Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  22.07.2015     20.07.2015     13.07.2015  
.
  GHS Strings Mandolina, Ukulele, Nylon, Akustične - novi modeli     Akai Professional AMX DJ kontroler za Serato     M-Audio M-Track II novi kućni i mobilni interfejs  
 
GHS se već decenijama spominje kao najbolji izbor žica u najvišim krugovima profesionalaca i veže se iz imena najvećih gitarskih legendi poput Carlos Santana, Stevie Ray Vaughan, Tom Morello, David Gilmour, Eric Johnson, Flea iz Red Hot Chili Peppers, Willie Adler i Mark Morton iz Lamb of God, Ted Nugent, Foo Fighters, Lynyrd Skynyrd, Richie Sambora iz Bon Jovi-ja i mnoge druge. Dopunili smo GHS ponudu sa egzotičnim modelima koje do sada niste imali priliku naći u BiH.
   
Iz Akai Professional nam dolazi novi DJ kontroler za miksanje sa audio interfejsom za Serato. AMX od Akai Professional je svestran 2-kanalni mix DJ kontroler i audio interfejs za Serato DJ softver koji je u ovom paketu. Moćan kontroler za izvođača bilo koje klase, AMX kontroliše dva deka Serato DJa sa intuitivnim setom fejdera, na dodir osjetljivih dugmića i prekidača. Super niska ARTISTova promo cijena prvim kupcima omogućava dodatnu uštedu.
   
Novi audio interfejs koji će obradovati kućne hobiste, muzičare koji trebaju osnovni alat za usnimavanje audio traka na računar. 2-kanalni USB 2.0 audio interfejs za vaš kućni studio. Linijski i mikrofonski ulazi omogućavaju da snimite sve vrste audio signala. Poboljšan monitoring bez latencije. Ableton Live Lite softver u paketu koji omogućava komponovanje, snimanje, remix, improvizacije i izmjenu vaših muzičkih projekata. Akustični i elektronski virtuelni instrumenti. Waves Audio Ltd plug in efekti; reverb, EQ, kompresija, plus Eddie Kramer efekt kanal.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  24.06.2015     10.06.2015     05.06.2015  
.
  Novo: Shure PG ALTA serija mikrofona     Stigao je— nevjerovatni Mixtrack Pro 3 DJ kontroler     Novi studijski mikrofon iz Rode :: NTR AKTIVNI ribon mikrofon  
 
Nova SHURE serija mikrofona PG ALTA. Naprednog dizajna, legendarnog SHURE zvuka sa izborom mikrofona za svaku situaciju. Sa PG ALTA™ sada je profesionalni ton je dostupan sa manjim budžetom. Posebno će biti zadovoljni vlasnici vježbaona, demo i alternativni bendovi, rentalci koji često rentaju opremu poluprofesionalcima. Bilo da vježbate, izvodite ili snimate, PG Alta ima kapacitet da isporuči kvalitetan ton uz poznatu Shure pouzdanost i dugotrajnost.
   

Iz Numark-a, svjetskih inovatora DJ opreme i tehnologija, dolazi nam nevjerovatni MIXTRACK PRO 3 DJ kontroler. Dizajniran je za profi, vješte DJ-eve koji žele samo visoke performance i pouzdanost u radu. MIXTRACK PRO 3 DJ raspolaže cijelim setom opcija i performansama koje su prevazišle standardne DJ kontrolere, a da je ipak ostao cjenovno u klasi pristupačnih kontrolera.
   
NTR Active Ribbon mikrofon je baziran na osjetljivom 1.8-mikrona debelom ribbon elementu koji ima frekvencijski odziv od 20 Hz do 20 kHz, što je neuobičajeno za ribbon mikrofone. Zahvaljujući baš tom odzivu upotreba RODE NTR prelazi dosadašnje upotrebe ribbon mikrofona. NTR će bez problema da se uklopi u rad sa širokom paletom raznih tipova vokala, gudača, duvača, električnih i akustičnih gitara, kao i overhead mikrofon za bubnjeve ili mikrofon za ambijent sobe… a možda i vi sami otkrijete nešto. Made in Australija.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Classic Cantabile harmonika od 48 basova crna
Ova harmonika je idealna za mlade početnike. Zbog njenih manjih dimenzija i male mase nije teška za savladavanje prvih muzičkih koraka u djetinjstvu. Izrada je na visokom nivou.

 
Kategorija: Ostali instrumenti / Ostalo
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Kurzweil PC3K6
Napokon stiže dugo očekivana verzija K-serije; PC3K6 sa 61 tipkom! Flash RAM u koji možete staviti sve moguće samplove i programe koji su na raspolaganju, kako iz legendarne i ogromne Kurzweil biblioteke tako i sve druge formate koje koristite! Zahvaljujući jedinstvenom ton-generatoru, najnovijim Kurzweil namjenskim chipovima i vrhunskim konverterima zvuk je jednostavno bez konkurencije! I kad isključite instrument, Vaši samplovi neće biti izgubljeni! Legendarni Kurzweil support team je napravio ogromna poboljšanja u 2.03 verziji, gotovo kao novi instrument! Instrument vrhunske izrade koji je sposoban za odrađivanje svih zvukova koje ćete ikad zatrebati! ...i to po cijeni s kojom nema konkurencije! Što se tiče Kurzweilove kvalitete – ne plaćate nikakve nepotrebne "zezalice"! Samo kvalitetu i zvuk! Kurzweil – It’s the sound!

 
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Sintesajzeri
Kategorija: Klavijature / Workstations
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Washburn WI200V Pro EMG floyd
Ova gitara pripremljena za hi gain ljubitelje nažešćeg mogućeg tona. EMG 81 i 85 pikapi se ugrađuju u najskuplje gitare na tržištu, a i ostali dodatci poput kvalitetnih Grover mašinica i ostalog hardvera su odlika mnogo skupljih instrumenata. Washburn električna gitara originalnog Idol dizajna. Cijena za posljednji komad u Artistu!

Cijena za poslednji komad 999,-


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 1.222,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS Strings La Classique
La Classique sastoje se od Nylon Supreme visokih žica, prve tri, i Winter Silver™ bass žica. Žice perfektno intoniraju sa finim ugodnim osjećajem pod prstima. Ground Trebles set žica sa oznakom G u šifri daje specijalno glasan i briljantan ton pa su zbog toga GHS La Classique Ground Trebles pogodne za svirku u ansamblu. SET 2300 Medium high tension, SET 2300G Ground Medium high tension

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za klasičnu gitaru
Cijena: 20,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS Strings Classic silver Alloy ball end
GHS Classic žice za gitaru su u klasi ekonomičnih setova, ali sa karakteristikama za profesionalce. Žice su pažljivo odabrane i balansirane kako bi obezbijedile kvalitetnu tenziju i zadovoljavajući ton. Prve tri žice rađene su od Du Pont Tynex plastične strune, a namotane žice su sa najlonskim jezgrom omotane legurom srebra. Specijalne GHS ball end imaju lopticu za postavljanje kao na western akustičnim i električnim gitarama.SET 2050W Folk Classic

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za klasičnu gitaru
Cijena: 19,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS Strings Ukulele Nylon
GHS Nylon Ukulele žice su dizajnirane sa klasičnim nylon blagim osjećajem i mekim ači artikulisanim tonom koji će vas dovesti u ono “aloha” stanje duha. U upotrebi su kod svih svirača od početnika do profesionalaca ovaj nylon model je poznat po nešto manjoj tenziji pa je idealna za sviranje trzalicom. Tosnke karakteristike vašeg Ukulelea će doći do izražaja sa GHS Nylon Ukulele žicama.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za akustičnu gitaru
Cijena: 8,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS Strings Ukulele Fluorocarbon
GHS Fluorocarbon Ukulele žice su dizajnirane kako bi obezbijedile briljantan ton sa pojačanim volumenom uz blago pojačanje tenzije. Rezultat je primjetan, poboljšanje vašeg performansa uživo koji kreće od znatno boljeg tona nego što ste do sada imali na vašem Ukuleleu. GHS Fluorocarbon Ukulele žice su rezultat dugog testiranja i upotrebe u stvarnim živim situacijama od GHSovih prijatelja i eksperata za Ukulele ton. C žica je namotana.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za akustičnu gitaru
Cijena: 12,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS Strings Americana Mandolin
GHS Americana serija žica za mandolinu maksimalno će zadovoljiti gitariste koji sviraju bluegrass, country, blues, R&B i roots-rock stilove. GHS Americana Mandolin žice su izgrađene od kriogeno zanrznute fosfor-bronza legure i namotaja i žičane jezgre. Specijalno GHS nitrogensko antikorozivno pakovanje. SET A255 Light, SET A275 Medium.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za akustičnu gitaru
Kategorija: Ostali instrumenti / Ostalo
Cijena: 16,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS Strings Silk and Steel
GHS Silk and Steel je žica specijalno napravljena za gitariste koji žele zvuk što bliži klasičnoj gitari sa osjećajem western akustične gitare. Posrebrena bakarna žica namotana na specijalno jezgro od čelika i svile proizvode topao i mek ton sa super malom tenzijom pod prstima. Silk and Steel žice se odlično slažu sa vokalom, pa mogu biti odličan izbor za solo izvođače gitariste koji pjevaju. SET345 L 10-42, SET350 M 11-48

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za klasičnu gitaru
Cijena: 19,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS Strings Silk and Bronze
GHS Silk and Bronze žice za akustičnu gitaru sastoje se od jedinstvene jezgre od čelika i svile sa namotajem od legure fosfor-bronza i daju topao i mek ton sa specijano blagim osjećajem pd prstima. Manja tenzija Silk and bronze žica specijalno će obradovati gitariste koji su u konstantnoj potrazi za što mekšim žicama. Imaju impresivan sustain s obzirom na tenziju, a specijalno su istaknute kod studijskog snimanja zbog male buke od prstiju. SET370 L 11-49, SET370 ML 12-54

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za akustičnu gitaru
Cijena: 19,00 KM
  Kliknite za više informacija     GHS Strings Americana Series
GHS Americana Acoustic guitar žice su izgrađene od kriogeno zamrznute fosfor-bronza legure i namotaja i žičane jezgre. Kriogeni tretman žice produžava vijek trajanja i poboljšava ton. Specijalno GHS nitrogensko antikorozivno pakovanje. SET S425 Light 12-54

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za akustičnu gitaru
Cijena: 18,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Komplete Kontrol S49
Sav potencijal najmoćnijeg instrument softvera na svijetu pod vašim prstima. Komplete Kontrol S49 kontroler sa Fatar poluotežanim dirkama sa aftertouch i novim Light Guide sistemom i Clear View jedinstvenim displejom. S49 u paketu sa KOMPLETE SELECT - 10 premium instrumenata i efekata koji koštaju preko 1700,-KM kada se kupuju posebno.MASSIVE, PRISM, MONARK, RETRO MACHINES, THE GENTLEMAN, VINTAGE ORGANS, SCARBEE MARK I, WEST AFRICA, DRUMLAB, SOLID BUS COMP

 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Artist cijena: 1132,00 KM

Cijena: 1.258,00 KM
  Kliknite za više informacija     Bespeco PN90XLN
Pneumatski stalak za zvučnike sa aluminijskom cijevi strukture 35 x 1,5 mm i čeličnim nogama 35 x 1,2 mm. Takve karakteristike svrstavaju ovaj stalak među mnajjačima i najstabilnijima na tržištu. Inovativni dizajn.

 
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Stalci i nosači

Artist cijena: 84,00 KM

Cijena: 111,00 KM
  Kliknite za više informacija     Bespeco BAG461KB
Torba za klavijature od 61 tipki. Odgovara za Korg Pa50 i Pa500.

 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Koferi i Torbe
Cijena: 75,00 KM
  Kliknite za više informacija     Bespeco BAG60AG torba za akustičnu gitaru
Torba za akustičnu gitaru izrađena od čvrstog i teško poderivog najlona 210. Ivice su gumirane i ojačane, gumeno dno.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Koferi i Torbe
Cijena: 30,00 KM
   
  Paiste   
.
  Black Alpha Rock Crash 17  
  Paiste Black Alpha Rock Crash 17  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Line 6  
.
  BackTrack gitarski snimač  
  Line 6 BackTrack gitarski snimač  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  TEAC  
.
  AR610  
  TEAC AR610  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  SL4220 Eurocom  
  Behringer SL4220 Eurocom  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Alesis  
.
  Coda  
  Alesis Coda  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  C2 Studio Condenser, dva uparena mikrofona  
  Behringer C2 Studio Condenser, dva uparena mikrofona  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sonitus  
.
  E-Filter refleksija  
  Sonitus E-Filter refleksija  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  Rage 258 TransTube  
  Peavey Rage 258 TransTube  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  Formula 602 Thin Crash 16  
  Paiste Formula 602 Thin Crash 16  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
ElectroVoice
Shure
Allen&Heath
Randall Amplifiers
Tanglewood
Peavey
Orange
Kurzweil Music Systems
Behringer
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com