Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
NOVOGODIŠNJA RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  12.01.2018     11.01.2018     20.11.2017  
.
  NOVOGODIŠNJA RASPRODAJA do 20. januara 2018.     NOVO! KORG PA700 profesionalni aranžer     NOVO KLOTZ profesionalni instrumentalni kablovi LaGrange & FunkMaster  
 
Novogodišnja rasprodaja traje do 20.januara 2018. Artikli na novogodišnjoj rasprodaji su u OGRANIČENIM količinama. Web stranica se ne ažurira automatski, zato vas molimo da provjerite dostupnost i u kojoj od Artist poslovnica se artikl nalazi (Banjaluka, Sarajevo, Bijeljina, Doboj).
   
Novi Korg Pa700 nastavlja tradiciju uspješnih aranžera koji već decenijama nalaze mjesto kod muzičara u studiju i uživo na bini. Pa700 sadrži preko 370 muzičkih stilova i preko 1700 zvukova. 61 poluotežana dirka, 128 glasna polifonija, 256 MB memorija, MicroSD slot za karticu, USB, 148 song/sound efekata, 45 gitarskih efekata, 16 kanalni sekvencer, MP3 snimanje, nova Nuance Control zvučna mašina omogućava dodavanje prirodnih nijansi na tonove, 7“ TFT touchscreen displej u boji za laku navigaciju, poboljšani Guitar Mode 2 sa odličnim zvukom gitara, ugrađen MP3 plejer sa transpose i tempo promjenama...

   
Instrumentalni kablovi su veoma često potpuno zapostavljana stavka u gitarskom lancu gitarista i bassista, čak i onih naprednih. Uglavnom se fokusiraju da kabl ne šuška i ne prekida. Ali to je samo jedna karakteristika koja se podrazumijeva i kod najjeftinijih kablova. Ali ako kablu dodamo karakteristike: Super brzi odziv, ultra-dinamika, minimalna kompresija, detaljan i transparentan ton, felsibilan i zgodan az rukovanje onda ćemo shvatiti da kabl generalno uveliko utiče na ton vašeg instrumenta. Klotz LaGrunge supreme i signature T.M. Stevens FunkMaster profi kablovi u Artistu. POgledajte snižene Artist cijene i modele koje imamo.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  10.11.2017     10.10.2017     13.09.2017  
.
  Nova Dynacord L serija pojačala je stigla!     Softube POKLON svakom starom i novom kupcu M-AUDIO M-Track C-Serije interfejsa     Behringer KM :: Nova serija kompakt profesionalnih stereo pojačala  
 
Dynacord, kao jedan od lidera u proizvodnji PA i instalcijskih sistema, je opet otišao korak dalje sa novom serijom pojačala- L serija. Moćan dizajn, izuzetno linearnog frekventnog odziva, sa funkcijama koje donose stvarne profesionalne performanse , a sve za pristupačniju cijenu. Dynacord L serija pojačala su projektovana kako bi se obezbjedio najbolji „alat“ za gotovo sve aplikacije. Idealni su podršku zvučnih sistema kod rental i produkcijskih kompanija, za instalacije u klubovima, konferencijskim salama, u sportskim objektima. Kao i sva Dynacord pojačala L serija je izrađena od visokokvalitetnih komponenti , te zajedno sa novom tehnologijom pruža korisniku izuzetan kvalitet zvuka i stabilan rad, čak i u najzahtjevnijim okruženjima.
   
“Sharpen Your Sound” sa M-Audio C-Series audio interfejsima!
Novi korisnici (ali i stari kupci koji već koriste) M-Track 2X2, 2X2M ili 2X2 Vocal Studio Pro mogu da ostvare besplatan download (uz registraciju proizvoda) Softube-ovog Passive-Active Packa u vrijednosti od oko 260 KM ($160).
Softube Passive-Active Pack je kolekcija tri različita tipa ekvilajzera, potpuno različitih karaktera, dizajniranih i ukombinovanih u ovaj paket sa namjerom da muzičarima i producentima obezbjedi ultraintuitivne alate za oblikovanje savršenog miksa. Iskoristite ovu pogodnost do 31. decembra 2017. do kada će download biti moguć. Srećno miksanje!
   
Nova serija profesionalnih stereo pojačala iz Behringera. Ako tražite jednostavna pojačala sa svim potrebnim konekcijama da pokrenete svoju instalaciju ili mini razglas, BEHRINGER KM serija je sigurno mjesto gdje trebate početi potragu. KM serija daje nam dva portabl modela opremljena sa ATR (Accelerated Transient Response) tehnologijom koja unapređuje brz odziv tranzijenata čak i na velikim snagama tako da je efikasnost pojačala na najvišem mogućem nivou. KM750 je stereo pojačalo koje isporučuje 200W u 8 Oma (400W u 4 Oma, BRIDGE režim do 750W), dok model KM1700 isporučuje 500W u 8 Oma (800W u 4 Oma, BRIDGE do 1700W). Pojačala su obezbjeđena višestrukim zaštitama kako bi bila pouzdana i u teškim uslovima ekploatacije.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Blade RH-2 RC Classic Misty Violet
Predstavljena još 1989, RH-2 Classic isporučuje sve od čistih clean tonova do moćnih sola. Zbog Variable Spectrum Control elektronike koja nadopunjava Levinson VS-1 i LH-55 magnete, prisutna je ta svestranost koja će vas podržati u svakom mogućem muzičkom stilu. Divno izrađena, sa pažnjom na detaljima, opremljena Levinson FT-46 tremolom sa čeličnim blokom i locking tuner mašinicama, RH-2 classic isporučuje izuzetan sustain tona uz stabilnost štima. Tijelo od močvarnog jasena, vrat javor, palsander-rosewood prstohvat, predivna misty violet boja! U Paketu sa torbom!

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Promo cijena: 1755,00 KM

Cijena: 1.895,00 KM
  Kliknite za više informacija     Fujigen JMY7 ASH M J-Standard Mythic sedmožičani
JMY7 ASH M je gitara stvorena za moderne gitariste kojima je tehnika i brzina na prvom mjestu. 7 žičana sa Seymour Duncan Sentient-7/Nazgûl-7 humbacker pikapima, Ash tijelo, 5-dijelni maple/wedge vrat sa maple prstohvatom i 24 jumbo C.F.S. praga. Prva žestoka shred gitara za "orače" po najbrutalnijim lo-tune rifovima. Moć rifova! Gotoh made in Japan SG381-07 MG-T mašinice, FGN FJBR-STD-7 bridge, deblje .011 - .059 žice sa fabričkim setupom spuštenim za cijeli stepen 1D,2A,3F,4C,5G,6D,7A. To valjda govori sve o ovoj gitari i za šta je namjenjena.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Promo cijena: 997,00 KM

Cijena: 1.750,00 KM
  Kliknite za više informacija     Sonor MBS 673 Mini Boom Stand
Stalak iz Sonorove "Premijum" 600 serije. Serija 600 Sonorovog hardvera je premijum kvalitete i odlikuje se maksimalnom pouzdanošću, lakim rukavanjem i profesionalnom pažnjom kod izrade i najsitnijih detalja.Ova serija je opremljena sa Sonorovim patentom za sigurnosno zavrtanje matica vijaka.


 
Kategorija: Bubnjevi / Činele / Ride
Kategorija: Bubnjevi / "Hardware" (stalci)

Artist cijena: 295,00 KM

Cijena: 365,00 KM
  Kliknite za više informacija     Sonor GSP 3 Giant Step
Maksimalna brzina i snaga
Sonor Giant Step bass pedala je dizajnirana za profesionalne muzičare koji ne žele da daju bilo kakve ustupke niti gledaju kroz prste opremi koja nije savršena. Maksimalna snaga sa izuzetnom kontrolom i punim osjećajem u svirci. Sve karakterisike sun a najvišem mogućem nivou.


 
Kategorija: Bubnjevi / "Hardware" (stalci)
Kategorija: Bubnjevi / Pedale

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 785,00 KM
  Kliknite za više informacija     Sonor DP 472L dupla bas pedala LIJEVA
Profesionalna pedala za lijevake .

 
Kategorija: Bubnjevi / "Hardware" (stalci)
Kategorija: Bubnjevi / Pedale

Artist cijena: 395,00 KM

Cijena: 444,00 KM
  Kliknite za više informacija     Line 6 XD-V35 bežični sistem
Digitalni bežični ručni mikrofonski sistem daje vam izrazito čist i jak signal, a zvuk mikrofona je pun i bogat, isto kao i kod klasičnog žičanog mikrofona. Koristeći istu onu vrhunsku tehnologiju koja je korištena na LINE6 premium vodećim bežičnim sistemima, XD-V35 radi na 2.4GHz frekvenciji - daje vam čisti signal neometan od strane TV signala i sličnih jakih bežičnih izvora signala. Korištenje XD-V35 mikrofona ne može biti jednostavnije - jednostavno ga uključite i odaberite jedan od šest uvijek dostupnih kanala. I to je to! Uživajte u slobodi koju vam na bini daje bežični sistem - bez žice - LINE6 digitalna bežična tehnologija je bez konkurencije.


 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 420,00 KM

Cijena: 439,00 KM
  Kliknite za više informacija     Line 6 Relay G10 daljinac za gitaru
Relay G10 je digitalni bežični sistem za gitaru ili bas. Jednostavan dizajn za brzu montažu na opremu, 24-bit nekompresovani digitalni audio signal, veoma čist ton bez šumova. Domet do 15 m, VWT™ digitalna emulacija kablova, pubhuva baterija na predajniku kapaciteta do 8 sati rada, USB napajanje (kabl u paketu).


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Pribor
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Kablovi

Artist cijena: 333,00 KM

Cijena: 395,00 KM
  Kliknite za više informacija     KRK Rokit RP10-3 G3 studijski monitor komad
KRK Rokit 10-3 G3 je mid-field trosistemski monitor. Namjenjen je komercijalnoj upotrebi gdje se javlja potreba za mid-field monitoringom, ali i za kućne „project“ studije kada želite da rad podignete na jedan novi, viši i kvalitetniji nivo. Visok SPL 110dB omogućava široki dinamički opseg i možete da reprodukujete muziku apsolutno bilo kojeg muzičkog žanra zbog velikog frekvencijskog opsega od 25Hz do 30kHz. Ako zatrebate snage za demonstraciju sile dobrog miksa ili pravite party kod kuće, 140W snage će apsolutno biti dovoljno da navučete osmjeh na lica gostiju ili da vam se komunalna policija pojavi na vratima. Mi smo probali, funkcioniše.
CIJENA ZA 1 KOMAD


 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni

Artist cijena: 844,00 KM

Cijena: 1.150,00 KM
  Kliknite za više informacija     Klotz TI 060PSP kabl
Klotz Titanium! Beskonačan ton, perfektna tišina. 6 metarski kabl najviše klase sa silent džekom.


 
Kategorija: Ozvučenje / Kablovi / Instrument kablovi
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Kablovi

Artist cijena: 89,00 KM

Cijena: 119,00 KM
  Kliknite za više informacija     Klotz PB48SW Patch Bay
Balansirano prespojno (patch) polje sa 6,3mm TRS konekcijama u 48 tačaka. Izuzetno robusne konstrukcije, ovaj uređaj predstavlja jednu od najkorisnijih sprava u vašem studijskom/broadcast audio okruženju. Omogućava lako prespajanje svih uređaja koji su u upotrebi bez prekidanja postojećh konekcija i bez potrebe za zavlačenjem pod stolove u rekovske ormare i sl.


 
Kategorija: Studio & Recording / Dodatna oprema i pribor / Kablovi
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Software, dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 365,00 KM

Cijena: 399,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE50 N/D B
Ako ste se pitali na koji to način američke TV stanice u svojim emisijama dobijaju fantastičan i nevjerovatno realan zvuk ambijenta, bilo da se radi o vrhunski urađenom studiju ili pak o stadionu na kom masa urla - odgovor je pred vama!


 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni

Artist cijena: 350,00 KM

Cijena: 480,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer X-Touch Compact
X-TOUCH Compact je univerzalna kontrolna USB/MIDI jedinica sa 9 touch-sensitive 100mm motorizovanih klizač fejdera, 16 rotirajućih enkodera, 39 osvjetljena kontrolna dugmića i USB/MIDI interfejsom. X-TOUCH Compact je napredna kontrolna jedinica sa vaš DAW ili digitalni mikser iz X32 serije, sa Mackie Control protokolom za punu integraciju sa mnogim softverima za muzičku produkciju.


 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Recording (DAW) kontroleri

Artist cijena: 699,00 KM

Cijena: 1.240,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer X-TOUCH
X-TOUCH je univerzalna kontrolna USB/MIDI jedinica sa 9 touch-sensitive 100mm motorizovanih klizač fejdera, 8 rotirajućih enkodera, 92 osvjetljena kontrolna dugmića i Ethernet/USB/MIDI interfejsom. X-TOUCH je napredna kontrolna jedinica sa vaš DAW ili digitalni mikser iz X32 serije, sa Mackie Control i HUI režimima sa punu integraciju sa mnogim softverima za muzičku produkciju.


 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Recording (DAW) kontroleri

Artist cijena: 999,00 KM

Cijena: 1.740,00 KM
  Kliknite za više informacija     Fujigen JMJ-ASH-DE-M TBF Dark Evolution Mighty Jazz
Četvorožičana bass gitara iz J-Standard Dark Evolution Serije koja je prvenstveno namjenjena modernim rock i metal basistima. Light ash tijelo u mat transparent crnom finišu, javorov U-shape vrat zašarafljen na tijelo sa prstohvatom od javora duge 34“ skale i 24 medium jumbo praga cirkularno postavljena u C.F.S. tehnologiji. EMG USA magneti J/MM-TW sa 2x Volume, 1 x Tone kontrolama sa Push-Pull SW (Tap) polovljenjem humbackera u singl. Kvalitetan crni hardver i to Gotoh GB11W made in Japan mašinice i FGN made in Japan FGBB-104 bridge. Bass gitara koja bez dvojbe predstavlja nenadmašan hard & heavy instrument što modernim tonom, što elegantnim kontrastom crne i bijele, što preciznom izradom za lako izvođenje kompleksnih kompozicija.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne bas gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Promo cijena: 1655,00 KM

Cijena: 2.750,00 KM
  Kliknite za više informacija     Fujigen NEO CLASSIC NCLC-20E BK Black
Fujigen - fabrika najkvalitetnijih gitara na svetu, najbolje drvo i vrhunska izrada, Made in Japan. Ovaj full mahagoni komad sa ebony fretboardom i Saymour Duncan pickupima je možda jedna od najzvučnijih gitara koju ste ikada probali. vrat sa 22 cirkularno postavljena praga predstavlja pravu senzaciju. Super agresivni Seymour Duncan pikapi, preciznost skala, prirodni harmonici i sustain su odlike ovog instrumenta. Crna ljepotica koja mami na prvi pogled.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 2640,00 KM

Cijena: 2.999,00 KM
   
  MUSIKBOUTIQUE   
.
  iglica instrumenti pozlata  
  Musikboutique iglica instrumenti pozlata  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  KRK Systems  
.
  V8 S4 aktivni studijski monitor  
  KRK V8 S4 aktivni studijski monitor  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Warm Audio  
.
  WA 76 Discrete Compressor  
  Warm WA 76 Discrete Compressor  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Novation  
.
  Launchkey 61  
  Novation Launchkey 61  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  SB902  
  Shure SB902  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Numark  
.
  DJ2GO2 DJ kontroler  
  Numark DJ2GO2 DJ kontroler  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  GHS Strings  
.
  DAVID GILMOUR SIGNATURE crveni  
  GHS DAVID GILMOUR SIGNATURE crveni  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Kurzweil Music Systems  
.
  Andante CUP120  
  Kurzweil Andante CUP120  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Stanton  
.
  680 EL II igla  
  Stanton 680 EL II igla  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
ElectroVoice
Shure
Dynacord
Washburn Guitars
Behringer
Alesis
Fujigen
Midas
Kurzweil Music Systems
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com