Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  24.11.2015     11.11.2015     20.10.2015  
.
  NOVO u Artistu :: Stentor violine     NOVO! Jay Turser akustične gitare     Tannoy Basestation :: unapređenje TV zvuka  
 
z Stentor-a nam dolaze visoko-kvalitetne violine za sve klase muzičara od učenika/studenata do profesionalnih izvođača. Stentor violine su preporučene, jer ispunjavaju visoke zahtjeve učitelja i profesora. Stentor violine prate put studenta od njegovog samog početka, pa sve do profesionalnog nivoa. Svi instrumenti su građeni od kvalitetnog punog drveta, svim djelovima instrumenta posvećena je maksimalna pažnja. Rezultat je kvalitetan i pouzdan instrument koji ima odličan ton. U Artistu možete kupiti Stentor violine iz više cjenovnih klasa. Provjerite cijene i karakteristike svih modela u Artistu, niske PROMO CIJENE su vam specijalno naklonjene.
   
Jay Turser je od prvog pojavljivanja sa svojim modelima električnih gitara postavio nove standarde u BiH kod intrumenata u budžet klasi i ponudio kvalitet kakav prije nije bilo moguće ni zamisliti u toj cjenovnoj klasi. Sada se priča nastavlja i to kod akustičnih modela Jay Turser gitara. Akustične i ozvučene akustične gitare po vrlo niskim promo cijenama u Artistu. Četiri modela različitih karakteristika zadovoljiće svakog početnika ili hobi gitaristu.
   
Moćan, praktičan i sposoban da isporuči veliki ton na vaš flat TV sa minimalnim komplikacijama u povezivanju. Tannoy BaseStation One je postavio nova pravila kada je u pitanju kućna zabava vezana za TV. Ima 5 X veću snagu od većine današnjih televizora, a dizajniran je sa poznatom iskustvom Tannoy-a u konstrukciji zvučnika. BassStation One je jednostavno postavljen ispod TV-a na polici i veže se jednim audio kablom. Rezultat je bogat i veliki zvuk sa kristalno jasnim dijalogom, dubokim bass efektima, sa generalno bogatim i artikulisanim zvukom.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  03.10.2015     22.09.2015     16.09.2015  
.
  Super sniženje :: Tannoy Mercury V1i     NOVO! Shure MOTIV digitalni mikrofoni     PIRASTRO - žice za violinu i klasičnu gitaru  
 
Kombinacija dinamičnog zvuka sa dobrim detaljima su upakovani u elegantnu kutiju koja će se ukopiti u vaš dom. Mercury V1i je možda najpoželjniji HIFI zvučnik koji se trenutno nalazi na tržištu. V1i je jedan od najprodavanijih Hi-FI zvučnika globalno i nudi najbolji odnos cijene i kvaliteta. Dio su serije Mercury Vi koja je 5 generacija Hi Fi zvučnika koji imaju zadatak da donesu najbolji mogući ton u početnoj cjenovnoj klasi.
   
Kondenzatorski digitalni mikrofoni namjenjeni za kućno digitalno studijsko snimanje muzike, TV i radio reklama, video konferencija, za pod cast online emitovanje, za bilo koje snimanje glasa. Kompatibilani su sa iOS, Android, Mac i PC uređajima. Sadrži više DSP režima rada koji automatski podešavaju EQ, kompresiju i limiter za određeni izvor zvuka i okruženje, ugrađen monitoring za slušalice. Čvrsta metalna kućišta za dfugotrajnu upotrebu. U paketu su kablovi USB i Lightning.
   
Visoko kvalitetne orkestarske žice PIRASTRO Made in Germany. Tradicija jedne od najstarijih firmi (osnovana 1798.) u svijetu muzike je dostupna i u cjenovno pristupačnijim setovima. CHROMACOR daju čist i briljantan ton, punog volumena, lakog odziva. Žice su posebno dugotrajne. Čelično jezgro je namotano hromiranim čelikom koji je otporan na znoj sa prsta. Žice su također pogodne za električne violine. PIRAZZI koncertne žice za klasičnu gitaru. Ultra odziv, precizna kontrola dinamike. Dugi sustain, briljantan i pun ton. Bas žice su namotane srebro-bakar legurom. Normal i high tenzija.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Washburn Parallaxe PXS-100 AR FR WHM
PARALLAXE je nova generacija impresivnih modernih WASHBURN gitara sa korijenima u rock i metal muzici. Izuzetnog tona i vrhunske izrade, PARALLAXE čini instrument bez kompromisa, bez žrtvovanja kvaliteta zbog cijene. PXS-100 AR FR je prava moderna gitara spremna da zadovolji gitaristu tehničara koji od instrumenta traži bukvalno sve! Hi gain aktivne pikape, kvalitetan Floyd Rose, brz vrat, specijalno olakšan pristup i najvišim pragovima što je na ovoj gitari specijalno ponuđeno sa Stephen's Extended Cutaway sistemom. plus da izgleda sexy i mat bijelom finišu sa crnim harverom.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     AKAI APC20 Ableton kontroler
Profesionalni kontroler za Ableton! Dizajniran u suradnji sa firmom Ableton, programiran za žive nastupe, potpuno podesiv u svim funkcijama. "Clip Launch matrix" sa višebojnim svjetlećim interfejsom daje status dionice koja trenutno svira, nije potrebno mapiranje ("maping") - svaki potenciometar je već unaprijed mapiran, direktna hardware/software komunikacija za vizualni komunikacioni povrat na APC20, solidni profesionalni osjećaj s čvrstim metalnim kućištem i premium kontrolama. Dolazi s: Ableton Live Akai Professional APC Edition programom.

Cijena za poslednji komad 277,-


 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Recording (DAW) kontroleri
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 422,00 KM
  Kliknite za više informacija     AKAI MPD18
MIDI kontroler namjenjen produkciji i živim izvedbama.

Cijena za poslednji komad 145,- 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 244,00 KM
  Kliknite za više informacija     Alesis PercPad
PercPad omogućava vam dodavanje 4 drum pada i mogućnost još jednog kik-trigera vašem postojećem setu bubnjeva ili perkusija. Kompaktan je, jednostavno se uklapa u postojeće setove, jednostavan za upotrebu i sadrži zvukove koji su savršeni dodatak standardnim zvukovima bubnja.

Cijena za poslednji komad 145,-


 
Kategorija: Bubnjevi / Elektronski bubnjevi
Cijena: 222,00 KM
  Kliknite za više informacija     Alesis PerformancePad Pro
Profesionalni zvuk, stil i kontrola koja govori za sebe! Proširite svoj setup sa PerformancePadom Pro, ili ga koristite samostalno. 8-pad multi-perkusioni instrument sadrži preko 500 zvukova i trodjelni sequencer tako da sa njim možete raditi u "live" situacijama, stvarati loopove i sekvence, popratiti sebe, te dodatno "proširiti" bend.Za razliku od prošlog modela ovaj ima osvjetljen displej , mogućnost real-time podešavanja brzine ritam mašine i mogućnost sviranja tri različite opcije...bubanj-bas gitara i udaraljke...

Cijena za poslednji komad 387,-


 
Kategorija: Bubnjevi / Elektronski bubnjevi
Cijena: 588,00 KM
  Kliknite za više informacija     Alesis Performance Pad
Alesis Performance pad nam daje dobro izrađenu ritam mašinu, svirljivu i u isto vrijeme je laku za upotrebu, 8 padova posebne osjetljivosti i "Dynamic Articulation".

Cijena za poslednji komad 286,-


 
Kategorija: Bubnjevi / Elektronski bubnjevi
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Cijena: 477,00 KM
  Kliknite za više informacija     Alesis QX25
Preuzmite kontrolu nad bilo kojim delom vašeg muzičkog softvera sa ovim fenomenalni USB/MIDI kontroler klavijaturama. Preko standardne USB konekcije ovaj kontrolor dobija moć dok u isto vreme preko MIDI konekcije to može da pošalje na računar ili drugi hardver ili instrument. Poseduje i vrhunske padove, knob kontrolere, pitch korekciju i volumen kotrolu.

Cijena za posljednji komad 139,- 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
Cijena: 232,00 KM
  Kliknite za više informacija     Alesis M1 Active 520
Dvosistemski aktivni nearfield studijski monitor izuzetno atraktivne cijene!

Cijena za poslednji komad 369,-


 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 499,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Parallaxe PXM TR-20 TREVOR RABIN
PARALLAXE je nova generacija impresivnih modernih WASHBURN gitara sa korijenima u rock i metal muzici. Izuzetnog tona i vrhunske izrade, PARALLAXE čini instrument bez kompromisa, bez žrtvovanja kvaliteta zbog cijene. PXM TR-20 je specijalno iskrojen po nacrtu Trevora Rabina (najpoznatiji po grupi Yes). Prva impresija kada je uzmete u ruku je da je lagana, izrazito lagana. Full Access pristup visokim registrima na vratu kakav niste probali ni na jednoj drugoj gitari, prelijepi flame maple finiš sa dva Seymour Duncan SH1N / TB4 pikapa.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Behringer AX6220 Eurocom
Super štedljivo pojačalo male impedanse 2 x 1400W @ 2Ω (RMS) sa Ethernet/USB-kontrolom sofisticiranog DSP procesora.

 
Kategorija: Instalacije / Pojačala / Standardna Pojačala
Kategorija: Ozvučenje / Pojačala
Cijena: 1.199,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer AX6240 Eurocom
Dvokanalno profesionalno pojačalo koje velike snage, fleksibilnosti i kontrole unutar digitalnog pojačala. Ovaj model je optimazovan za zvučnike sa niskim otporom, hlađen sa ventilatorima i izrazito je efikasan. Odličan izbor za voditelje instalacija koji traže zvuk sa visokim performansama, te odličan reprodukcioni sistem namijenjen za najzahtjevnije aplikacije. Snaga: 1500W.

 
Kategorija: Instalacije / Pojačala / Standardna Pojačala
Kategorija: Ozvučenje / Pojačala
Cijena: 1.399,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure Shure BLX14RE/P31 headset pilot bežični sistem
PGA31 je pouzdan, a pristupačan bežični headset mikrofon za generalnu upotrebu kod govora i reprodukcije glada uživo. Kondezatorska kapsula sa kardioidnim polarnim šablonom. U sistemu se nalazi Shure PGA31 headset mikrofon, BLX4 wireless receiver jedne rekovske visine sa odvojivim antenama, BLX1 bodypack transmiter, set dodatakaza ugradnju u rack.


 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Headset
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Cijena: 899,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Parallaxe PXL10WA
PARALLAXE je nova generacija impresivnih modernih WASHBURN gitara sa korijenima u rock i metal muzici. Izuzetnog tona i vrhunske izrade, PARALLAXE čini instrument bez kompromisa, bez žrtvovanja kvaliteta zbog cijene. PXL10 je gitara izuzetno čvrsta zbog set neck vrata, a građena je od komada kvalitetnog mahagonija. Beskrajnog je sustaina zbog strings through opcije postavljanja žica i tune o matic bridge-a. Kao stvorena je za najžešće rifove i lude bending-e. Ebony fretboard na koji su precizno postavljeni super jumbo pragovi i Parallaxe umetak na 12-tom polju daje osjećaj prestiža i vrat je izuzetno precizan. Seymour Duncan SH2/SH4 pikapi dodaju finalni "dodir" na Parallaxe PXL10 koji je gitara za poželjeti kod svih profila gitarista i mladih početnika i iskusnih, tehničara, profesionalaca.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     Sonor Cajon Baterita
"Baterita" je serija specijalnih Cajona dizajniranih za perkusioniste koji žele manji instrument ali bez gubitka volumena. Finiširani su sa super kvalitetnim furnirom u boji koji je poznat iz Sonorove najviše klase bubnjeva “SQ2”

 
Kategorija: Bubnjevi / Udaraljke

Artist cijena: 387,00 KM

Cijena: 425,00 KM
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath QU-24
Qu serija su kompaktne digitalne miksete, koje dižu ovu klasu mikseta na novi nivo, inovativnim dizajnom, funcionalnošću i lakoćom rada, što sve zajedno pruža korisniku vrhunsko profesionalno iskustvo kod miksanja. QU serija ima nevjerovatnu paletu funkcija, koje očekujete od
vrhunskih digitalnih konzola, sa ugrađenim
tehnologijama koje su se prvi put pojavile na GLD i iLive digitalnim miksetama: AnalogiQ
predpojačala, touch display, automatizovani fader-i, ILiveFX sekcija sa vrhunskim emulacijama legendarnih klasičnih reverba, gated reverb-a, delay-a, modulacijama itd, nevjerovatna
procesorska snaga (10 DSP ARM jezgri ), Qu-Pad iPad aplikacija za potpunu bežičnu kontrolu
funkcija preko IPad-a, mogućnost povezivanja sa AR2412 stage box-om i ME personalnim monitoring sistemom, ugrađena USB audio karta za višekanalno snimanje (uparen na Mac OS X sistem, plug n play), integrisani USB multitrack snimač, QU-Drive funcija sa 18 kanala u 48kHz 24bit za snimanje i reprodukciju na ili iz USB hard disk-a (bez upotrebe kompjutera !!!),
RTA sa Peak Band indikacijom, ekstremno brzo pristupanje svim kontrolama, odličan dizajn i izrada od Zintec čelika i još mnogo toga.Bilo da
prelazite sa analognog miksera na digitalni ili želi podići kvalitet rada u ovoj klasi digitalnih mikseta, Qu serija je perfektno riješenje.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)

Artist cijena: 4944,00 KM

Cijena: 6.395,00 KM
   
  Rode Microphones   
.
  S1 mikrofon  
  Rode S1 mikrofon  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  Classic 30  
  Peavey Classic 30  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  2002 Medium Hi hat 13  
  Paiste 2002 Medium Hi hat 13  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Korg  
.
  nanoPAD  
  Korg nanoPAD  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  PV6  
  Peavey PV6  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Elation  
.
  Elar Expar+daljinac  
  Elation Elar Expar+daljinac  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  EVM 12L Black Label zvučnik  
  ElectroVoice EVM 12L Black Label zvučnik  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Stanton  
.
  T.62 gramofon  
  Stanton T.62 gramofon  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Godin  
.
  Simon&Patrick Showcase CW flame maple  
  Godin Simon&Patrick Showcase  CW flame maple  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com