Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  16.04.2015     13.04.2015     30.03.2015  
.
  Noviteti iz Alesis :: dva mini USB audio interfejsa     TC Electronic :: nove gitarske pedale     Shure KSM9 daljinac sa QLXD sistemom.  
 
Dva noviteta iz Alesisa. USB interfejsi namjenjeni project kućnim i mobilnim studijima. Bez obzira na njihove dimenzije i cijenu, iO HUB USB i CORE1 USB će vam omogućiti da zabilježite visoko kvalitetan audio na računar. Oba rade sa PC, Mac, ali i iPad i Phone uređajima i na najbolji mogući način će vas podržati u vašim muzičkim poduhvatima. Požurite! Vremenski ograničene PROMO cijene u Artistu.
   
TC Electronic gitarske pedale su omiljene među najpoznatijim svjetskim gitaristima. I to ne samo za slikanje i foliranje, već ih zapravo možete vidjeti u njihovim pedalboardovima. TC nije stao sa inovacijama tako da vam predstavljamo 4 nove pedale u ponudi Artist-a. Polytune2 mini, Trinity T2, The Dreamscape John Petruccija i Alter Ego2. Sve 4 pedale po promo cijenama u Artistu.
   
KSM9 je premium vokalni mikrofon koji glas kupi sa najvećom finoćom, bogat detaljima, nepromjenjene artikulacije, jednom riječju tačne vokalne reprodukcije za žive nastupe. Shure KSM 9 predstavlja apsolutno superioran vokalni mikrofon za profesionalce. KSM9 QLXD je idealan za sve aplikacije koje zahtjevaju visoko-kvalitetan i pouzdan bežični sistem za reprodukciju glasa u na koncertima na otorenom, u dvoranama, klubovima, prezentacijama, vjerskim objektima.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  27.03.2015     27.03.2015     10.03.2015  
.
  Novi Washburn Jumbo modeli :: WJ7 ozvučeni i neozvučeni     TC Electronic DITTO MIC looper za mikrofon     Cijene za posljednje komade u Artistu  
 
Washburn Harvest serija se proslavila sa WD7 gitarama dreadnought koje su dalne mnogo kvaliteta i zvuka u nižem cjenovnom rangu. Tradicija se nastavlja i novi Jumbo modeli WJ7 ozvučeni i neozvučeni će obradovati ljubitelje velikog tijela jer ne moraju da se odriču velikih novčanih iznosa kako bi dobili plemenit instrument. Promo cijene za prve komade u Artistu..
   
Put od ideje do djela u samo par koraka. Jedan dugmić, dva dugmića, jednostavnije i brže ne može biti. Superioran 24-bit zvuk bez kompresije i gubitaka, beskonačno nasnimavanje na loop maksimalne dužine 5 minuta. Sa Undo i Redo opcijama, Ditto Mic looper je super inspirativna pomoć u kreaciji vaših višeglasnih melodja. Vokal, ozvučeni instrumenti kontrabas, trube, perkusije... otkrijte sam šta sve još. Promo cijena u Artistu.
   
Za sve vas lovce na najbolje dilove kreirali smo specijalnu kategoriju u našoj trgovini. Cijene za posljednje komade je kategorija za vas koji niste žurili sa kupovinom čekajući pravu cijenu, ali sada morate požuriti sa odlukom jer su u pitanju Posljednji komadi. Posljednja prilika da kupite komade opreme koji imaju znatno nižu cijenu od uobičajenih sniženja i akcija.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     DR LMR5-45 Hi-Beams
DR MR5-45 Hi-Beams Stainless Steel Medium Gauge 5-String Set

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Žice / Žice za bas gitaru
Cijena: 79,00 KM
  Kliknite za više informacija     HK Audio M20 distancer stalak sub/satelit, 1 komad
Podesiva šipka distancer za postavljanje satelita na subove. Podesiva visina sa zaključavanjem na željenoj poziciji. Super jaki čelik drži kutije i do 40kg. Podesiva od 90cm-150cm visine. Masa stalka 2,3kg. Cijena je za par (2kom)

 
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Stalci i nosači
Cijena: 70,00 KM
  Kliknite za više informacija     AKG K44
Profesionalne slučalice namjenjene za studio i Home Recording.

 
Kategorija: Studio & Recording / Slušalice i pojačala za slušalice / Slušalice
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI slušalice i pribor
Cijena: 88,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice EKX-18SP aktivni subwoofer
EKX je najnovija serija portabl zvučnih Electro-Voice kutija u kojoj su iskombinovani dosadašnja EV iskustva za tonski kvalitet i pouzdanost sa najmodernijom tehnologijom. EKX-18SP je aktivna subwoofer kutija pogodna za pokrivanje svih scenarija kao što su svirke bendova, DJ-eva, klubske instalacije, razne priredbe i okupljanja koja zahtjevaju profesionalni kvalitetan i upečatljiv ton. EKX-12P ima 18" woofer, 1500 W Class D pojačalo koje je u stanju da isporučuje 134dB max SPL. Frekvencijski opseg (-10 DB) 35 Hz - 180Hz. Masa 33kg.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Cijena: 2.125,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice EKX-12P aktivna zvučna kutija
EKX je najnovija serija portabl zvučnih Electro-Voice kutija u kojoj su iskombinovani dosadašnja EV iskustva za tonski kvalitet i pouzdanost sa najmodernijom tehnologijom. EKX je pogodan je za pokrivanje svih scenarija kao što su svirke bendova, DJ-eva, klubske instalacije, razne priredbe i okupljanja koja zahtjevaju kvalitetan i upečatljiv ton. EKX-12P ima 12" woofer, Class D pojačalo 1500 W koje je u stanju da isporučuje 132dB max SPL. Frekvencijski opseg (-10 DB) 50 Hz - 20 kHz. Masa 19kg.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Cijena: 1.688,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice EKX-15P aktivna zvučna kutija
EKX je najnovija serija portabl zvučnih Electro-Voice kutija u kojoj su iskombinovani dosadašnja EV iskustva za tonski kvalitet i pouzdanost sa najmodernijom tehnologijom. EKX je pogodan je za pokrivanje svih scenarija kao što su svirke bendova, DJ-eva, klubske instalacije, razne priredbe i okupljanja koja zahtjevaju kvalitetan i upečatljiv ton. EKX-12P ima 15" woofer, DH-1M 1" titanium visokotonac, Class D pojačalo 1500 W koje je u stanju da isporučuje 134dB max SPL. Frekvencijski opseg (-10 DB) 48 Hz - 20 kHz. Masa 24kg.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Cijena: 1.920,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice EKX-18S pasivni subwoofer
EKX je najnovija serija portabl zvučnih Electro-Voice kutija u kojoj su iskombinovani dosadašnja EV iskustva za tonski kvalitet i pouzdanost sa najmodernijom tehnologijom. EKX-18S je subwoofer kutija pogodna za pokrivanje svih scenarija kao što su svirke bendova, DJ-eva, klubske instalacije, razne priredbe i okupljanja koja zahtjevaju kvalitetan i upečatljiv ton. EKX-18S ima 18" woofer, 400W RMS snage, 31kg masu.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne
Cijena: 1.477,00 KM
  Kliknite za više informacija     Godin ACS SA Slim Black Pearl
Ova gitara zbog tankog tijela i vrata je namjenjena gitaristima koji žele lak prelazak sa sviranja na metalnim žicama na najlonske.Urađena u već legendarnom Multiac dizajnu, sa ACS serijom će te dobiti samo uživanje u sviranju i perfektnu gitaru i za največe bine. Pored vrhunske izrade i zvuka, tu je i 13 pinski konektor za Roland gitarske sintove.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Cijena: 2.595,00 KM
  Kliknite za više informacija     Godin ACS SA Slim Natural SG
Ova gitara zbog tankog tijela i vrata je namjenjena gitaristima koji žele lak prelazak sa sviranja na metalnim žicama na najlonske.Urađena u već legendarnom Multiac dizajnu, sa ACS serijom će te dobiti samo uživanje u sviranju i perfektnu gitaru i za največe bine. Pored vrhunske izrade i zvuka, tu je i 13 pinski konektor za Roland gitarske sintove.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Cijena: 2.435,00 KM
  Kliknite za više informacija     Godin ACS SA Koa
ACS serija je izmiksala koncept klasične gitare sa najlonskim žicama i solid body gitare. Neponovljivo udoban vrat će vam omogućiti da odsvirate sve one elemente koji vam padnu na pamet. Specifičan dizajn gitaru oslobađa od feedbacka i zapravo je možete koristiti i u izuzetno glasnim uslovima na bini. Ne postoji ništa slično ovoj gitari! Vizuelni efekat Koe je magičan.


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Cijena: 2.495,00 KM
  Kliknite za više informacija     Godin ACS SA Natural SG
ACS serija je izmiksala koncept klasične gitare sa najlonskim žicama i solid body gitare. Neponovljivo udoban vrat će vam omogućiti da odsvirate sve one elemente koji vam padnu na pamet. Specifičan dizajn gitaru oslobađa od feedbacka i zapravo je možete koristiti i u izuzetno glasnim uslovima na bini. Ne postoji ništa slično ovoj gitari!

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Cijena: 2.330,00 KM
  Kliknite za više informacija     Godin ACS SA Black Pearl HG
Gitara iz "Multiacs" serije s najlon žicama dizajnirana da zadovolji potrebe modernih izvođenja i profesionalnog snimanja.


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Cijena: 2.495,00 KM
  Kliknite za više informacija     RCF ART 315A
ART 315-A je odličan izbor za živu svirku i kada od sistema očekujete full range sa jakim basom i definisanim visokim.15” woofer isporučuje utegnut bass brzu i preciznu reprodukciju midbass frekvencija, dok 1” driver nudi otvoren i prirodan midrange i izuzetno preciznu reprodukciju visokih frekvencija.

Cijena za poslednji komad 888,-


 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 1.292,00 KM
  Kliknite za više informacija     Mackie SRM1801
SRM1801 je aktivni subwoofer koji bez problema isporučuje moćnih 500W RMS (1000W peak) preko Class-D pojačala u laganoj kutiji manjih dimenzija za lakše rukovanje i transport. 18" zvučnik sa 3" namotajem. Dupli ulaz/izlaz sa rezanjem frekvencije za satelite na 125Hz. 35Hz-150Hz.

Cijena za poslednji komad 1111,-


 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 2.222,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure PGA58 XLR vokalni mikrofon
Cardioid dinamički vokalni mikrofon PGA58 isporučuje fini zvuk za glavne i prateće vokale, idealan izbor za sve koje hoće legendarni Shure kvalitet sa pristupačnom cijenom. Ugrađen prekidač, isporučuje se sa XLR kablom 4,5m, torbicom, držačem za mikrofon.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Cijena: 153,00 KM
   
  Shure   
.
  SRH 240A  
  Shure SRH 240A  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  AMerican DJ  
.
  Light Saver  
  American DJ Light Saver  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  Formula 602 Thin Crash 16  
  Paiste Formula 602 Thin Crash 16  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Washburn Guitars  
.
  Idol WIN14  
  Washburn Idol WIN14  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  D Addario  
.
  EJ-15 Phosphor Bronze Extra Light  
  D Addario EJ-15 Phosphor Bronze Extra Light  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  Cirrus™ Bass String 4XL  
  Peavey Cirrus™ Bass String 4XL  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  RX 1202FX Eurorack  
  Behringer RX 1202FX Eurorack  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Dynacord  
.
  D 12-3  
  Dynacord D 12-3  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Hughes&Kettner  
.
  Tubemeister18 head  
  Hughes&Kettner Tubemeister18 head  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
ElectroVoice
Shure
Allen&Heath
Randall Amplifiers
Tanglewood
Peavey
Orange
Kurzweil Music Systems
Behringer
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com