Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
 
  Kriterijum pretrage: twonote  
  Ukupno artikala: 4  
   
     
     
.
  Kliknite za više informacija     Two Notes Torpedo C.A.B. M kabinet simulator
Stavite Torpedo C.A.B. M na kraj svog pedalborda i dobićete premium simulaciju pojačala snage, gitarskih kabineta, raznih mikrofona i na kraju i same sobe u kojoj se virtuelni kabinet nalazi. Tu su 32 kabineta, 8 pojačala snage (power amp), 8 modela mikrofona, ugrađeni ekvilajzer. Možete dodavati svoje IR-ove ukoliko ih želite koristiti i to preko računara ili mobilnog uređaja. 32-bit procesor radi na 96 kHz kako bi stvorio realnističan ton u digitalnom sklopu. Torpedo Remote softver daje vam pristup svim parametrima simulatora. Torpedo C.A.B. M možete spojiti direktno na PA sistem (razglas), imate prolaz za kabinet ukoliko koristite svoje pojačalo na bini, direktno na audio interfejs u studiju dok snimate. Na kraju, Torpedo C.A.B. M koristite kada god želite premium ton ozvučenog gitarskog kabineta, a nemate mogućnost ili ne želite da postavljate mikrofone ili uopšte ne koristite kabinete i pojačala snage. Ton koji daje Torpedo C.A.B. M je premium pro visoke klase. U paketu je adapter za napajanje.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarski efekt procesori
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Efekt procesori

Artist cijena: 495,00 KM

Cijena: 665,00 KM
  Kliknite za više informacija     Two Notes Le Clean Dual Channel pretpojačalo
Dvokanalno lampaško pretpojačalo za električnu gitaru u obliku pedale. Sa Ruby 12AX7AC5 HG lampom u srcu, Le Clean će vam dati analogni, topli cijevni ton, po uzoru na legendarna kalifornijska pojačala. Kanal A ima ultra čistu teksturu i perfektno preslikava karakter vaše gitare. Kanal B daje da dodate klasični slatkasti overdrive uz mnoštvo kontrole za detaljno podešavanje Gain, Bass, Mid, Sweep mid, treble, Volume. Moguća je i kombinacija oba kanala u Fusion modu koja daje da miksate A i B kanal i to u dva režima: Cold Fusion kada su Ai B kanali spojeni u paralelu i bukvalno miksate oba tona po želji u jednu boju i Hot Fusion režim kada je A kanal iza B kanala i ponaša se kao booster. Pomoću Fusion kontrole određujete količinu A i B kanala u miksu. Na Le Clean ugrađen je i simulator gitarskog kabineta ako pedalu koristite direktno na PA sistem ili audio interfejs u snimanju. Ugrađena je i Send/return loop petlja da ubacite svoje pedale između pretpojačala i simulacije kabineta.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Predpojačala (gitarska i bas)

Artist cijena: 544,00 KM

Cijena: 640,00 KM
  Kliknite za više informacija     Two Notes Le Crunch Dual Channel pretpojačalo
Dvokanalno lampaško pretpojačalo za električnu gitaru u obliku pedale. Sa Ruby 12AX7AC5 HG lampom u srcu, Le Crunch će vam dati analogni, topli cijevni ton, po uzoru na britanska pojačala koja su krajem 60ih definisala Rock'n'Roll muziku. Kanal A je čist ton, pravi Plexi stil, dok kanal B ima dovoljno Gaina da prepukne i pređe u kremasti drive sa kojim možete da svirate hard rock muziku i iz novijeg doba. B kanal podešavanje: Gain, Bass, Mid, Sweep mid, treble, Volume. Moguća je i kombinacija oba kanala u Fusion modu koja daje da miksate A i B kanal i to u dva režima: Cold Fusion kada su Ai B kanali spojeni u paralelu i bukvalno miksate oba tona po želji u jednu boju i Hot Fusion režim kada je A kanal iza B kanala i ponaša se kao booster što vam sa Le Crunch omogućava da uđete i u Hi Gain vode. Pomoću Fusion kontrole određujete količinu A i B kanala u miksu. Na Le Crunch ugrađen je i simulator gitarskog kabineta ako pedalu koristite direktno na PA sistem ili audio interfejs u snimanju. Ugrađena je i Send/return loop petlja da ubacite svoje pedale između pretpojačala i simulacije kabineta.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Predpojačala (gitarska i bas)

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 660,00 KM
  Kliknite za više informacija     Two Notes Le Crunch Lead Channel pretpojačalo
Dvokanalno lampaško pretpojačalo za električnu gitaru u obliku pedale. Sa Ruby 12AX7AC5 HG lampom u srcu, Le Lead će vam dati analogni, topli cijevni ton, po uzoru na moderna Hi Gain pojačala. Kanal A daje raspon tona od clean do cruncha, a kanal B je pravi Hi Gain ljutiša sa obiljem gaina i sustaina. B kanal podešavanje: Gain, Bass, Mid, Sweep mid, treble, Volume. Moguća je i kombinacija oba kanala u Fusion modu koja daje da miksate A i B kanal i to u dva režima: Cold Fusion kada su Ai B kanali spojeni u paralelu i bukvalno miksate oba tona po želji u jednu boju i Hot Fusion režim kada je A kanal iza B kanala i ponaša se kao booster što vam sa Le Lead omogućava da storite najbrutalnije metal tonove. Pomoću Fusion kontrole određujete količinu A i B kanala u miksu. Na Le Lead ugrađen je i simulator gitarskog kabineta ako pedalu koristite direktno na PA sistem ili audio interfejs u snimanju. Ugrađena je i Send/return loop petlja da ubacite svoje pedale između pretpojačala i simulacije kabineta.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Predpojačala (gitarska i bas)

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 665,00 KM
||
 
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
   
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i
registrujte se za besplatno
slanje naših kataloga.
 
  RegistracijaRegistracija  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com