Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Posljednji komadi i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  20.06.2016     07.06.2016     24.05.2016  
.
  Adam Audio AX-serija studijskih monitora     Behringer X32 digitalne konzole ARTIST najniže cijene     Novi DJ kontroler :: American Audio VMS5 MIDI DJ kontroler  
 
AX-serija ADAM Audio studijskih monitora nudi široki raspon modela aktivnih monitora za razne aplikacije od monitoringa u reportažnim kolima i radio stanicama, do naprednih kućnih ili profesionalnih studijskih soba. Njihov odličan odnos cijene i performansi čini ih možda i najpoželjijim studijskim monitorima za korisnike koji prelaze na viši, napredniji nivo rada. Niske cijene u Artistu.
   
Behringer je super poznat po proizvodima koji za male novce omogućavaju rad u svijetu profesionalaca muzičara ili tonaca i producenata. Sada već legendarna, X32 serija digitalnih miks konzola je napravila revoluciju u svijetu profesionalnog live miksanja i Behringer dovela na listu opreme profesionalaca koji se bave visokom produkcijom. U cjenovnoj klasi X32 ne postoji alternativa koja daje iste ili bar približne karakteristike, Behringer je u ovom segmentu suvereni vladar tržišta. NOVE NISKE CIJENE U ARTISTU, KLIKNI!
   
6 kanalni stand alone MIDI kontroler sa 2 Phono, 4 linijska, 4 USB i 2 mikrofonska ulaza. VMS5 je od početka dizajniran kako bi postao napredan "all in one" kontroler čvrst i pouzdan za bogatim analognim i digitalnim input/output opcijama. Pro karakteristike poput inno-fader sa curve control i assign i reverse opcijama, XLR master balansirani izlaz. VMS 5 ima 62 dodjeljiva MIDI dugmića i prekidača, dual ploče sa rezolucijom od 2000 tački za precizan scratch, dual MIDI kontrole na svim dugmićima i prekidačima, 5 fader kontrola, dva 10-bit pitch slidera, i multi-funkcionalni roto pretraživač sa dugmićima od 4 funkcije.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  19.05.2016     11.05.2016     05.05.2016  
.
  M-Audio CODE :: Nova serija MIDI klavijatura/kontrolera sa X/Y padom     Seagull MADE IN CANADA novi PREMIUM modeli u ponudi     Steve Clayton USA :: trzalice za svačiji ukus  
 
Nova sesrija M-Audio kontrolera CODE je sasvim zadovoljavajući dodatak na njihovu uvijek uzbudljivu listu MIDI klavijatura/kontrolera. Pored 16 osvjetljenih padova koji su česti na sličnim kontrolerima, apsolutno nov dodatak je X/Y pad koji se može konfigurisati da radi kao MIDI kontrola parametara softvera, ili za generisanje nota ili kao kontrola miša na računaru. Dva modela na sniženim Artist PROMO cijenama Code 25 i Code 49, Promo cijena je vremenski ograničena na najbrže kupce.
   

Još od davne 1982. Seagull gitare se proizvode u Kanadi u oblasti Quebeca koje je prestonica Kanadskih graditelja akustičnih instrumenata. Selo La Patrie broji tek blizu 500 stanovnika, a polovica su predani graditelji gitara. Nova dva modela u ponudi, Artist Studio Concert i Maritime SWS BURNT UMBER su premium instrumenti koji najbolje predstavljaju predanost Seagulla koji već četvrt vijeka oduševljava gitariste širom planete. Seagull gitare MADE IN KANADA od glave do pete, sa ponosom.
   
Steve Clayton Inc. od 1979 proizvodi trzalice za sve svrste gitarista. Od klasičnih PVC trzalica pa sve do egzotičnih od cinka ZZink ili čak organskih NuTone koje oponašaju najpoželjniji, ali zabranjen kornjačin oklop. Razni materijali, oblik i tvrdoća za zvuk i osjećaj po svačijem ukusu. Probajte razne tipove, otkrijte koliko trzalica pored toga što treba da odgovara vešem stilu okidanja žice može i da generalno mnogo utiče na ton gitare.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Numark PT01 Touring USB gramofon sa baterijonm i zvučnicima
Klasični dizajn gramofona u koferu. 3 brzine 33⅓, 45, i 78 rpm. Stereo linijski RCA (činč) izlaz, ugrađena punjiva baterija koja može napajati gramafon do 4 sata, ugrađeni zvučnici, USB kabl i 45 rpm adapter u paketu, kompatibilan sa Mac i Windows.

 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI komponente
Cijena: 195,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus AudioBox 1818 VSL
Presonus nas je davno oduševio i kupio svojim zvukom i procesingom i to smo svi čuli na popularnim StudoLive digitalnim mikserima. AudioBox 1818VSL, kao i njegova manja braća 22VSL, 44VSL, uz pomoć CPU snage vašeg računara i PreSonus Virtual StudioLive™ (VSL) softvera, daje reverb i delay efekte i istu Fat Channel kompresiju, limiter, semi-parametrički EQ, i high-pass filter, kao i na PreSonus StudioLive™ 16.0.2 digitalnim mikserima— sve sa nečujnom latencijom. Od sada možete slušati i snimati sa ili bez dinamike, procesinga i ekvalizacije u realnom vremenu.

 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB

Artist cijena: 769,00 KM

Cijena: 1.210,00 KM
  Kliknite za više informacija     DigiTech Scott Ian Black-13
Signature pedala s zvukovima legendarnog Ian Scott-a (Antrax). DigiTech® Production Modeling™ predstavlja rukom Scott Ian-a potpisanih 7 potpuno različitih tonova: Legandarni Scott Ian svira "hardcore punk" ton poznat iz dana S.O.D. Sadrži i LIVE zvukove s Anthrax-ovih albuma.

Cijena za poslednji komad 88,- 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarske pedale
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 215,00 KM
  Kliknite za više informacija     DigiTech RP500 Multi efekt sistem sa USB interfejsom
RP500 je nepredni gitarski sistem koji daje obimne gitarske opcije efekata i modeliranja gitarskog tona. RP500 raspolaže i USB interfejsom za snimanje muzike u kućnom studiju. 50 klasičnih pojačala sa 25 kabineta, 125 efekata, 100 fabričkih postavki (preseta) plus 100 korisničkih, USB snimanje, editing, streaming.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori

Artist cijena: 383,00 KM

Cijena: 599,00 KM
  Kliknite za više informacija     American Audio ELS GO 8BT aktivna kutija/mikser/USB/Bluetooth
Aktivna dvosistemska zvučna kutija sa punjivom baterijom koja omogućava rad na terenu gdje nema mogućnost napajanja iz mreže. Integrisani 3-kanalni mikser plus USB dock, SD card dock, Bluetooth, pleyer sa displejom i dugmićima za kontorolu muzike. ugrađen echo efekat. 8" zvučnik, snage RMS 100W. Do 6 sati rada na bateriju sa jednim punjenjem (zavisi od glasnoće). Masa 8 kg.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 433,00 KM

Cijena: 490,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer EUROPORT MPA40BT
Portabl svestrani 40-W PA sistem sa bluetooth konekcijom i radom na ugrađenu bateriju. Izuzetno je lagan 8,2 kg zahvaljujući Class-D pojačalu, a baterija može da drži do 12 sati rada. 2 x mikrofonki ulaz (kombo XLR/džek), 1 x RCA (činč) stereo aux, spreman za wireless behringer mikrofonski sistem, EQ bass, treble, led indikator baterije.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne

Artist cijena: 387,00 KM

Cijena: 499,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynacord D 12-3
Trosistemska razglasna zvučna kutija iz D-Lite serije sa 12” basom, DND 6120 neodimijumskim srednjetoncem i 1” visokotoncem, snage 350W RMS. Zbog specifičnog dizajna D12-3 ispunjava česte zahtjeve korisnika koji trebaju laganu, ali ekstremno robusnu profesionalnu 12" trosistemsku plastičnu kutiju visokih performansi za upotrebu kod instalacija ili manjih događaja gdje trebate profesionalan ton.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne

Artist cijena: 1550,00 KM

Cijena: 2.020,00 KM
  Kliknite za više informacija     Numark NV
NV ima integrisana 2 displeja, što vam omogućuje fokusiranje na muziku i rad, a ne na računar. Full color, 1:1 vizualizacija u realnom vremenu Serato DJsoftver-a Inteligentne kontrole EQ, filtera i efekata, koje se aktiviraju na dodir a tu su i potpuno novi parametri za kontrolu EQ, filtera i efekata te 16 trigger kontrola sa pozadinskim RGB osvjetljenjem. „Plug & play“ konfiguracija sa Serato DJ software-om ,kontrola za 4 deck-a za Serato DJ i 10 različitih načina kontrolisanja pad trigger-a (kontrola samplova, cue, loop-ova, slicer itd...). Dolazi sa Toolroom Records Remix Packs software-om.

Cijena za poslednji komad 1111,- 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 1.795,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tokai LS90Q TS Made in Japan
"Made in JAPAN!" Električna gitara Les Paul oblika proizvedena u Japanu gdje se pazilo na svaki detalj od strane majstora koji znaju svoj posao. Tjelo gitare je uglavnom napravljeno od mahagonija, a vrat je napravljen također od mahagonija. Glavna karakteristika ovog instrumenta je veliki prirodni sustain koji se i očekuje gitare LP oblika. Što se tiće magneta, ovaj model je opremljen sa dva PAF MK2 pickupa koji su proizvedeni u Japanu te su specijalno motani da se dobije autentični vintage rock zvuk.

Cijena za poslednji komad 1595,- 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 2.292,00 KM
  Kliknite za više informacija     Parker PDF60X
Parker uvijek oduševljava briljantnošću i inovativnošću u konstruisanju gitara. Model PDF sa radial neck joint ima bolji transfer tona sa vrata na tijelo. Proširena glava ima više snage tako da je profil vrata na PDF manji nego ikada. Gornji rog tijela plago podignut prema gore za razliku od standardnog Fly-a. Na ovom komadu stop tail završetak bez tremolo sistema za masu gitarista koji ga zapravo no ne žele na instrumentu, Grover mašinice.

Cijena za poslednji komad 555,- 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 977,00 KM
  Kliknite za više informacija     Ibanez GRG 270 - bkn
Vaša ulaznica u svijet heavy rifova!Ekonomik model iz RG serije. Floyd + HSH konfiguracija pickupa po prihvatljivoj cijeni.

Cijena za poslednji komad 494,- 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 625,00 KM
  Kliknite za više informacija     Parker PDF60
Kao što su to bili i ranije, Parker nastavlja sa briljantnošću i inovativnošću u konstruisanju gitara. Novi PDF sa radial neck joint ima bolji transfer tona sa vrata na tijelo. Nova proširena glava ima ima više snage tako da je profil vrata ovaj put manji. Gornji rog podignut prema gore, za sve vas koji ste okretali glavu od starog Fly-a. Parker vibrato sistem , locking mašinice...

Cijena za poslednji komad 755,- 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: Posljednji komadi i Artist paketi / Posljednji komadi
Cijena: 1.177,00 KM
  Kliknite za više informacija     Jay Turser električna gitara JT-220
Vintage stil, single cutaway tijelo od pune jove - Alder - konturisan top, set neck, rosewood prstohvat, 2 humbucker magneta… Treba li objašnjavati za kakvu svirku je ova gitara? Perfektna za početnike i “povremene” svirače koji tu i tamo imaju neku probu, svirku sa ekipom.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 297,00 KM

Cijena: 444,00 KM
  Kliknite za više informacija     Jay Turser električna gitara JT-50
Čistokrvna rock and roll gitara. Nema dalje. Vitko tijelo, fini vrat, hambakeri ... ova gitara je izvrsan početak mladog gitariste. I svi hobi gitaristi, evo vam gitara za održavanje kondicije.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 297,00 KM

Cijena: 444,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tanglewood Discovery Classical DBT44 klasična gitara
Klasična školska gitara 4/4 veličine. Kvalitetna izrada od smreke i lipe nam je dala gitaru koja se može ugurati među konkurenciju mnogo skupljih gitara.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Klasične gitare

Artist cijena: 139,00 KM

Cijena: 174,00 KM
   
  ElectroVoice   
.
  SB2A  
  ElectroVoice SB2A  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Allen&Heath  
.
  ZED12FX  
  Allen&Heath ZED12FX  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Washburn Guitars  
.
  T24  
  Washburn T24  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  U-Control UMA25S  
  Behringer U-Control UMA25S  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Yamaha  
.
  PSR S650  
  Yamaha PSR S650  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  Alpha China 18  
  Paiste Alpha China 18  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  HIsys H18 Sub aktivna  
  Peavey HIsys H18 Sub aktivna  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  TC Helicon  
.
  VoiceLive 3  
  TC Helicon VoiceLive 3  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  B815 NEO Eurolive  
  Behringer B815 NEO  Eurolive  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com