i ekvalizaciju na vašem vokalu kao da imate ličnog audio inžinjera (ali u metalnom kučištu). Ovim superiornim uređajem dobijate vrhunsku kompresiju studio kvaliteta, de-ess i EQ za vaš individualan vokal, te ćete iz njega izvuči najbolje.

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Ekvilajzeri

Artist cijena: 185,00 KM

Cijena: 232,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceTone E1
E1 daje pjevačima echo i slapback efekte koji daju karakter glasu i to sa potpunom kontrolom pod nogama, na bini. Upečatljivi eho efekti više nisu rezervisani samo za gitariste.

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Mikrofonska predpojačala
Kategorija: Mikrofoni / Dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 241,00 KM

Cijena: 302,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon Voicetone D1
Voicetone D1 daje dodatnu čaroliju vašim Live izvedbama. Realistična Double emulacija, oktaver, detune efekt... i najvažnije - jednostavan za korištenje.

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori

Artist cijena: 241,00 KM

Cijena: 302,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceTone C1
Hardtune & Pitch korekcija efekt. Moguće ga je spajati s drugim Voicetone pedalama.

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori

Artist cijena: 241,00 KM

Cijena: 302,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceLive Rack
Potpuna kontrola vokala!!! Ovaj put u Rack verziji.U paketu dolazi i MP-75 kontrolni mikrofon.

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori

Artist cijena: 747,00 KM

Cijena: 934,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceLive 3
Nakon višegodišnje vladavine Voicelive 2, stigao je i nasljenik, Voicelive3. Po tehničkoj specifikaciji duplo snažnijeg procesinga zvuka sa nekim potpuno novim, unikatnim opcijama poput novih Harmony modova – Pedal, Fixed, i Mixed-Mode ili autentičan Vocoder sa voice-controlled polyphonic synth i robot mod kako bi glas koristili kao instrument. Ludo. Ne zaboravite da vokal i samo vokal u TC Helicon-u znači sve. VoiceLive3 će to i da dokaže.

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori

Artist cijena: 1121,00 KM

Cijena: 1.402,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceLive 2 sa VLOOP
Ovo je revolucija za solo pjevače!TC Electronic je napravio mnogo više od običnog naslijednika prvog Voice Live-a. Najprirodniji prateći vokali (do 8 odjednom!!! ), automatsko određivanje harmonije preko gitare, MIDI-a ili MP3-a, fantastični efekti (odvojeni efekti za vokale i za gitare),auto mic gain ( za automatsko određivanje jačine mikrofona), auto gate funkcija za ukidanje mikrofonije,eq, kompresor, de-esser... Ono što je najbitnije, Voice Live 2 je nevjerovatno jednostavan za korištenje! 1,2,3...Show može da krene..

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori

Artist cijena: 747,00 KM

Cijena: 934,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceLive Touch 2
VoiceLive Touch 2 je nova generacija TC Helicon kompaknih vokalnih efekata. Izgrađen na prethodniku Voicelive Touch, ova unapređena verzija pjevačima daje još više opcija za oblikovanje glasa, da stvore nove zvukove i ostave utisak na masu.

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Mikrofonska predpojačala
Kategorija: Mikrofoni / Dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 841,00 KM

Cijena: 1.051,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceLive Touch
Prvi vokalni procesor i looper na dohvat ruke!!!Kombinujući najbolje vokalne efekte, VLOOP ™ performanse vokalne lupove i jedinstveni zarazni 'touch' interfejs, VoiceLive Touch zaista je pravi uređaj za Vaš glas.

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori

Artist cijena: 653,00 KM

Cijena: 817,00 KM
  Kliknite za više informacija     TC Helicon VoiceLive play
Bilo da ste početnik ili da se vaše pjesme svakodnevno slušaju na radiju - VoiceLive Play ima fenomenalne boje zbog kojih ćete se zaljubiti u svoj glas.

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Efekt procesori

Artist cijena: 429,00 KM

Cijena: 536,00 KM
   
  AKAI Professional   
.
  MPC slušalice  
  AKAI MPC slušalice  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  Reveal 402 komad  
  Tannoy Reveal 402 komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Godin  
.
  LaPatrie Collection QI ozvučena klasična  
  Godin LaPatrie Collection QI ozvučena klasična  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Audix  
.
  DP5-A set mikrofona za bubanj  
  Audix DP5-A set mikrofona za bubanj  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  RE 200  
  ElectroVoice RE 200  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  XENYX QX1832USB  
  Behringer XENYX QX1832USB  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  EPS500MP3 Europort  
  Behringer EPS500MP3 Europort  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  Q44-II  
  ElectroVoice Q44-II  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Washburn Guitars  
.
  WINPRO Idol New Pro  
  Washburn WINPRO Idol New Pro  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com