Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  17.07.2014     04.07.2014     19.06.2014  
.
  KV2 :: profesionalna rješenja za live zvuk JK2 stereo DI box     POKLANJAMO TC Electronic Level Pilot kontroler uz svaki par Tannoy Reveal monitora     Allen&Heath QU serija digitalnih mikseta. Promo cijene!  
 
Od firme KV2 do sada smo navilki da komentarišemo njihove superiorne PA sisteme, zvučne kutije, pojačala, monitore. Sada smo sišli sa trusova i stalaka i zavirili smo šta se to sve nalazi na jednoj KV2 bini koja za cilj ima očuvanje integriteta audio signala od instrumenta pa sve do publike. Pronašli smo JK2 je profesionalni stereo DI box i line driver za live izvođenje ali studijsko snimanje i fiksne instalacije. Izuzetno malog šuma i visoke definicije audio signala. Muzičari, rentalci, obratite pažnju.
   
Evo još jedne super vijesti za buduće vlasnike Tannoy Reveal monitora. Uz svaki par Reveal monitora poklanjamo TC Electronic Level Pilot kontroler. Vriednost poklona je 169,- KM A KOLIČINE SU OGRANIČENE!!! Nova Tannoy Reveal serija - promo cijene u Artistu Od kompakt rješenja za mini kućni i mobilni, pa sve do moćnog monitora koji obožava da ga gurate do maksimuma. Premium tonske
karakteristike u svim muzičkim žanrovima. Tannoy ponovo oduševljava recenzente i posebno impresionira u donjim lagama. Kao i ranije, Reveal skoro da i nema konkurente u svojoj
cjenovnoj klasi.
   
Qu serija su kompaktne digitalne miksete, koje dižu ovu klasu mikseta na novi nivo, inovativnim dizajnom, funcionalnošću i lakoćom rada, što sve zajedno pruža korisniku vrhunsko profesionalno iskustvo kod miksanja. Inovativan dizajn i izuzetna funkcionalnost su stvorili uslove da radite u super-profesionalnom okruženju. QU- od prvog dodira daje utisak da stojite ispred digitalne konzole najviše klase koja objedinjuje tehnologije razvijene na GLD i iLive sistemima.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  12.06.2014     11.06.2014     04.06.2014  
.
  Allen&Heath GLD i Electro-Voice na FIFA World Cup 2014     Ketron MIDJ PRO - MIDI aranžer i media plejer nove generacije     Sonor noviteti u Artistu :: Cajon i Special Edition umanjeni bubnjevi  
 
Lociran u Rio de Ženeiru sa kapacitetom od 78000 mjesta, Marakana je bez dvojbe jedan od najpoznatijih svjetskih stadiona. Bio je zatvoren 3 godine zbog renoviranja i pripreme za FIFA World Cup utakmice, računajući i finalnu utakmicu prvenstva. Allen & Heath GLD-80 mikser konzola se nalazi u srcu Electro-Voice audio sistema. Povezana sa Dante mrežnom kartom, GLD-80 konzola kontroliše audio distribuciju preko optičkih fiber kablova.
   
KETRON MIDJPRO je novi profesionalni plejer, sa modernim multimedijalnim čitanjem MIDI, WAV, MP3, MP4, JPG, Pics, Karaoke i DVI formata ekranom osjetljivim na dodir, zvučnom karticom sa hi-kvalitetom zvuka i Multi Efects procesorom , Aranžerom, Drum Grooves dionicama, priključkom za mikrofon i gitaru , Vokalistom, Juke boxe-om, mogućnošću HD snimanja, naprednim USB i SD Card portovima.
   

Stigli su dugo očekivani Sonor Cajoni. Pored modela koje smo imali i ranije Listado, Tineo dobili smo i neke nove modele poput Baterita i Grande Ola. Također su stigli novi Sonor Special Edition umanjeni bubnjevi za bubnjare koji pate od nedostatka prostora u automobilu, stanu, vježbaoni, pa i na bini, a ne žele da se odreknu velikog tona.
Super niske Artist i Promo cijene.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Sonor S Classix Stage 1 BlueOyster
Nova serija bubnjeva namjenjena profesionalnim bubnjarima, dizajnirana u stilu čuvenih Sonor bubnjeva iz 60-tih i 70-tih godina prošlog vijeka.Moderne opcije i tehnologija izrade uz odličan retro dizajn dobitna su kombinacija - tako da je ovo ubrzo postala najprodavanija serija Sonor bubnjeva širom Evrope

 
Kategorija: Bubnjevi / Akustični bubnjevi
Kategorija: Poslednji komad / Posljednji komad

Artist cijena: 2872,00 KM

Cijena: 4.149,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer EPA40
Ultrakompaktni prenosni PA sistem sa snagom 40 Watt-i. Vrlo pogodan za ulične svirače, govornike, zbog nezavisnog napajanja, prenosivosti i fleksibilnosti. Ugrađena baterija koja traje do 8h (punjenje traje 4h). Paket dolazi sa Behringer XM1800S mikrofonom, kablom i mic stand adapterom.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Power" miksete
Cijena: 249,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST Paket 5
Showcase serija je "top of the line" Simon&Patrick kompanije. Vrhunski izrađena u posebnom, ,izoliranom akustičnom studiju gdje svaka gitara može biti individualno i precizno izrađena i testirana od strane najboljih majstora u ovom poslu. Samo najbolje drvo (rosewood strane i lieđa, smreka gornja ploča) je korišteno kod izrade ovih komada, sa izuzetnom pažnjom da i estetski i tonski zadovolji sve kriterijume i opravda klasu u kojoj pripada. Svaka Simon & Patrick Showcase gitara dolazi sa TRIC koferom i sa ugrađenom Fishman Matrix Infinity elektronikom tako da i na svirkama imate vrhunski zvuk. Ovo je jedna od rijetkih gitara koja ravnopravno stoji pored duplo skupljih komada. Naravno, sa ponosom napravljena u Kanadi.


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Kategorija: Poslednji komad / Artist Paketi

Artist cijena: 2222,00 KM

Cijena: 2.648,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST Paket 4
Paket za sve vas koji ne želite nikakav kompromis u kvaliteti izrade i i kvaliteti tona. Impresivni CMS600 u paketu sa super popularnim D12-3A TROSISTEMSKIM kutijama po cijeni niskoj kao nikada do sada.

 
Kategorija: Poslednji komad / Artist Paketi

Artist cijena: 4444,00 KM

Cijena: 5.253,00 KM
  Kliknite za više informacija     Eden WT550 Traveler
Vrhunsko bas pojačalo snage sa cijevnim predpojačalom i 5-pojasnim parametarskim ekvilajzerom.
Cijena za poslednji komad!!! 1111 KM

PRODANO 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Bas Glave
Kategorija: Poslednji komad / Posljednji komad
Cijena: 1.555,00 KM
  Kliknite za više informacija     Fujigen EOS-AL M Expert Odyssey Alder
Nepobjediv clean i dinamika! A opet, kad vam treba da reži, humbucker je tu za savršen solo.Kad na to dodate perfektnu izradu i činjenicu da je lagana, dobijete gitaru za profesionalca koji hoće sve od instrumenta, za sate i sate čistog uživanja. Prava radna gitara za studio i live, sa velikim pečatom Fujigen kvaliteta, made in Japan.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 2111,00 KM

Cijena: 2.563,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ETX-35P
Aktivna trosistemska zvučna kutija sa 15” basom +6,5”srednjim +1,25” visokotoncem sa velikom snagom od 2000Wati RMS.
Nova Electro Voice ETX serija aktivnih zvučnika je urađena na temelju 85-godišnjeg iskustva i inovacija Electro Voice audio inžinjeringa, te predstavljaju najnaprednije profesionalne aktivne zvučnike u svojoj klasi. Pored sjajne izrade od drveta i perfektnog, nenametljivog dizajna,unutar svake kutije se nalazi niz jedinstvenih novih
riješenja, kombinujući inteligentnu tehnologiju class D pojačala, FIR-Drive DSP procesinga i najkvalitetnijih zvučničkih komponenti sa inovativnim industrijskim dizajnom za perfektne rezultate u svim aplikacijama, počev od živih svirki, preko DJ nastupa pa sve do zahtjevnih klubskih instalacija. Naravno, pored standardnih testiranja, ETX serija je prošla specijalnu 1000-satnu torturu od strane EV inžinjera, tako da pouzdanost i kvalitet izrade ne smije ni u jednom momentu biti upitan, i sa razlogom nosi etiketu: dizajnirana,
projektovana, testirana i sastavljena za
ultimativnu pouzdanost od strane Electro Voice u USA. Upoznajte novog lidera u svijetu aktivnih zvučnika-EV ETXserija.


 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 2999,00 KM

Cijena: 3.445,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynacord Vertical Array 218
Sistem visokih performansi sa aktivnim subovima sa DSP procesorom ( PSD 218 ) i TS 400 "ARRAY" zvučnim kutijama.Ovakvo rješenje zadovoljava zahtjeve velikog broja mobilnih aplikacija i fiksnih instalacija, zbog visokog nivoa zvučnog pritiska, izvanredne audio kvalitete i širokog pokrivanja. Tu je i TA-TS400 adapter za nagib, da bi se olakšalo precizno usmeravanje zvučne kutije za pokrivanje slušalaca.

 
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti

Artist cijena: 15950,00 KM

Cijena: 18.900,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer X32 digitalna mikseta
Još od "svitanja digitalije" audio inženjeri širom svijeta su imali "volim/ne volim"odnos sa svojim mikser konzolama. Nova Behringer-ova X32 digitalna mikser konzola Vam omogućava da se usredotočite na sam događaj, umjesto da "šarafate" po mnoštvu potenciometara, dugmadi i raznih menija kao kod drugih digitalnih miksera namijenjenih za svirku uživo. X32 digitalna mikser konzola je intuitivna i moćna sa 40 procesiranih kanala i 25 mix buseva, i svi su opremljeni sa ozbiljnim signalnim procesingom (dinamičkim, EQ i insertima), koji se može podesiti vrlo brzo kako bi stvorili potrebne uslove za praktično svaku svirku, veliku ili malu. 32 kanala, 16-buseva, 40-bit digitalna mikser konzola sa programabilnim MIDAS predpojačalima, motorizirzovani klizni potenciometri, 32-kanalni audio interfejs i iPad daljinska kontrola.... još nešto? :)

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete

Artist cijena: 4999,00 KM

Cijena: 6.996,00 KM
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath QU-16 digitalna mikseta
16 kanalna digitalna mikseta namjenjena live, studio i instalacijskim sistemima. Super inovativan dizajn u kombinaciji sa visokim kvalitetom izrade, visokom klasom audio signala upotpunjen sa iskustvom razvijenim na GLD i iLive sistemima čini QU-16 mikserom koji će da pridobije i one najtvrđe koji odbijaju da sa analognog pređu na digitalno.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Rack" i male miksete (do 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
Kategorija: Instalacije / Instalacione miksete
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo

Promo cijena: 3773,00 KM

Cijena: 4.554,00 KM
  Kliknite za više informacija     ADAM F7 aktivni studijski near-field monitor
F7 nudi sve što želite od jednog profesionalnog monitora. Veliki frekventni ospeg 44Hz - 50kHz, plus opsežnu kontrolu. Monitor je opremljen s Room Equalizer –om za visoke(> 5kHz) i niske (< 300 Hz) frekvencije u kontrolu ukupnog nivoa na zadnjoj ploči. High pass filter (namjenjen za upotrebu sa subwoofer-om) i XLR/TRS/RCA ulazi zaokružuju set profesionalnih funkcija Adam F7 monitora.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Monitori / Aktivni monitori

Artist cijena: 577,00 KM

Cijena: 690,00 KM
  Kliknite za više informacija     Ibanez RG 350DX WH
RG serija u punom svjetlu.Gitara čiji će vas zvuk i mekoća ostaviti bez daha. Izuzetno fleksibilna H-S-H konfiguracija magneta sa petopoložajnimprekidačem obezbjeđuje širok spektar zvukova.Opremljena ekstremnim Floyd Rose tremolom zaekstremne gitariste!

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Cijena: 944,00 KM
  Kliknite za više informacija     Yamaha YDP-142 Arius
Odličan izbor za početnike kao i za studente.

 
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Home

Artist cijena: 1555,00 KM

Cijena: 1.703,00 KM
  Kliknite za više informacija     Dynacord AMX12A
Bez obzira na to da li ga koristite kao mali PA, kao stage monitor, kao dopunu za glavni PA sistem i druge slične aplikacije - postoje brojni razlozi da se jednostavno zaljubite u AXM 12A.Kompaktan i odlično dizajniran, sa samo 15 kg, AXM 12A demonstrira svoju svestranost i kako se najbolje može iskoristiti prostor na stage-u. Akustički i tonski gledajući, AXM 12A nudi idealnu kombinaciju visoko kvalitetnog 12 "/1.75" koaksijalnog zvučnika sa procesorom signala i 2-kanalnim pojačnjem. Izvrsne performanse zvuka i krajnja jednostavnost korištenja - AXM 12A.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Ozvučenje / Monitoring & In-Ear Monitoring

Promo cijena: 1595,00 KM

Cijena: 1.998,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey XR 1212
Za sve one koji traže pouzdanost pri radu, dobar ton i još bolju cijenu, ova aktivna mikseta je riješenje. 12 mikrofonskih kanala, master EQ, podesiv efekat i 2 x 600W snage ...

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Power" miksete

Artist cijena: 1474,00 KM

Cijena: 1.661,00 KM
   
  Schertler   
.
  SP gitara  
  Schertler SP gitara  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  B1 Single-Diaphragm cond.mic.  
  Behringer B1 Single-Diaphragm cond.mic.  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Kurzweil Music Systems  
.
  SP4-7  
  Kurzweil SP4-7  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sonor  
.
  SS477  
  Sonor SS477  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rode Microphones  
.
  Classic II studijski mikrofon  
  Rode Classic II studijski mikrofon  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  ETX-15SP  
  ElectroVoice ETX-15SP  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  DX2000USB  
  Behringer DX2000USB  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  KRK Systems  
.
  ROKIT 5 G3 RP5 aktivni studijski monitor  
  KRK ROKIT 5 G3 RP5 aktivni studijski monitor  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  Alpha 15 Sensitive China  
  Paiste Alpha 15 Sensitive China  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
ElectroVoice
Shure
Allen&Heath
Line 6
Washburn Guitars
Peavey
M-Audio
Kurzweil Music Systems
Behringer
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od godinu dana i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com