Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  24.08.2015     18.08.2015     07.08.2015  
.
  Još jedan Novi Kurzweil u ponudi M210 digitalni piano     Novi Kurzweil MP10 digitalni piano sa FATAR dirkom     TRAKTOR kontrol D2 - Novi Deck kontroler iz Native Intruments  
 
Digitalni piano sa 88 klavirkih tipaka, i 128 tonova polifonijom. Posjeduje 20 visoko-kvalitetnih zvukova, 12 muzičkih stilova , 50 demo pjesama i mogućnost podjele klavijature. Ulaz za dvoje slušlica i MP3 ulaz sa kojeg jednostavno uključujete MP3 plejer ili jednostavno telefon pomoću kabla koji dobijate uz klavir. Pored standardnih ulaza i izlaza tu je i USB MIDI priključak za povezivanje sa računarem. Stolica dolazi uz klavir i ulazi u cijenu.
   
MP10 je digitalni piano koji nosi titulu "najprodavaniji" na ovim prostorima. Zbog svoje kvalitetne izrade, superiornih zvukova i mnogo dodtnih funkcija poput podjele klavijature i pratećih ritmova osvojio je mnoge kupce koji su se odlučili baš za njega. Sada je Kurzweil napravio još jedan pozitivan potez i napravio "FATAR" verziju koja je ovaj piano oplemenila sa predivnom tastaturom poznatog italijanskog proizvođača-Fatar koji oprema sve najbolje svjetske klavijature.
   
TRAKTOR KONTROL D2 je portabl kontroler sa dizajnom koji perfektno objedinjuje dodir kontrola i vizuelnu odziv dodirnutog. Full color displej visoke rezolucije i STEM integracija daju potpuno novi način za moćni DJing. 4 kreativne Remix Deck kontrole sa faderima osjetljivim na dodir i integrisani USB portovi koji oslobađaju računar i omogućavaju spajanje više uređaja u lanac. Dolazi sa najboljim softverom iz ponude Traktor Pro 2 i sa preko 30 efekata studijskog kvaliteta.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  06.08.2015     22.07.2015     20.07.2015  
.
  Akai Professional ADVANCE49 novi MIDI kontroler klavijatura     GHS Strings Mandolina, Ukulele, Nylon, Akustične - novi modeli     Akai Professional AMX DJ kontroler za Serato  
 
Profesionalna MIDI kontroler/klavijatura sa 49 dirki. 4,3" full color displej visoke rezolucije sa pregledom plug-in parametara. 8 knob roto dugmića, 8 drum padova sa RGB osvjetljenjem. "Note repeat" i "Time-division" funkcije. Arpeđator i tap-tempo, Virtual Instrument Player softver. Dostupno 16GB zvukova za download. Radi na Mac i Windows. Vremenski ograničena promo cijena.
   
GHS se već decenijama spominje kao najbolji izbor žica u najvišim krugovima profesionalaca i veže se iz imena najvećih gitarskih legendi poput Carlos Santana, Stevie Ray Vaughan, Tom Morello, David Gilmour, Eric Johnson, Flea iz Red Hot Chili Peppers, Willie Adler i Mark Morton iz Lamb of God, Ted Nugent, Foo Fighters, Lynyrd Skynyrd, Richie Sambora iz Bon Jovi-ja i mnoge druge. Dopunili smo GHS ponudu sa egzotičnim modelima koje do sada niste imali priliku naći u BiH.
   
Iz Akai Professional nam dolazi novi DJ kontroler za miksanje sa audio interfejsom za Serato. AMX od Akai Professional je svestran 2-kanalni mix DJ kontroler i audio interfejs za Serato DJ softver koji je u ovom paketu. Moćan kontroler za izvođača bilo koje klase, AMX kontroliše dva deka Serato DJa sa intuitivnim setom fejdera, na dodir osjetljivih dugmića i prekidača. Super niska ARTISTova promo cijena prvim kupcima omogućava dodatnu uštedu.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Shure Beta58 SLX bežični sistem SLX24/Beta58
SLX je pametan bežični sistem spreman na težak rad. Profi instalacije i mnogi muzičari i bendovi trebaju moćan bežični sistem koji se postavlja brzo i pouzdan je u radu. Shure robusni SLX® bežični sistem je ispunio te zahtjeve sa inovativnim opcijama podešavanja poput auto skeniranja frekvencija sa podešavanjem transmitera, izuzetno čistim bežičnim signalom i legendarnim tonom Shure mikrofona. U sistemu su legendarna Beta58 glava na SLX2 ručnom transmiteru, SLX4 prijemnik, napajanje za prijemnik, torbica za mikrofon i 2X 1,5V AA baterije. Spreman za montažu u profi rack.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 1222,00 KM

Cijena: 1.545,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure Beta87 SLX bežični sistem SLX24/Beta87
SLX je pametan bežični sistem spreman na težak rad. Profi instalacije i mnogi muzičari i bendovi trebaju moćan bežični sistem koji se postavlja brzo i pouzdan je u radu. Shure robusni SLX® bežični sistem je ispunio te zahtjeve sa inovativnim opcijama podešavanja poput auto skeniranja frekvencija sa podešavanjem transmitera, izuzetno čistim bežičnim signalom i legendarnim tonom Shure mikrofona. U sistemu su legendarna Beta87 glava na SLX2 ručnom transmiteru, SLX4 prijemnik, napajanje za prijemnik, torbica za mikrofon i 2X 1,5V AA baterije. Spreman za montažu u profi rack.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 1555,00 KM

Cijena: 1.845,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ZX4
Višenamjenska kutija srednje klase iz ElectroVoicea! DJevi, bendovi ili instalacije - izbor je samo vaš!

Cijena za poslednje komade 865,-


 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 1.350,00 KM
  Kliknite za više informacija     Numark NDX500 USB/CD
USB/CD plejer i DJ kontroler sa integrisanim audio interfejsom je sve što je potrebno za kvalitetan DJ nastup.

 
Kategorija: DJ / CD plejeri
Cijena: 555,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer B1800HP Eurolive
Aktivni 2200-Wati PA Subwoofer sa 18" TURBOSOUND zvučnikom i ugrađenom stereo skretnicom. Izuzetna snaga će Vas oduševiti , a brzina reagovanje zvučnika je odlična.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 1353,00 KM

Cijena: 1.554,00 KM
  Kliknite za više informacija     Bespeco Crocodilet
Stalak za jednu klavijaturu sa radijalnim , aluminijskim zaključavanjem maksimalne nosivosti od 30kg.

 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Stalci
Cijena: 55,00 KM
  Kliknite za više informacija     B1500HP Eurolive
Aktivni 2200-Wati PA Subwoofer sa 15" TURBOSOUND zvučnikom i ugrađenom stereo skretnicom. Naslijednik popularne D serije koja se pokazala kao izuzetno pouzdana i sa odličnim zvukom za ovu cijenovnu klasu, pa su se mnogi kupci sa ovih prostora odlučili za kupovinu. Sada još bolji i još jači.

 

Promo cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.345,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynacord A115A A-Line aktivna zvučna kutija
Aktivni zvučnik A-Line serije, iz segmenta lakših mobilnih zvučnih kutija. Dvosistemska zvučna kutija punog frekvencijskog raspona sa 15” wooferom i DH-1 driver-om, sa integrisanim Class D 500W pojačalom i digitalnim procesingom sa FIR filterom. Izuzetnog zvuka i odlična izrada- još jedan Dynacord best seller. Proizvedeno u Njemačkoj!

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 1245,00 KM

Cijena: 1.755,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynacord A115 A-Line pasivna zvučna kutija
Pasivna zvučna kutija iz A-Line serije, iz segmenta lakših mobilnih zvučnih kutija. Dvosistemska zvučna kutija sa 15” wooferom DH-1 driver-om, predivnog, toplog zvuka, bilo da je koristite kao normalni PA zvučnik ili kao monitoring. Proizvedeno u Njemačkoj!

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne

Promo cijena: 843,00 KM

Cijena: 995,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn WD7S BM mat crna akustična
Washburn zaista brine o svima koji žele dobar instrument. WD7S je akustična gitara koja se tonski može porediti sa mnogo skupljom braćom i sestrama. A cijena? To je ono najbitnije. Crna mat verzija za elegantnije nastupe ili jednostavno ako želite malo drugačiji instrument.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare

Artist cijena: 363,00 KM

Cijena: 399,00 KM
  Kliknite za više informacija     t.c. electronic DITTO Mic looper za mikrofon
Put od ideje do djela u samo par koraka. Jedan dugmić, dva dugmića, jednostavnije i brže ne može biti. Superioran 24-bit zvuk bez kompresije i gubitaka, beskonačno nasnimavanje na loop maksimalne dužine 5 minuta. Sa Undo i Redo opcijama, Ditto Mic looper je super inspirativna pomoć u kreaciji vaših višeglasnih melodja. Vokal, ozvučeni instrumenti kontrabas, trube, perkusije...

 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori
Kategorija: Mikrofoni / Dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 287,00 KM

Cijena: 359,00 KM
  Kliknite za više informacija     t.c. electronic T2 reverb
T2 je pedala koja će vas uvesti u raj reverba. 10 ekskluzivnih efekata koji su stvoreni za gitariste kojima je reverb u krvi. Čak i ako niste redovni korisnik reverba nema šanse da ostanete nedirnuti poslije probe T2. Apsolutno inspirativna pedala. Beskrajan decay, predivne modulacije.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarske pedale
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Artist cijena: 287,00 KM

Cijena: 295,00 KM
  Kliknite za više informacija     t.c. electronic The Dreamscape John Petrucci pedala
Sa The Dreamscape imaćete prepoznatljive efekte John Petruccija. Koristeći TC Electronic Tone Print tehnologiju Petrucci je napravio šest svojih prepoznatljivih tonova. Dobijate chorus, flanger i vibrato efekat uz podešavanje odziva EQ kako bi stvorili i za Petruccija karakteristične tamnije chorus tonove.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarske pedale

Artist cijena: 319,00 KM

Cijena: 365,00 KM
  Kliknite za više informacija     Roland CUBE-20GX gitarsko pojačalo
Iako spada u klasu malih pojačala CUBE-20GX ima ogroman tonski potencijal. Raznolikost za vježbu i džeming. Impresivan ton, ugrađeni efekti, COSM modeliranje tipova, besplatna app za iOS. Cube-20GX je perfektno malo pojačalo za džemovanje, kućnu vježbu i snimanje. Pun i bogat ton isporučuje se preko 8” zvučnika. . 3-pojasni EQ i ugrađeni EFXchorus, flanger, phaser, tremolo, heavy octave, delay i reverb. 3 kanala clean, lead (6 vrsta) i solo. Ugrađen štimer. iLINK za komunikaciju sa APPLE uređajima (kabl u paketu) CUBE JAM app za snimanje 16-bit, 44.1 kHz WAV file, za vježbu sa zgodnim alatima poput usporavanja pjesme bez promjene visine tona i neutralisanjem centra iz miksa kako bi uklonili solo i svirali uz omiljnu pjesmu.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Bas pojačala (combo)

Artist cijena: 355,00 KM

Cijena: 399,00 KM
  Kliknite za više informacija     Roland Cube-10GX
Raznolikost za vježbu i džeming. Impresivan ton, ugrađeni efekti, COSM modeliranje tipova, besplatna app za iOS i Android. Cube-10GX je perfektno malo pojačalo za džemovanje, kućnu vježbu i snimanje. Pun i bogat ton isporučuje se preko 8” zvučnika. CUBE KIT app daje mnoštvo pojačala vintage classics, ultra-heavy gain, pa čak i pojačala za bass ili akustičnu gitaru. 3-pojasni EQ i ugrađeni chorus, delay i reverb.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarska pojačala (combo)

Artist cijena: 244,00 KM

Cijena: 273,00 KM
   
  Paiste   
.
  Alpha Medium Swiss Crash 18  
  Paiste Alpha Medium Swiss Crash 18  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Numark  
.
  Mixtrack Pro II + free Remix tool kit  
  Numark Mixtrack Pro II + free Remix tool kit  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Cerwin-Vega  
.
  CVA-28  
  Cerwin-Vega CVA-28  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Ovation  
.
  AB24-5 elektro-akustična crna  
  Ovation AB24-5 elektro-akustična crna  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Godin  
.
  La Patrie Etude  
  Godin La Patrie Etude  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Nord  
.
  Electro 5D 61  
  Nord Electro 5D 61  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  PST5 Splash 10  
  Paiste PST5 Splash 10  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Schecter  
.
  Model-T  
  Schecter Model-T  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Konig & Meyer  
.
  18860 Spider Pro Sivi  
  K&M 18860 Spider Pro Sivi  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com